Beni üzdüklerini bildiği halde neden böyle konuşuyor?

nasıl anlatayım bilmiyorum kelimeler boğazıma düğümleniyor gözlerim dolu dolu. 2 yıl önce kıskançlığından dolayı benim işten atılmam için sonrasında da sürülmem için belirli aralıklarla beni rencide etmek için uğraşan bi kadın ve arkadası vardı. Defalarca denedi Allah yardım etti başaramadı. Sonrasında mecbur kalmadıkça hiç muhatap olmadım ama etraftaki çalışanlar aynı yerde yüz yüze bakacaksınız büyütme anlaşmaya mecburuz olgun davran dediler. Kahvaltı akşam yemeği kutlama gibi etkinliklerde mecburen bu kadınla aynı ortama girdim. Şimdi bu kadının bir özel günü vardı beni davet etti ama sırf inadına davet ettiğini düşünüyorum. gitmek istemedim diye yakın bir erkek arkadasım “gidelim ne olacak, sen eskiden böyle değildin, onlara onlar gibi davranacaksın kıskanıyor musun” gibi şeyler dedi. Çok gücüme gitti. Mecbur kalmadığım sürece neden gideyim bunlar bana kan kusturdu, bunlar yüzünden anksiyete hastası oldum. Beni ekmeğimden bile etmeye çalıltılar dedim. Yine beni haksız buldu bi silkelen kendine gel dedi. Size samimi bir şekilde soruyorum ben haksız mıyım? Bu erkek arkadaşım neden böyle yorumlar yapıyor? Bana değer verse böyle konuşur mu?

Beni üzdüklerini bildiği halde neden böyle konuşuyor?