Kızlar gerçekten bu erkekler neden bu kadar cani?

Kızlar gerçekten anlamadığım tek nokta şu üç yıllık bir ilişkimiz vardı her şey çok güzeldi sonrasında birtakım hatalar yalan dolanlar oldu ayrıldık onunla üç hafta konuşmadık yani yazışmadık da taki 5 dakika önce arayana kadar bende duymadım iki defa aramış açtığımda ağlıyordu kıyamıyorum acıdım dedim ağlama lütfen dedim niye böyle yapıyorsun dedim ben bi hata yaptım seni aradım özür dilerim sadece tek isteğim sesini duymak dedi ve ben yıkıldım oracıkta günler sonra resmen beni aradı sesini duydum kalbim küt küt atmaya başladı. Kusura bakma seni Aradım dedi arama beni dedi yazma dedi ben dedim lütfen böyle konuşma niye böyle cani gibi konuşuyorsun dedim tek isteğim senden arama dedi ve bende öyle bi trawma yaratti ki her şey düzelmişti o aradı bütün dengem bozuldu onu o kadar seviyorum bekliyordum da aramasını ama sandığım gibi bir arama olmadı kapattı neyse wpden yazdım ona neden böyle yapıyorsun ben sana kötü bişey mi yaptım. Dedim 20 dk sonra bana yazma dedi sizce bir erkek neden 360 derece dönme moduna giriyor hemen abi seviyorsan neden beni kadere bırakıyorsun anlamıyorum ki
Kızlar gerçekten bu erkekler neden bu kadar cani?