Güncellemeler
1 yıl
80 kıza yazsam 40 ı geri dönse 20 si sevgilisi olsa 10 yla konusmaya devam etsek 5 yle anlassam 4 ü geri caysa 1 tanesiyle bulusurum güzel
Güncellemeler
1 yıl
Hayatınız yalan aynen herkes çok dürüst çok namuslu aynen herkes tek kişiye yazar 5 yaş kandırma IQ seviyesi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İlk mesajı atmam, telefon istemem, takip atmam, ( istisnalar harici o istisna da yılda 3-4 dü geçmiyor ) genelde kadın erkek fark etmeksizin aynıdır en yakın arkadaşlarım hatta sevgililerim bile dahildir bu duruma.
Yazmıyorum. Salya akıtarak herkese yazmayı bırakın artık.
Matematik süper ben 2 kızla birazcık lafladim😂😂
napıyon olum hangisi tutarsamı azcık seçici ol bu ne :)
Ben kimseye yazmam prensip gereği. Ama bana bugün bir kişi yazdı, erkek. Bir şeyler sormak için.
Sen ilerde net depresyona gireceksin bak benden demesi
Niye
Anlarsın girdiğinde
Depresyondayım şu an zaten de o yüzden sordum
Ya moruk nasıl yazmıcan aşırı güzeller bicir bicir
Kendine yazık ediyorsun da neyse hadi hoşçakal
Sevgilim olacaksan vazgeçeyim her şeyden
Bir süre sonra onu yirmisi kırkı tatmin etmeyecek seni
Etmiyor zaten de boş durunca da canım sıkılıyor
müslüman mısın
Namaz mı kılayım
Peki peki sana kolaylıklar hoş geçsin günün
Değilim de
Kanka ne yapayım sevgilim yok ve kızlarda aşırı kasar zaten
Böyle böyle yok edeceksin benliğini normal derinlikli sevildiğin bir ilişkiye layık görmüyorsun kendini sen sanıyor musun ki o konuştuğun kızlar da tek senle konuşuyor onlara verdiğin değer kadar değer veriyorlar sana
Sokayım değerine zaten ben uğraşamam kızlarla uzun süre biraz sevişsek yeter sonra ne yapıyorsun yapsın
İstemez misin ya bi kızın hayatında çok değerli olmayı çok güzel bişey ya yatıp kalktığında hep seni düşünsün içinden gelerek sevsin seni de ki ben bunla bir ömür yaşarım. O kadar insan canım mı evlenip bir kadına adıyor ömrünü dünyanın en güzel şeyi be bu
Yok istemem beni tatmin etsinler yeter baska bir Şeye gerek yok
Canım mı yazmış sevgili KS sa*ak olacak 😄
Okey
🧜♀️
Okkkkkkkkk
Kanka bana versinler ama gitsin başkalarıyla sevgili olsun sevsinler sabah akşam o erkekleri düşünsünler
Nasıl fikir
Or... Kadınlar gibi düşünemezsin ya 😅 olmadı para da al seni sadece o iş. İçin kullanır kızlar. Hiç mi kıskanmazsın o kız başkasıyla da yatıyor ya da bir başka erkek aklında.
Valla aylık 5 bin dolara 60 yaşında ki kadınlara jigoluluk hizmeti sunmazsna şerefsizim
Hiç kıskanç degılım
Neyse ya sen bilirsin sonuç olarak demem o ki başka bir yaşama şekli de var bil istedim depresyondan bile kurtarabilir seni sağlam bir ilişki. Yoksa bu tip flörtlere bağımlı şekilde geçer gider ömrün
Birde kaldırıver yorumu 🌸
Yok kaldıramam yap denileni yapmama huyum var gizlisin zaten
Peki sen bilin
Ben kaçar
Okkkkkk
Manyak seni 😅😅
Oğlum ne m4l bu sitedekiler yemin ediyorum var ya sorsan herkes en dürüst en namuslu yav 5 yaşındaki çocuk yemiyor bu saf ayaklarını, hani nerde o tipler?
😅😅 bide sinirliymişsin ya neyse ben tekrar kaçayım bana patlama
Yok kardeş kaç yaşına gelmişsiniz bir bu sitedekler mi Alllahlık? Yedirebiliyor musunuz cidden? Dışarı da hiçkimse burada sizin kendinizi tanıttığınız gibi değil de
Ayol bana ne kızıyorsun
Kardeş yok yani dışarda binlerce insan tanıdım muhattap olduğum en iyisinin bile arzuları var köyü yanları var hani siz neyin kafasını yasıyorsunuz sanki yeni doğmuş çocuk edası saflığı satıyorsunuz çok çoçukca
Ya sus hahhaha
A aaaa bu ne sinir
Cidden aşşırrıı önemli yani burada karakter çizmeniz ayşeye aliye sanal insanlara iyi gözükmeniz yani hayatınıza o kadar şey katacak ki cidden şu çoluk çocuk kafadan vazgeçin azcık dürüst olun burada bir yaprak gözükmeniz gerçek hayatınızı etkilemiyor gerçek hayat dışarda çünkü
Yaaa sus sus 😅😅😅
Bana niye çıkışıyosun ağlıycam şimdi
He aynen çok sinirliyim gerçekler acı oldugundan olmasın burada ömrünüzün sonuna kadar got yalamaya devam edeceksiniz ve sanal takılmaya hiçbir zaman isteklerinizi gerçekleştiremiyeceksiniz korktuğunuz ve özgüvensiz oldugunuz için
Peki
ya nasip
asıl kızlar hesaplarında kaç kişiyle mesajlaşıyor
Geneliniz böyle biliyoruz 😃
Mecburuz çünkü
Niye knk
Yaptık hesabı işte güncelleme de oradan pay biç
Evet zekice
Ok
Kardeş boş yapacağına arkamı kolla
Bana hakaret edinleri KS den sür görevin olsun
Sen hep böyle boş yapiyon 3 kez hesabini sildirttin uslu dur
Hayır duramam
Ne yazıpta gönderiyon shjsjshs
Yok kardeş keko sanalcı mıyım ben mekanların etiketlerden ayıklıyorum dün seni gördüm şöyle böyle diye sohbet açıyorum bulusmak için
Bulusmanin sonrası belli jsjsjsh
Hemen sayıyorum
Oha bir yavaş ol da motorun soğusun abi
İş dahil mi hariç mi? 😅
😅 allam ya. . hesaba bak..
1 kişiye yazıyorum.
Depar atıyosun bro 😅😅
28 filan
kimseye yazmıyorum
Reis ekmeğinde sjsj
yuh anasını
Bi kişiye yürüyorum
Hiç kimseye
hiç bir kişiye
Şu an 5 kişi
Yazdım ya doğrusunu knk
Yav sana demedim zaten sen hariç diğer popülist görünmeye çalışan m4llara diyorum
Tamam
1 genelde
1 kişiye