dün gece bir kız üstü başı yırtık çorapsız koşuyordu çok şaşırdım ve korktum bundan nasıl korunuruz
Cevabın nedir?
Türkiyeye ilk geldiğimde toplu taşımada taciz yaşamıştım adamı durakta indirip dövmüştüm aslında tabiki bana gücü yeterdi ama araçta rezillik çıkarıp ne yaptığınızı sanıyosun sen resim herif diye bas bas bağrırmış etraftakilerede biriniz bile bir şey demiyor şu pisliğe birde adam diyorsunuz kendinize diyince durakta adamı indirmiştim benimle beraber bir kaç adamda inmişti adamı bir güzel yerde tekmelemiş ve polis çağırmıştım zeytinburnu metrobüs durağına
31 Yorumla
Soran+1 yılçocukluğumdan beri başımdan eksik olmadı o zamndan beri kız olsun erkek olsun kimseye yaklaşamıyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılokuduğum cevaplara inanamıyorum. düzgün giyin diyen mi ararsin tek başına dolaşma diyen mi. hale bak, sanki tecavüz eden değil de edilen suçlu. sanki bu pislikler için nerde olduğun ya da ne giydigin farkediyor. en vahimi de kızların da bu düşüncelere sahip olması. iyice tiksiniyorum insanlardan.
66 Yorumla
Soran+1 yılhaksın hem de çok korkuyorum ya erkek arkadaşlarımdan bile uzaklaştım
Cevap sahibi+1 yılişin mantık hatası burada zaten. tecavüzden nasıl korunuruz diye sorması gereken sen değilsin, biz ne bicim varliklariz diye sorması gereken erkekler. ve bazı kızlar da.
Soran+1 yılhangi kızlar oluyor bu
Cevap sahibi+1 yıldüzgün giyin diyen insan musvetteleri.
Cevap sahibi+1 yıl@ersanbaslarrrrr
yapsa bile sen yine donup bakamazsin. yabanci turist gorunce agzinizin suyu da akiyordur sizin...
Cevap sahibi+1 yıl@erkanbaslarrrrr
sapikligini mesru gostermeye calisiyorsun. insan vasfina sahip olmadigin icin bu diyaloga devam etmeyecegim. dilini anlamiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin başına gelmezse başka bir kızın başına gelicek. sen bir iki tedbirle tüm bu sorunların üstünden gelebileceğini mi sanıyorsun? Bunların hepsi dinsizlikten, allah korkusunun çocuklara aşılanmamasından kaynaklanıyor. toplumsal bir sorun bu. daha doğrusu modern diyerek savunulan sisteminizin sonucu bu..
51 Yorumla- +1 yıl
👍..
o psikolojide bir insan karşıdakinin özelliklerine dikkat etmez yani çarşaf da giysen mini etek tarzı şeyler de giysen aynı son olur
gittiğin yerlere dikkat et mümkün olduğunca kalabalık yerleri tercih et yanında biber gazı ya da şok cihazı gibi şeyler taşı61 Yorumla- +1 yıl
👍..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
46Cevap
+1 yılcevaplara inanamadim duzgun guyin dar giyinme diyen var zihniyetle alakali bisey o ben carsafta giysem zihniyet hala gerici zihniyet ben kiyafetimi segil onlar gozlerini kapatsin
92 Yorumla- +1 yıl
ha oldu bende malı elime alım sallayarak gezim
- +1 yıl
ne alaka memesi açık mi geziyor insanlar
Ne biber gazı ne şu ne de bu... Sadece kendine ve çevrendekilere dikkat edeceksin, yerine göre giyim tarzını belirleyeceksin. Çok dar veya haddinden fazla açık giyinirsen elbette hoş olmaz hem bu seni itici kılar. Edepli düzgün ol bir de güçlü ol kimse sana birşey yapamaz. Allah muhafaza tecavüz anında hemen tekmeyle erkeğin bacak arasına vur sonra hemen kaç... Birdaha asla birşey yapamaz...
12 Yorumla- +1 yıl
Yaşlı nineler bile tecavuze uğrarken...
Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. yanlış yerde yanlış zamanda yanlış insanlarla olmayacaksın.
62 Yorumla
Soran+1 yılevet bu
- +1 yıl
ama malesef iş çıkışı, tenha sokaklardan gidilmese bile tecavüze uğrayan çok var.
