Okulda saka ayagina top diye zorbalaniyorum g4y diyolar olmamama ragmen uzuldugumu bilmelerine ragmen. Yuz hatlari nasil estetiksiz daha keskin hale getirilir erkeksi cene yapisi gibi? Boyum 164 genetik olarak kisayim uzasamsamda max 170 olurum sanirim nasil daha fazla uzatabilirim? Yasitim olan diger erkeklere bakiyorum hep uzun boylular yuz hatlari cok iyi cogunun vucutlari da iyi asiri kas olmasada. sacimi daha koyu renge boyamayi dusunuyorum. Bir de çilleri kapatacak birşey🫠 kizlarla daha iyi anlasiyorum erkeklere gore ama hic biri ask gozuyle bakmiyo hatta ihtimal bile vermiyolar. sevdigim bir kiz vardi ona acilmistim kız kotu tepki vermese de gulmemeye calistigi asiri belliydi o gun asiri kirilmistim, o zamandan sonra diger kizlarda bana soguk davranmaya basladi Erkeklerden birkac kisi haric hepsi zorba sinav seneme gircem nakil aldiramiyorum fiziksel ozelliklerime ve tipime cok kafayi taktim aynaya bakamiyorum derslerimi cok etkiledi 2. Donem. notlarim ciddi sekilde dustu. Okul hayatim boyunca takdir almama ragmen belge bile alamadim son donem
tavsiyesi olan var mi? birazda icimi dokmek istedim kimse kimseyi tanimiyo sonucta🫠
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer