Diğer Ben neden köyümde bikini 👙 ile güneşlenemiyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Offf ya Batman'da yaşıyorum köyümüzde batmanda ama ben köyümde güneş kremimi sürüp güneşlenmek istiyorum. Özgür olmak istiyorum yeter artıkkkk balkonda sütyenimle biramı sigaramı içmek istiyorum. Türkler çok özgür gerçekten kürt olmak çok zor Güncellemeler1 yıl Köyde tişört dahi giymem sakıncalı hepsi yobaz Ben neden köyümde bikini 👙 ile güneşlenemiyorum? Cevapla Güneş Kremi Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Resmen elalem bişe demesin diye eteksiz dışarı çıkmadım doğru düzgün 🤦🏼♀️ insanların beyni pis napalım 😅 0 0 Yorumla
Birifarkındaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Türkler böyle bir halt yemiyor iftira atmaaaa ırkıma bikiniyle tavana çakarım totonu hıı 🇹🇷 0 0 Yorumla
Alparslanly01 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Aslında batman gelişmiş şehir Siirte göre geçen batmandaydim 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Profildeki yer kurtalana varmadan önceki yer mi Yorumla Alparslanly01 1 yıl Aynen ☺️ Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum orayı Yorumla Alparslanly01 1 yıl Bilmem doğal ☺️ sonuçta memleketinn Yorumla Alparslanly01 1 yıl Siirt'te göre daha iyi batman en azından güzel gezmek için Batman'a geliyorum ara sıra Yorumla
chloeeeee Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 ay HAHSAJDKWKDÖWKÖDKWKFM GERÇEKTEN ÇOK ZOR DOĞULU KIZ OLMAK. 0 0 Yorumla
Sinan3416 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Batman tutucu bir şehir uygun görmezler anca evde öyle durabilirsin:) 0 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 740 cevap paylaştı. Git bir şey olmaz ya da bizim köye gel 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Nerede aşkım Yorumla CanBurakDerler 1 yıl İzmir balım o gizlenmiş arzuların gün yüzüne çıkışa şahit olmak güzel olur atla gel Yorumla Soran 1 yıl Offf ya keşke İzmir'de doğsaydım ben de Yorumla CanBurakDerler 1 yıl Doğduğun yeri seçemiyorsun ama istediğin yerde doğmuş kocayı seçebiliyorsun yaz aliyim seni köye hahahahaha Yorumla Soran 1 yıl Ben cuckold da isterm Yorumla
Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% 1 yıl Düşünceye bak 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne varmış mk Yorumla Ponce 1 yıl Gel ben seni yıkarım Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Petrole yatırıp güneşlendirelim annem ayıpsın jsjs 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tunceli'de mümkündür kütügünü oraya aldir 1 4 Yorumla RomeoandJuliet 1 yıl İnanmam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cok moderler ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Modern* Yorumla RomeoandJuliet 1 yıl orada mısın sen Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çatıya çık orada seni gören olmaz 🤣 0 0 Yorumla
pedroalonso Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl batmandaysan gel cok sıkılıyorum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
Sananeysebagane Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Peki giyiniş tarzin nasil 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Normal Yorumla Sananeysebagane 1 yıl Tahrik edici libik kiz gibi geldin şu an Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. niye yapamıyosun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hepsi yobaz Yorumla
RomeoandJuliet Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Bende batmanda yaşıyorum ama güneşleniyorum 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Nerelisin Yorumla RomeoandJuliet 1 yıl Batman denebilir 😁 Yorumla RomeoandJuliet 1 yıl İçmek istersende ofisimin anahtarını vereyim 😁 Yorumla Soran 1 yıl Tefeci misin Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Biri yardım istese etmezsin ama ajsj Yorumla RomeoandJuliet 1 yıl Mimarım sjsjsjsjjs Yorumla Soran 1 yıl Nerede Yorumla RomeoandJuliet 1 yıl Batman merkezde Yorumla RomeoandJuliet 1 yıl Yardım isteyenlere yardımda ediyorum 😉 Yorumla Soran 1 yıl Anladım mk Mahalle soruyorum Yorumla RomeoandJuliet 