Güncellemeler
1 yıl
Beni isteğen birisi var eski çalıştığım yerden, iş arkadaşımdı. Niyyeti ciddi evlenmek istiyor, haberde yollamıştı annemlere. Fakat ortaligi karıştıran bir teyze var ben hayir dememe rağmen çoçuga gidip umut veriyor. Cocugada banada ikili oynuyor bide teyze kendi oglu içinde istemiş beni, annem iksinede hayir demiş. Sizce gidip cocukla konuşsamm her şeyi açik açik söylesem mi? Boşuna beklemesin yani amma basit kiz olarak görsün istemiyorum. bide ara açtığımı düşünür mü?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence uzak durun
Konu nedir kuzum 🤔
Buyrun
Beni isteğen birisi var eski çalıştığım yerden, iş arkadaşımdı. Niyyeti ciddi evlenmek istiyor, haberde yollamıştı annemlere. Fakat ortaligi karıştıran bir teyze var ben hayir dememe rağmen çoçuga gidip umut veriyor. Cocugada banada ikili oynuyor bide teyze kendi oglu içinde istemiş beni, annem iksinede hayir demiş. Sizce gidip cocukla konuşsamm her şeyi açik açik söylesem mi? Boşuna beklemesinn, bide ara açtığımı düşünür mü?
Nedir
Beni isteğen birisi var eski çalıştığım yerden, iş arkadaşımdı. Niyyeti ciddi evlenmek istiyor, haberde yollamıştı annemlere. Fakat ortaligi karıştıran bir teyze var ben hayir dememe rağmen çoçuga gidip umut veriyor. Cocugada banada ikili oynuyor bide teyze kendi oglu içinde istemiş beni, annem iksinede hayir demiş. Sizce gidip cocukla konuşsamm her şeyi açik açik söylesem mi? Boşuna beklemesin yani amma basit kiz olarak görsün istemiyorum. bide ara açtığımı düşünür mü?
Bence ortalığı karıştıran birisi varsa ortada net olmayan belirsizlikler var demektir. Bu belirsizliği bitirmek de sana düşer. Her şeyi açıkça çocuğa dile getirmen mantıklı olur
İş yerine gidip uzun uzun konuşamam. Teyzenin kizida orada çalışıyor, fakat numarami kagiza yazip su alirken paranin üstüne koyup vere bilirim. Acil iletişime geç dersem arar zaten sence yalnış anlarmı? Umutlanir diye korkuyorum amma konuyu açıkca anlatırsam öyle düşünmez diyede düşünüyorum 🥲
Umutlanacak durum yok açıkça dile getirmen daha iyi
Hafif kiz olarak görmez diimi?
Hayır
Teşekkürler 🙏🏻 o zaman yarin gidicem markete su alirim kagizada yazip veirirm numarami başka yolu yok 🥲
Bol sans 🙏
🙏🏻🙏🏻🙏🏻
anlat bakalım
Yok yok gidip anlat cocuk boşuna umutlanmasin
İş yerine gidip uzun uzun konuşamam. Teyzenin kizida orada çalışıyor, fakat numarami kagiza yazip su alirken paranin üstüne koyup vere bilirim. Acil iletişime geç dersem arar zaten peki yalnış anlarmı?
Yanlis anlar o sekil de teyzenin kizini umursamamalisin bence direkt git konus kiz ne yapabilir ki
Annesine söyler anneside anneme 🫤🫤ben sakince konuyu halletmek istiyorum
Aman desin ne olacak gidip annene de söylersin boyle boyle yapıyor cocuk umutlanmasin diye konuştum diyip konuyu kapatırsin