Ne olur bir şey diyin akıl verin ne yapılır bu adamla?

Ben 18 yaşındayım adam 43 yaşında beni taciz etti tecavüz etti sonra özür diledi affettim beni dövdü birkaç defa sonrasında hiç acımadı çok ağır laflar etti defalarca aglamama rağmen hasta olmama rağmen kötü olmama rağmen acimazsiz davrandı umursamadı takmadı ilk başta iyiydi her kıza yazıyor her kadına bakıyor çapkın bir adam ama beni sepetliyor artık istediği herşeyi aldı benden Ayşe diye bir kadın var fetihye de ailesiyle beraber yaşıyorlarmiş Ayşe boşanmış çocukları var 31 yaşında 15 yıldır arkadaşlarmiş İstanbul'da komşuyken tanişmislar bu ayseyle hergun mshlasiyor çok seviyor onu çok iyi davranıyor bana çok haksızlık etti kolumu kiprizmjzi etti yapmadığını bırakmadı ama umrunda olmadı hergun hakaret etti bana kıskanıyorum Ayşe'yi ne var o kadında iyi davranıyor başka kadınlara bakıyor umrumda değil ama bu Ayşe'yi fena halde kıskandım adam benim duygularımla hayatımla oynadı onu sectigim için ailem beni sildi cevrem nefret ediyorum bana yaptığı onca eziyete rağmen ama seviyorum da ama ne yapicam
Güncellemeler
1 yıl
İntikam almak istiyorum ondan ne yapabilirim
Ne olur bir şey diyin akıl verin ne yapılır bu adamla?