Muhabbet kuşum yemini yemiyor ya da az yiyor neden böyle yapiyor?

selam arkadaslar 3-4 yaslarinda erkek muhabbet kuşum var iki uc senedir benimle beraber hediye verilmisti bana eside vardi, esi birbucuk sene once öldü. yalniz kaldi haliyle, sonra bu salya kusmaya basladi bikac defa gordum sonra kesti bunu simdi. yemi kusuo ama nadir zamanda internetten arastirdim kursak mantari yakin belirtiler gosterio ama asiri birseyi yok gayet enerjik canli ve uysal sadace eskisi gibi bıcır bıcır fazla ötmesi yok gaga taşıni yerdi simdi hic dokunmuyor sonra bazen egzersiz yaptirim ucuruyorum fazla ucamio hemen yorulu biyere konuo daimi kendi kendine ucmuo ben elimle ucuruom ama yavrumda derman bitio karisik vitamin kullaniyorum suyuna cok etkisi var kuşum cok iyi her konuda, simdi sultan papagani aldim daha yeni, erkek, hayvanda uysalmis, muhabbet kusumun herseyiyle gayet guzel ilgileniyorum kafesine varana kadar tertemiz bakiyorum son zamanda yemini yememeye ya da az yemege basladi pakette yem aliyorum acik kullanmiyorum iyisi olsun diye, sultan papaginmla dost olurlar belki diye papaginin kafesine koydum ikisini tabi ne olur nolmaz diye başindayim ama bir iki gundur hic gram birbirlerine zararlari yok, fakat muhabvet kuşum papaganin yemini yiyor cok sevdi heralde ben kovaliom o geri gidio yemliye bumerang gibi güzel kardeşim kendi yemini yemiyor papagin yemine daliyor simariklik yaptini dusunuyorum, birde doymuyor surekli yemliklerin basinda hiyar

Muhabbet kuşum yemini yemiyor ya da az yiyor neden böyle yapiyor?