Evet yaşlı hissediyorum kendimi. Herseye karşı hevesim geçti gitti
bir şey yaşayamadan gençlik bitti
Evet yaşlı hissediyorum kendimi. Herseye karşı hevesim geçti gitti
bir şey yaşayamadan gençlik bitti
Tabii ki artık 15 yaşında 16 yaşında değilsin hayata bakış açın daha farklı ve yaklaşımların da eskiye göre daha az ancak tolstoy'un bisikleti diye bir olay var bir şeyi öğrenmenin yaşamanın veya öğrendiğin zaman yaşadığın sevincin bir yaşı yok Tolstoy bilet kullanmayı 67 yaşında öğreniyordu yanlış hatırlamıyorsam olaya birazcık da bu yönden bakmak gerekiyor çünkü zamanı durdurmak veya geri almak gibi bir şansımız yok ancak bundan sonraki var olan zamanı verimli kullanmak bana kalırsa bizim elimizde
Bu yaşta yaşlılık olur mu ya 50 yaşında 60 yaşında insanlar bile hala kendine yaşlı demiyor ama tabii insan bir ruhsal olarak psikolojik olarak çöküntü yaşamıştır kendini o kadar hissediyor olabilir yaşadıklarından dolayı aman boş ver hayat zaten çok uzun değil.
Cevap
18Cevap
Hayır 25 genç bir yaştır.. ne yaşlısı
24 yaştan sonra gelir size bu nedeni bir şey kaçırdık mı? Yaşıtın evlenirse üzülürsün. Türlü sebepler.
Evet aynen öyle gerçekten
Kimi is kurdu kimi evlendi çocuk yaptı
Ben ikisini de henüz beceremedim
Bunlar yüzünden oluyor. Evlenmek zor iş ama iş hayatı daha kolay kurulabilecek şey. İşe odaklanın hayat size orada fırsat tanır.
Ülkemizin genelinde olan bir sorun bu maalesef. Sana özel bir durummuş gibi düşünüp stres yükleme kendine.
Bigun biri cikacak karsina ve 18 lik hissettirecek. Birakin bu hayatindan bezmis halleri artik. Yazik oluyo yazikk
yaş olarak değilsin tabiki ama yaşadıkların seni öyle hissettiriyor anlaşılan
Cok kötü duruumdasin ben de 30 oldum ilerisi daha kötü
:(
Henüz yaşlı değilsin 30'a dayanınca ama o zaman gerçekten yaşlanmış hissediyorsun
Aslında 30 bile yaşlı değil denebilir ama işte ne bileyim
Vallaaaa 26 benim yawrum hiç yaşlı olur muyuz
Sen yaşlı isen biz ölelim
hayir tabi ki hevessizsin sadece
Daha çocuksun teyze
Dur bakalım daha ya ne yaşlanmasi ne bitmesi 😂😂
Hayır çıtırsın daha
Teşekkürler
Kendimi bir yerden atasim geldi birden
Hahahaha
Bende 27 yim moralimi bozdun yaa
Sen yaşlıysan biz mahvolmuşuz