Diğer Böyle bir yerde uyuyabilir miydin? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 68 Yapay Zekaya Sor Aşağıya bakmadığım sürece sıkıntı yok 😂 çok güzel gözüküyor 💖 Böyle bir yerde uyuyabilir miydin? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. uyuyabilirim evet 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 603 cevap paylaştı. Çok rahatsız edici 😂 düşünsene rüya görüyorum zannediyorsun aşağıya düşüyorsun. Ama sonra fark ediyorsun ki, bu gördüğün son rüya djdndkd 1 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Yok yok korkarım ben. Aklıma kötü şeyler düşünme. Tatlı tatlı kaza olmadan uyu işte sksjssjs Yorumla s LastGuest 1 yıl Uyuyamam skshd Yorumla
külmsl Takip Et Xper 3 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yağmur yağacak inşallah dışardan da gösteriyordu bu içeriye oyle bi keyif yapılır uyanır ki burada valaha yatarım 2 0 Yorumla
pekkomik Takip Et Master Yaş: 45 , eic 70% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yağmur yağarsa takır tukur sesi uyutmaz. Güneş açsa sera gibi ısınır, sıcaktan uyunmaz.Sonuç olarak, ben hayır diyorum. 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Uyuya bilirdim de nefes ala bilir miyim onu bilemedim 2 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 898 cevap paylaştı. Uyurken gökyüzünü seyretmek terapi gibi olurdu çok güzel 2 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sağlam yapılmadığını düşünüp uyuyamam ki ben burada 2 0 Yorumla
Cemseba Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 34% 1 yıl Uyurum 🙃 37 mt direğe tırmanmışlışım var burada uyumak daha kolay. 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. uyurum mukemmel olurdu, gece biraz korkunc olabilir sadece 1 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 497 cevap paylaştı. Çok rahat bir şekilde uyurum cesarete bayılırım, partnerim de uyum sağlarsa çok güzel olur 1 0 Yorumla
NicolaTESLAAA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Böyle bir yerde uyunmaz sabaha kadar izlenir 😂 1 0 Yorumla
zeusunoğlusu Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Yüksek. Benim yükseklik korkum var. Daha düz bir zeminde olsayda mışıl mışıl uyurdum🤗 1 0 Yorumla
FatherofaCat Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl Oo hem de ne uyunur burada gece gökyüzü mis olur mis 1 0 Yorumla
alparslannnnnnnn Takip Et Xper 2 Yaş: 43 1 yıl Asla uyuyamam çünkü atlama cesaretim var yüksege çıkınca atlamak istiyorum 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 513 cevap paylaştı. Ayağı kayanın hayatı kayar sjdjd 3 0 Yorumla
RubyÇikolata Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hayır, kırılır falan maceraya gerek yok. 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Off pembe tam erkek rengi 😂 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uyumam yahu ne gerek var aksiyona ahhdh 1 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. görünce çok uykum. geldi 1 0 Yorumla
MSeyfettinCAN Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% 1 yıl Yağmur yağıyorsa kış uykusuna bile yatarım. 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı. Hayır zemin güvenli değil. 1 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Diğer konusunda 831 cevap paylaştı. Ayyyy ne güzel olurdu 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Diğer konusunda 14b cevap paylaştı. Uyuyamam korkunc 2 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uyuyabilirim. 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yokk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
uyuyabilirim evet
Çok rahatsız edici 😂 düşünsene rüya görüyorum zannediyorsun aşağıya düşüyorsun. Ama sonra fark ediyorsun ki, bu gördüğün son rüya djdndkd
Yok yok korkarım ben. Aklıma kötü şeyler düşünme. Tatlı tatlı kaza olmadan uyu işte sksjssjs
Uyuyamam skshd
Yağmur yağacak inşallah dışardan da gösteriyordu bu içeriye oyle bi keyif yapılır uyanır ki burada valaha yatarım
Yağmur yağarsa takır tukur sesi uyutmaz. Güneş açsa sera gibi ısınır, sıcaktan uyunmaz.
Sonuç olarak, ben hayır diyorum.
Uyuya bilirdim de nefes ala bilir miyim onu bilemedim
Uyurken gökyüzünü seyretmek terapi gibi olurdu çok güzel
Sağlam yapılmadığını düşünüp uyuyamam ki ben burada
Uyurum 🙃 37 mt direğe tırmanmışlışım var burada uyumak daha kolay.
uyurum mukemmel olurdu, gece biraz korkunc olabilir sadece
Çok rahat bir şekilde uyurum cesarete bayılırım, partnerim de uyum sağlarsa çok güzel olur
Böyle bir yerde uyunmaz sabaha kadar izlenir 😂
Yüksek. Benim yükseklik korkum var. Daha düz bir zeminde olsayda mışıl mışıl uyurdum🤗
Oo hem de ne uyunur burada gece gökyüzü mis olur mis
Asla uyuyamam çünkü atlama cesaretim var yüksege çıkınca atlamak istiyorum
Ayağı kayanın hayatı kayar sjdjd
Hayır, kırılır falan maceraya gerek yok.
Uyurum ve çok güzel görünüyor
Rahat uyunmaz burada
Off pembe tam erkek rengi 😂
Yok uyuyamazdım galiba
Uyumam yahu ne gerek var aksiyona ahhdh
Güneşlik olursa her türlü uyurum
Düşmeyeceğime %100 garanti lazim
görünce çok uykum. geldi
Yağmur yağıyorsa kış uykusuna bile yatarım.
Harika bir şekilde hemde
Tâbikideee uyurummm 😻😻 ohh miss 💅💖💕
Cam terasta pratik yap 😁
Hayır zemin güvenli değil.
Ayyyy ne güzel olurdu
Uyuyamam korkunc
Uyurum
Uyuyabilirim.
Uyumak mı? Ayak bile basamam
Uyurdum.
Vay be 😂
Harika