1 yıl Gültepe sen? Yorumla Soran 1 yıl Bahçeşehir koleji arkası Yorumla RomeoandJuliet 1 yıl Yakınız bende petrol city yanı Yorumla RomeoandJuliet 1 yıl Alkol içmek istersen birgün eşlik edebilirim bende yalnız içiyorum genelde Yorumla RomeoandJuliet 1 yıl Nereye gittin sen Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Güneşlen nolcakk 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Heee oldu sonra sonum kötü olsun Yorumla HardAktif99 1 yıl Bisey olmazzz Yorumla Soran 1 yıl Askılı bile giyemem Yorumla HardAktif99 1 yıl Bu baskilar icinde ne fanteziler yatiyodur senin 😈 Yorumla Soran 1 yıl Sorma 💋💋❤️🔥 Yorumla HardAktif99 1 yıl Yaz hemeeen 😈 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kotu duşunce... 0 0 Yorumla
rcptkn0 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Weeeeyy tu çı duğaze? Sanki çuye Paris 😄😄 0 2 Yorumla wingriddenangel 1 yıl Erê xude sorunun saçmalığı da ayrı komik. Yorumla rcptkn0 1 yıl Bence de 😄 Yorumla
Yildizim54 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Deniz yok ki. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne kadar da sığ bir bakış açısı Yorumla Yildizim54 1 yıl Büyük şişme havuzlar var onu kur ev arkasına, sonra da bir örtü çek ne halt yiyorsan ye orada. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ailen ne diyor 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Kapanmamı istiyor onlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen ne dedjn Yorumla Soran 1 yıl Kabul etmedim tabi ki de Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Etme bencede Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Resmen elalem bişe demesin diye eteksiz dışarı çıkmadım doğru düzgün 🤦🏼♀️ insanların beyni pis napalım 😅
Türkler böyle bir halt yemiyor iftira atmaaaa ırkıma bikiniyle tavana çakarım totonu hıı 🇹🇷
Aslında batman gelişmiş şehir Siirte göre geçen batmandaydim
Profildeki yer kurtalana varmadan önceki yer mi
Aynen ☺️
Biliyorum orayı
Bilmem doğal ☺️ sonuçta memleketinn
Siirt'te göre daha iyi batman en azından güzel gezmek için Batman'a geliyorum ara sıra
HAHSAJDKWKDÖWKÖDKWKFM GERÇEKTEN ÇOK ZOR DOĞULU KIZ OLMAK.
Batman tutucu bir şehir uygun görmezler anca evde öyle durabilirsin:)
Git bir şey olmaz ya da bizim köye gel
Nerede aşkım
İzmir balım o gizlenmiş arzuların gün yüzüne çıkışa şahit olmak güzel olur atla gel
Offf ya keşke İzmir'de doğsaydım ben de
Doğduğun yeri seçemiyorsun ama istediğin yerde doğmuş kocayı seçebiliyorsun yaz aliyim seni köye hahahahaha
Ben cuckold da isterm
Düşünceye bak
Ne varmış mk
Gel ben seni yıkarım
Petrole yatırıp güneşlendirelim annem ayıpsın jsjs
Bikini halini merak ediyorum
Trol kokusu fena geldi
Tunceli'de mümkündür kütügünü oraya aldir
İnanmam
Cok moderler ya
Modern*
orada mısın sen
Çatıya çık orada seni gören olmaz 🤣
batmandaysan gel cok sıkılıyorum
Evet
Peki giyiniş tarzin nasil
Normal
Tahrik edici libik kiz gibi geldin şu an
niye yapamıyosun
Hepsi yobaz
Bende batmanda yaşıyorum ama güneşleniyorum
Nerelisin
Batman denebilir 😁
İçmek istersende ofisimin anahtarını vereyim 😁
Tefeci misin
Biri yardım istese etmezsin ama ajsj
Mimarım sjsjsjsjjs
Nerede
Batman merkezde
Yardım isteyenlere yardımda ediyorum 😉
Anladım mk Mahalle soruyorum
Gültepe sen?
Bahçeşehir koleji arkası
Yakınız bende petrol city yanı
Alkol içmek istersen birgün eşlik edebilirim bende yalnız içiyorum genelde
Nereye gittin sen
Güneşlen nolcakk
Heee oldu sonra sonum kötü olsun
Bisey olmazzz
Askılı bile giyemem
Bu baskilar icinde ne fanteziler yatiyodur senin 😈
Sorma 💋💋❤️🔥
Yaz hemeeen 😈
Batmandan selâm.
Kuzun hangi renk 😂
başka şehre taşın
Trajikomik
Kotu duşunce...
Weeeeyy tu çı duğaze? Sanki çuye Paris 😄😄
Erê xude sorunun saçmalığı da ayrı komik.
Bence de 😄
İç biseym olmaz
Kürt olmak çok kötü bişi
Güneşle tutan yok
Deniz yok ki.
Ne kadar da sığ bir bakış açısı
Büyük şişme havuzlar var onu kur ev arkasına, sonra da bir örtü çek ne halt yiyorsan ye orada.
Coğrafya kaderdir😅
Troll
Kremi sür, güneşlen.
Ailen ne diyor
Kapanmamı istiyor onlar
Sen ne dedjn
Kabul etmedim tabi ki de
Etme bencede