Söylediklerime alınabilirsiniz ama bence çokta umursamayın ama bu fırsatı da kaçırmayın💆♂️
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olur bulunabilirsin.
Barış senin hakkında herhalde en az 5 kez bulunmuşumdur hee. Daha yeni düşüncelerim eklenmedii :D. Eskisinden daha netsin hayata karşı ve eskisinden daha olumsuz
Teşekkür ederim eyvallah :D
Olur bulun. Bu soru seni çok yorabilir😄
Gelen gideni çok soru tarzlarından😂😂
Yok be bana gelen giden çok olmuyor 💆♂️. Çocukları seversin öyle bir tipin var gibi ben hiç sevmemde aklıma geldi. Mercimek çorbası favorin. En merak ettiğin ülke Singapur
Ahaha cocuklarla hiç hiç aram yok🤣🤣Evlenince de çocuk düşünmüyorum. Diğerleri doğru tebrikler thanks😎🌼
Bütün cahiller üresin siz akıllar neslinizi tüketin aynen aynen. Nası ya Singapur ne alaka🤦♂️
Tuttu kısmen şimdi tümden kırmızı alarm mı vereyim aa sende🤣🤣
Valla üremek göreceli kavram. Ama ürememek için nedenler bile olan kitap varken çok normal düsüncem
No Kid (Cocuk Yapmamak İcin 40 Neden) öneririm👌🏻
Bir de kırmızı alarm verseydin aaa üstüme iyilik sağlık normalde belirli bir süre içerisindekileri cevaplıyorum. İlham perilerim, kuşlarım hepsi gidiyor nasıl tutacak onlar yokken 🤦♂️.
Yok yok hemfikiriz zaten bun dünyaya çocuk getirilir mi hiç şu zamanda arkamdan küfür ettiremem
Valla zor bu zamanda her anlamda. Özgürlüğüde kısıtliyor bence çocuk. Ya sebebi çokta uzar yorumda anladın sen işte👌🏻👍🏻
Anlamadım anladım öyle tabii uzatmaya gerek yok. Her şey ortada zaten 💆♂️💆♂️
Tamam
Herhalde 5 6 kez hakkında bulunmuşumdur he ama kendini baya geliştirdin şöyle bir tahminden çok tavsiye vermek istedim sana bir asya turu sana çok şey katar gibii
Evet ya Kore turu olabilir tam benlk
Bulun
Her an her şey olabilir sende kimsenin beklemediğini yapabilirsin. Dışardan umursamaz gibi görünsende için içini yer
Niye bu kadar az
Geç gelmişsin sonradan gelenlerin çoğuna cevap vermedim. İlham perilerim gitti o an ki ruh halimden dolayı sormuştum zaten 🙄
Peki sorun değil teşekkürler yine de
Rica ederim
Olur
Ergenkenki kapanıklığın gitmiş umursamaz söz dinlemez biri olup çıkmışsın. Değişelim derken sence de çok abartmadın mı yoksa bu iyi mi
Söz dinlemek hiç benlik değil 😂😂
Alayım bir tahmin 😅
Hayal gücü yüksek birisin.
Olur
Tam odağımı bırakıyorum geliyonuz böyle olmaz ki 😒. Çok fazla hayal kuran birisin yok yok öncedendi o değil mi. Şimdi arası kapılıp gidiyorsun sonra amannnnn. Biraz çekingen gördüm seni ortama alışmadan olmuyor. Mesafeli davranışın hep soğuk birisi gibi algılanıyor ama öyle değilsin
Olur🙊
Ani git gellerini saymazsak enerjik birisin. Gülerken ara sıra duraklıyorsun. Yürürken yere çok bakanlardansın. Bazen böyle toplum içinde kendinden geçmek istiyorsun da neyse ki rezil olma korkun bunu durduruyor 💆♂️
Hımm fena değil 😅 yürürken yere çok bakmam ama
Arada yanlış bilgiler de vermek gerek 💆♂️ Kuşların yüzünden onlar tepeden yere mi bakıyorsun karşına mı anlayamamışlar 🥺
Hahah teşekkür ederim gayet iyiydi
Rica ederiz 😌
İnsanı meraklandırıyorsun duymak istiyorum
Aklındaki komik bir olayı anlatırken gülerek anlatırsın. Kimse bir şey anlamaz gülmen bitince tekrar anlatırsın kimse gülmez
Söyle
Sende en az 3 tane senden var. Onların hangisiyle konuşuyorum şu an bilemedim. İç dünyan çok karışık
Bilemedin iki tane var biri enerjik diğeri isyankar ajajsjdjdjd
Ohoo senin daha kendinden haberin yok yakında 3cüyü de keşfedeceksin o zamn 💆♂️
Üçüncüsü ne ayak onu da söyle bari ahahahshdjdjd
Olmaz onu söylersem tersine çıkabilir öyle her şey söylenmez 💆♂️
Hep palavra
Oksijenle çalışıyorum oda bedava 💆♂️
Bulun.
Verilerimi geri yüklüyorum biraz bekleteceğim güç kaynağı tamamlanıyor. Kendi kurduğun düşlediğin hayatla gerçek hayat arasında çok fark var. Mantığınla hareket etmeyi denesende çoğunlukla duygularınla karar alırsın. Acelecisin
İlk cümle kırıcıydı. Teşekkür ederim.
Verilerimi geri yüklüyorum mu? Rica ederim
Neyse.
Sen bilirsin
👍🏻
: )
Tabi ki ben soruyu nasıl görmem ya dhfh
Takip etsen görürdün hıh 😒 sdsd ohoo ilham perilerim öten kuşlarım hepsi gitti şimdi tutmaz ki 🥺
Ediyorumdum aslında dhfgf peki bir daha ki sefere
O nasıl bir kelime acaba fjghg
Hep heyecandan hep lkkld. Genelde tartışmaların adalet ve hak üzerine konulardan oluşuyor. İçine kapanık olsanda bu konularda suskunluğunu bozuyorsun. İçindeki enerjiyi dışarıya çok vuramıyorsun o yüzden genelde daha sakin görüyorlar senii
Hımm yani kısmen doğru
Hangileri yanlıştı 🙄
İçimdeki enerjiyi fazlasıyla dışarı vurarım.
Dilan polat çıktı kadın
😀😀😀
Bulun bakalım
Olur bulunabilirsin
Sal bakalım ne gelecek
Hayır tenks. Bu arada dayı baya çökmüşsün
Kime yeğen
bulun
Kendinle ilgili sorun ettiğin içine kapanık olman çevrende seni anlayan yok galiba.
Dinliyorum
Aceleci birisin, odak sorunun da var beyninde hızlı çalışıyor konuşurken arada es vermen gerekiyor ve hızlı konuşuyorsun
Neden peki bi anda çok yorum geldi diye mi
Yioo hissulsallama
Hayir bence ondan😂
Bu kadar tutması korkuttu 😂
Olurr
Bulun ozi
Olur
bulun