Diğer Merhaba nerelisiniz? AZGINBOGAA34 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nerede yaşıyor sunuz? Elinizde olsaydı şurada yaşamak isterdim dediğiniz şehir hangisi? Güncellemeler1 yıl Sorun güncel yaşlı karılar çıksın sorudan 🤣😁 Merhaba nerelisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı. Ankara . 1 1 Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Başkente selam
wperimiş Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Trabzonluyum İstanbul'da yaşıyorum bursada yaşamak isterdim 1 6 Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Tebrik ederim çok güzel tercih. Trabzon'dan çok var Saten İstanbul da Yorumla wperimiş 1 yıl Sen çok fazlasın ya buraya komik misin şimdi sen Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Değilim.😉 Yorumla wperimiş 1 yıl Bencede şimdi önümden çekil ışığımı kapatıyorsun djdjdjdj Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Ahahhahah kıyamam 😁🤣🤓 ışığına s🎯ayim Yorumla wperimiş 1 yıl Hiç alınmıyorum cunku söz sahibini bulur ve karşımda bir insan yok neden alinayim Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Biri beni Ankara 'ya Erzurum'a ışınlasın İstanbul'da yaşıyorum 1 8 Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Al benden de o kadar a.. g eri dün benden sıcaktan 5 sene bitmez bu İstanbul'da Yorumla Fearlesgirll 1 yıl Öldüm bende sıcaktan demek istedin herhalde :DOralardan yeni geldim bide ölüyorum 🤦🏼♀️ bitmesi lazım yerlere yalancı kar buz falan bişe yapalım 🤦🏼♀️ Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Yapalım usta ne gerekiyorsa 🤓😁 Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Naberrrr sıcaklar hala aynı İstanbul da Yorumla Fearlesgirll 1 yıl Aynı aynı bugün yine esti biraz Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Nöbete çağırdılar acil gittim geldim inan iç çamaşırim sanki kurutmadan giyilmiş gibiydi😏 Yorumla Fearlesgirll 1 yıl 😂😂 Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Gülme 😔😏🥺 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 354 cevap paylaştı. İstanbul'da yaşıyorum tirabzonluyum. 1 1 Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Teşekkürler cevabınız için. İstanbul çok rezil bir yaz geçiriyor bence bende bu smhaziran geldik Yorumla
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% 1 yıl Nevşehirliyim 1 1 Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Vav güzel memleket Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Sanane olm 🤌😂 1 24 Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Sanane kızım banane den🤠🤌🤝 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Ne diyon lan sen 😂 Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Sanane kızım dedim babaneyse😁🤓 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Manyah 🤣 Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Delyyyyyy🤓😁🤠 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl 🤣🤣 Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl 🙂🙂🙈 Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl burada mıydın 😁 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Ne yapacan lan 😂 Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Yav ne kaba karisin LAN NE 🤓🤪🤣 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Karı 🤨Seni bogarım 🤌 Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Boğ tamamm 🤓😁 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Uğraşamam 😎 Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Ahahaha 🤓😁🤣 yaşlı misin Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Evet 50 yaşındayım 😎 Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Ouvvvvv iyiymiş 🤤😛 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Hay ben senin neyse git lan başımdan yaratık 🤌 Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Ahahahh teyze teyze teyze 😁🤣😁lan deme bana koca karı Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Lan olm uğraşma benle 🤌 Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Uğraşırim seninle cici kız 😉🙊 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Seni tüm siteye rezil ederim delirtme beni 🤨 Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Yok artık ya ne yaptım bu kadar sana 😏😏😏 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl By by Yorumla AZGINBOGAA34 1 yıl Güle güle gerçekten ilgincsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ankara .
Başkente selam
Trabzonluyum İstanbul'da yaşıyorum bursada yaşamak isterdim
Tebrik ederim çok güzel tercih. Trabzon'dan çok var Saten İstanbul da
Sen çok fazlasın ya buraya komik misin şimdi sen
Değilim.😉
Bencede şimdi önümden çekil ışığımı kapatıyorsun djdjdjdj
Ahahhahah kıyamam 😁🤣🤓 ışığına s🎯ayim
Hiç alınmıyorum cunku söz sahibini bulur ve karşımda bir insan yok neden alinayim
Biri beni Ankara 'ya Erzurum'a ışınlasın
İstanbul'da yaşıyorum
Al benden de o kadar a.. g eri dün benden sıcaktan 5 sene bitmez bu İstanbul'da
Öldüm bende sıcaktan demek istedin herhalde :D
Oralardan yeni geldim bide ölüyorum 🤦🏼♀️ bitmesi lazım yerlere yalancı kar buz falan bişe yapalım 🤦🏼♀️
Yapalım usta ne gerekiyorsa 🤓😁
Naberrrr sıcaklar hala aynı İstanbul da
Aynı aynı bugün yine esti biraz
Nöbete çağırdılar acil gittim geldim inan iç çamaşırim sanki kurutmadan giyilmiş gibiydi😏
😂😂
Gülme 😔😏🥺
İstanbul'da yaşıyorum tirabzonluyum.
Teşekkürler cevabınız için. İstanbul çok rezil bir yaz geçiriyor bence bende bu smhaziran geldik
Nevşehirliyim
Vav güzel memleket
Sanane olm 🤌😂
Sanane kızım banane den🤠🤌🤝
Ne diyon lan sen 😂
Sanane kızım dedim babaneyse😁🤓
Manyah 🤣
Delyyyyyy🤓😁🤠
🤣🤣
🙂🙂🙈
burada mıydın 😁
Ne yapacan lan 😂