İnsanlar neden içkisini evde içmek varken dünyanın parasını verip bara, cluba giderler?
Yeni insanlarla tanışmak için gidenleri kastetmiyorum. Her zamanki arkadaşları ile mesela neden bara cluba dünyanın parasını verirler?
İnsanlar neden içkisini evde içmek varken dünyanın parasını verip bara, cluba giderler?
Yeni insanlarla tanışmak için gidenleri kastetmiyorum. Her zamanki arkadaşları ile mesela neden bara cluba dünyanın parasını verirler?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Türkiyedeysen dünya para evet. Ama ab için geçerli değil. Biraz ufkunu geniştlet, büyük düşün şükretme isyan et
Hakikaten bende anlamıyorum. Cidden dünya para barda içsen.
Birsuru insan gidiyor eğlence yerleri ağzına kadar dolu
Demek ki millette para bol. Hayret
Ekonomik kriz falan hikaye ben diyim sana.
Bence de
Sosyal hayatın içinde olmak için giderler.
Başka bir şey için değil.
Biz genel de ormana gideriz denize gideriz mangalimizi yapariz. bol bol makara muhabbet Gurultulu ortam cok sıkıyor beni.
Manyak mısın bar varken ev ne bee taş gibi kızlar var beraber dans etmek varken ev neee
Taş gibi kızları eve de çağırabilirsin
Dışardan alıp götürsen daha iyi
Bira içiyorum genelde çok pahalı değil zaten
Clubda bira ne kadar
Bizim Ankara 'da ortalama 150 falandı en son
orada tanışılan kızlarla orada bişeyler yaşamak hoşuma gidiyor
Clubda mı yapıyorsunuz
2 defa bar tuvaletinde yaptım
Yeni tanışılan bir kız, dar bir alan, her an millet girebilir ki girip çıkan var, inlemeyi bastırmaya çalışıp yeni tanıdığım kıza biraz köle gibi muamele etmek hoşuma gidiyor valla o kızı al evine yatağa götür desen istemem belki ama orada çok heyecanlı
Bunu sizlere sormak gerekir neden
Futbola para verip taraftar olmak gibi bir şey
para coktur
Evet bu olabilir
Ma ll ar
Bence de mallık. Evde de içki icilip müzik dinlenebilir
Hem daha güzel
Oranın havası başka