AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yok değiller bence. Sevdiklerin bile sürekli yanında değil neden cinler yanında olsun ki. Ama bak bankacılar sürekli yanımızda. :) Her gün arayıp duruyorlar sağolsunlar.
Bazen böyle lavabo ihtiyaçları oluyor telsiz vanoz çekiyorlar Sen gel biraz da sen başında dur ben bir lavaboya gideyim falan diyorlar. Ondan sonra tekrar yanımızda durmaya devam ediyorlar falan öyle yani
şekilsiz biçimsiz kargacık burgacık içi dolu turşucuk
Onlar benim en yakın dostların, ihanet etmem, onlarda bana etmez. Ben şu konuda güveniyorum onlara , beni korkutuyorlar, bende onları besmele çekerek kaçırıyorum. Anlaşma bu
Tabi ki, sadece onları göremiyorsun.
Sen hiç gördün mü
Ortamda olup olmadıklarını anlayacak, iletişim kurabilecek, onlardan kaynaklanan psikolojik rahatsızlıkları giderebilecek kadar geçmişimiz var kendileriyle. Ama göremezsin, hiç kimse göremez. Gördüğünü söyleyen sallıyordur.
Siz nasıl hissediyorsunuz durduk yere olur mu böyle şeyler
Durduk yerde hiçbir zaman olmaz. Uzun hikayesi var. Her insana varlıklarını hissettirirler. Sadece bana değil. Ama insanlar anlayamazlar çoğu zaman. Ama, epifiz gücünü kullananlar, olayı daha ileriye götürebilirler. Tabi yapılması gereken başka şeyler de var, meşakkatli iş..
Bazen korktuğum zamanlar da biri beni izliyor gibi hissediyorum. Bu psikolojik korkudan dolayı mi yoksa gerçekten onlar mi
O anda ortamdaki işaretlere göre yorumlanır, ezberden bir şey söyleyemem. Ama büyük çoğunluğu psikolojik korku dediğin sebepten. Çünkü insanlar bunlardan korkuyorlar, o nedenle işler karışıyor. Yoksa bizim onlarla işimiz olmaz, onların bizle olmaz. Dumansız ateşten yaratılmış varlıklardan söz ediyoruz. Dünyalarımız farklı.
Her an yanımızdalar mi peki
Tabi ki, boyut farkı var sadece. Senin gözlerin, onların boyutunu görmeye yetmiyor. Ama aklı oluşana kadar bebekler, kediler vb görürler. Eğer merak ediyorsan, bulunduğun yere kedi getir, tepkilerini izle.
Sürekli bizi mi izliyorlar napiyorlar yanimizda
Onların da kendilerine göre hayatları ve misyonları var, onlarla meşguller. boş ver sen kafa yorma bu işlere gerek yok.
Kendi hayatları var evet ama bizim yanımızda olduklari zaman kendi işleriyle nasıl uğraşacaklar mesela şu an benim olduğum yerde koltuk ve televizyon var napacaklar mesela burada
Bilmediğin için böyle düşünmen ve sorman gayet normal. Onların boyutunda, tam bulunduğun noktanın ne olduğunu ve orada ne bulunduğunu biliyor musun? :)
Sadece bizi görüyorlar ama kendi işleriyle uğraşıyorlar öyle mi? Mesela dışarıda herkes kendi yolundan yürüyor ama aynı zamanda diğer insanları da görüyoruz fakat onlara zarar vermeden kendi halimizde kendi işlerimizi hallediyoruz. Bu şekilde örneklendirebilir miyiz
Eh, kısmen.. Sen zaten onlara zarar veremezsin. Öyle bir şansın yok. Yaptıklarınla bilmeden rahatsız edersin en fazla, çünkü onlar senin için farklı boyuttadır ama sen onlar için aynı boyuttasın.
Onlar sadece bizi mi görüyor yoksa eşyaları falan da görüyor mu
Herşeyi görürler. Cinleri İslam peygamberi görebilmiştir, bir de Süleyman peygamber görebilmiştir. Hatta görmekle kalmayıp onları en ağır işlerde çalıştırmıştır. Bunların dışında kimse göremez. İnsana o yeti verilmemiştir. Ayette de böyle yazar. “Onlar sizi, sizin onları göremediğiniz yerden görürler” yani üst boyuttan görürler. Sen bu boyutu, anca bazı fiziksel yetiler geliştirerek görebilirsin. Bu da çok risklidir. Akli dengen bozulabilir.
Durduk yere bize zarar verirler mi peki
Fiziksel bir zarar veremezler. O sadece filmlerde olur. Sana, durduk yere de zarar veremezler, çok çok rahatsız etmen gerek. Onun da yolları belli, rastgele şeylerle rahatsız edemezsin. Zararları da düşüncelerine tesir etmek ve aklını ele geçirerek sana hiç yapmayacağın şeyleri yaptırmak olur. Bu zaten fiziki zarardan çok daha tehlikeli..
Sonuçta cinler, şeytanın elemanlarıdır, amaçları bellidir. Kötü olanlardan bahsediyorum.
Onlar da ailesiyle birlikte kendi işlerini yapıyor ama bizi de görüyorlar dimi ya da mesela şu an tam da yanımda oturup bu mesajlari okuyor olabilir mi
Bundan çok daha fazlasını yapabilir. Aklın hayalin durur. İnsana dokunamaz ama Eşyaya dokunabilir. Elindeki telefonun ışığını açabilir aniden mesela :) ama seninle uğraşmaz, başka işi mi yok
Her an yanımızdalar yani bir an olsun gitmiyorlar mi
Ya onların senin yanında olma gibi bir derdi yok, zaten yaşam alanlarındayız.
Ya neden bizim evimizde yaşıyor dışarıda boş bir yerde yaşasin mesela 😄
Ev, dışarısı, bunlar senin boyutunun fiziki gerçekleri, onların boyutunda neye karşılık geliyor bilmiyoruz:) Belki şuanda tam üstünde bile oturuyor olabilirsin. Sen başka bir yere geç bence.
Ama zarar vermezler dimi
Yok hayatım rahat ol zarar vermezler sen kaşınmadığın sürece :)
Tamam 😄
İşleri güçleri yok bizimle duracaklar
Sen hiç yaşadın mi öyle seyler
Yok çünkü kolay kolay insanlarla uğraşmazlar, boyutları farklı ayni boyutta yaşamıyoruz.
Sürekli değil
Ne zamanlar
Abdestsiz olduğun zamanlar
Sana hiç göründüler mi
Ohoooo 😂
Neden durduk yere mi
Uzun hikaye o ya iki saat anlattırma bana napıcan 😂
Kısa ve net bir şekilde söyle 😄 neyden dolayı oldu
Biz çağırdık onları 😂
Çağırma duası mi yani
Ayin daha doğru olur 😂
O ne ya