Kendini satmak dinlerde fahi şelik olur günahtır dinin yoksa neye göre bu ahlaksızlık? belki de ihtiyacın vardır güzelsindir faydalanıyorsundur yani la dini bir kafa için bu ahlaksızlık sayılmaz.
aklı yerinde olmayan sensin. Ahlaktan bahsediyorsan kutsalın olmalı kutsalın yoksa seimlerin ahlaki olmaz senin keyfin ve toplumun baskısının etkisinden olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ahlaklı sohbetin konusu ne olsun istiyorsun onu da yaz ki millet bilsin mevzuyu.
Farketmez ahlaklı olsunda
O zaman sana dini sohbet gerek.
Musluman değilim her ahlak isteyen dinle alakalimi oluyor ahlak bu herkeste olur
yürü git işine bence...
Anlamamazliktan geliyorsunuz
Ahlak denen şey dinlerden gelen bir kavram hem inançsız olup hem neyin ahlakından bahsediyorsun.
Neden dini olmayan biri kendinimi satiyor
Kendini satmak dinlerde fahi şelik olur günahtır dinin yoksa neye göre bu ahlaksızlık? belki de ihtiyacın vardır güzelsindir faydalanıyorsundur yani la dini bir kafa için bu ahlaksızlık sayılmaz.
Alakası yok benim kendime göre namusum var kendjmi satamam korurum güzelsemde herkese kullandirmam özelim kendimi oyuncak edip hayat karisi olamam
bunun ahlakla ilgisi yok senin kişisel tercihinle ilgisi var
Varrrr
ahlak dediğin dinlerin getirdiği bir olgu. Bu yüzden sen inançsızsan ahlakla falan alakası yok bu seçimlerinin.
Ne alaka dinim yok diye oyuncakmiolayim lütfen ya çıplak mi gezeyim sacmasin aklin yerine gelsinnn
aklı yerinde olmayan sensin. Ahlaktan bahsediyorsan kutsalın olmalı kutsalın yoksa seimlerin ahlaki olmaz senin keyfin ve toplumun baskısının etkisinden olur.
Ahlak konusunda örnek insanların olduğu bir yer olduğundan burası kesin edersin
Ahlaklı sohbeti çok yanlış yerde arıyorsun be kardeşim.
istiyorsan seni dinleyebilirim büyük bir zevk duyarım bunun içinde.
Konuşmak istersen yazabilirsin tabi
Vardır mutlaka
Derdine karşılık derdim dinlersen dinlerim kanka
?
Cinsellik olmayacaksa olur eğlenceli biriyim
Tabi cinsellik olmayacaksa ben varım
noluyo la
Sohbeti ardı bel altına gider
Gel sohbet edelim
Etmez sohbet yüz yüze güzel bir ortamda olur
Olur tabi
Anlat bakalım ne derdin var