Cimerin bilgi edinme sayfası değişmiş sanırım nüfus dairesi falan yoktu en son başvurduğunda valilikten içişleri bakanlığına sevk edildi bugün ilçe nüfus müdürlüğünden geldi cevap
evet hastane direkt nufus mudurlugu demisti bize ilk basta ama once google dan arastir il nufus mudurlugu mu ilce mi falan diye oraya gidip basvurabiliyordun
biz direkt hastaneye basvurduk oradaki memmur bulamiyoruz dedi sel mi ne olmus zamaninda ama nufus mudurlugunde var hepsi dedi bizim vaktiniz yoktu ben cimerden yazdim icisleri bakanligina oradan cevap verdiler
cimer sanirim 2022 yi gostermiyor ama internette nasil yapilacagi var şu sekilde yaptim:
Doğum saatinizi CİMER üzerinden öğrenmek için:
CİMER'in resmi web sitesine (https://www. cimer. gov. tr/) gidin. E-Devlet Kapısı ile giriş yapın. Bilgi Edinme başlığına tıklayın. Başvuru Formu'nu doldurun. Kurum seçeneğinden İçişleri Bakanlığı'nı seçin. Konu seçeneğinden Nüfus ve Vatandaşlık İşleri'ni seçin. Başvuru Metni kısmına "Doğum saatimi öğrenmek istiyorum." yazın. T. C. kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi girin. Başvuru butonuna tıklayın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sadece cimer ile ve hastanelerdede olabiliyor
Cimer e yazdım bugün geldi cevap hastaneden talep ediniz dedi ama sorun benim doğduğum hastane yıkılıp yenisi yapılmış
icisleri bakanligina yazican cimerde
Biliyorum daha önce de yazdım kurum talebi olması gerekiyor gibi bir şeyler dedi
nufus dairesi ile ilgili bisiler diyolardi oraya bak
Cimerin bilgi edinme sayfası değişmiş sanırım nüfus dairesi falan yoktu en son başvurduğunda valilikten içişleri bakanlığına sevk edildi bugün ilçe nüfus müdürlüğünden geldi cevap
Direkt nüfus müdürlüğünden istesem olur mu?
evet hastane direkt nufus mudurlugu demisti bize ilk basta ama once google dan arastir il nufus mudurlugu mu ilce mi falan diye oraya gidip basvurabiliyordun
Sen alabildin mi peki
biz direkt hastaneye basvurduk oradaki memmur bulamiyoruz dedi sel mi ne olmus zamaninda ama nufus mudurlugunde var hepsi dedi bizim vaktiniz yoktu ben cimerden yazdim icisleri bakanligina oradan cevap verdiler
Doğum saatin falan yazıyor muydu belgede
belgeyi degil dogum saatini verdiler ama nufus dairesinde belgeyi verirler diye dusunuyorum
Cimer e tam olarak nasıl başvuru yaptın
@ulASS_ doğum saatini öğrenmek için ne yazdın cimer e
annemin e devletinden girmem lazim cimer e birazdan bakip soyleyim mi
Tabii ki çok sevinirim
cimer sanirim 2022 yi gostermiyor ama internette nasil
yapilacagi var şu sekilde yaptim:
Doğum saatinizi CİMER üzerinden öğrenmek için:
CİMER'in resmi web sitesine (https://www. cimer. gov. tr/) gidin.
E-Devlet Kapısı ile giriş yapın.
Bilgi Edinme başlığına tıklayın.
Başvuru Formu'nu doldurun.
Kurum seçeneğinden İçişleri Bakanlığı'nı seçin.
Konu seçeneğinden Nüfus ve Vatandaşlık İşleri'ni seçin.
Başvuru Metni kısmına "Doğum saatimi öğrenmek istiyorum." yazın.
T. C. kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi girin.
Başvuru butonuna tıklayın.
Teşekkür ederim e devletten cimer başvuru sorgulama kısmı var Ordan bakabilir misin?
Benim için oldukça önemli
evet ordan baktim zaten 2023 u gosteriyor en son ama ben boyle yapmistim
Teşekkür ederim ekstra bir şey yok demi
hayirr
Teşekkür ederimm
rica ederimm
Benim annem saklamış ya doğum kartım ve bebeklikten yapılan aşı kartım duruyor ama 22 yıllık kağıt olduğu için yazılar biraz silik tabi
Ne güzel keşke benimkileri saklasaymış annem
Doğduğun hastaneye sor kayıtları verirler belki
belli bir yıla kadar hastaneden
Kaç yıla kadar?
hukuki sürecini bilmiyorum
Ebene sor istersen 😂
Komik misin şimdi sen
Evet
Doğduğun hastaneden talep et
Doğduğum hastane yıkılıp yenisi yapılmış yeni olanda var mıdır ki?
Arşiv devredilmiştir muhtemelen sormak lazım
Annende vardır bence
maalesef yok
Hastane kayıtları
e devete bak
Baktım ama bana detaylı olması lazım doğum saatinin falan yazması lazım
e devletten talep de bulun gondriyorlar
E devlet