Sanırım boyle birşey i01.i.aliimg.com/.../...chastity-b-font-font-b.jpg
17 Yorumla
Soran+1 yılahh evet bu bekaret kemeri hemen gidip alayım anahtarını da yutayım peki siz sapıkları hadım etsek nasıl olur
Soran+1 yılsapıkların geneli
Soran+1 yılsapıksın demekki üstüne alındığına göre
- +1 yıl
önce siz sapılar deyip sonra ortaya konuşuyorum diyen cahil kızcağız.
elektrik veren alet var ondan al kesinlikle ben sevgilime ya da karıma kesinlikle alcam + biber gazı ben yokken başına bişi gelmesin
22 Yorumla
Soran+1 yılhelall
valla ne yapsanız boş gibi birazda şans. ayak bileğinden bile tahrik olan varken işiniz zor. ama elbette diğer yazılanlar gibi tedbir önemli, çok dar ya da dekolte giymemek, biber gazı (favori) , geç saatlerde yanında erkek olmadan gezmemek (bazen erkek olmasıda işe yaramayabilir) , gündüzleri bile çok fazla insanın olmadığı yolları kullanmamak. umarım başına gelmez..
20 YorumlaDiğer konusunda 487 cevap paylaştı. Biber gazı al:D acayip güldüm ya bir bana nasip olmaz böyle garip şeyleri görmek nerden bilion tecavüz ettiklerini belki başka bişedir tavuk gibi koşuyomuydu yani:D
01 Yorumla- +1 yıl
Çok mu komik olurdu oyle birisini gorsen?
O kizin o an ki ruh halini hatta omur boyu unutamayacagi seyi yasadigini sen bilemezsin tabi, kendini onun yerine koyamazsin.
Hayalleri söndû.
Sen kosede kahleh gulmek isterken
O seni gormeyedel cunki, O an belki sadece olmeyi dusunecek
+1 yılOnu devlete soracaksın. Tecavüze caydırıcı cezalar vermiyorlar ki. Kadın açık giyindi diye bile ceza indirimi alıyorlar. Ayrıntıları dinlemeden hepsine müebbet verseler böyle bir sorun kalmayacak.
10 Yorumlakısacası biraz düzgün giyin veya açık giyiniceksende insanların bol olduğu sokaklarda yürü,
2-şok cihazı10 Yorumlaİçini dışını tam bilmedigin kimseye güvenmiyeceksin sessiz ve ıssız ortamlarda takılmayacaksın işin bitince dışarıda takılmayacaksn doğru eve gideceksin :) ;)
10 Yorumla
+1 yılÇüş nerde yaşıyosun sen canım yav
Polis var aklı başında insanlarda vardır elbet imdat dediğin gibi o adamın ömrünü bellerler walla03 Yorumla
Soran+1 yıloldu eterle bayıltıp apartmanın bodrum katına çekseler kimsenin ruhu duymaz
- +1 yıl
Onu banada yapabilirler o tek senin sorunun değil ki :(
Soran+1 yılallah korusun
biber gazı çakı tabanca taşıyorum kullanmaktan çekinmem :)
21 Yorumla- +1 yıl
vaaaay be :) korkulur senden :)
Giyiniş tarziniza dikkat edin açik saçik giyinmeyin... Geceleri dışari yalniz başıniza çikmayin. yaninizda birileri olsun çikarken.. Aklima başka bişey gelmiyor..
10 YorumlaTenha yerlere gitme. Arkadas çevreni iyi tanı. Açık kıyafetler giyme
30 YorumlaŞok cihazı CIIIIZZZZ pipiye verilmiş bir elektriğin verdiği acının yerini hiçbirşey tutamaz olsa gerek :D
00 Yorumla
+1 yılBak gece diyorsun baci zaten. Gec saatte cikmazsan yaninda saglam biri olursa ya da acik sacik sulu labali dolanmazsan kolay kolay bisey olmaz diye dusunuyorum.
10 YorumlaÇantanda biber gazı taşı ve yakın dövüş sporlarından birine yazıl derim
02 Yorumla
Soran+1 yılama arkadan sinsice gelip bayıltsalar ne olacak bizde mi üstü başı yırtık sokaklarda deli gibi koşacağız
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Goz yasartici spreylerden al kesin. Boyle bir seyi gormeyip almadiysan yuh sana. Oturdugun srmte gore alman gereken seyler degisiyo. Belali bir semtteysen illaki alacaksin
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBiber gazı taşı çantanda gayet etkili olur ayıda bile işe yarıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltek başınıza ıssız bir yerlere gitmezseniz tanımadığınız kişilerin evine gitmezseniz ya da sevgilinizin evine falan gitmezseniz büyük ihtimal korunursunuz anahtar kelime gitmemek :)
20 YorumlaAl bitane elektro sok bide biber gazi tamamdir :) her deligede gitmeyin meraktan basiniza geliyo bunlar..
00 YorumlaAslinda her genç kizin yaninda benim gibi bir superman olmasi gerek ama her kiza nasip olmuyor işte canısı be
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://i.hizliresim.com/vQZ7nv.jpg bununla korunabilirsin?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbekaret korumak için demir kilot
+1 yılHicbir zaman kurtulamazsin. Her an bile gözle tacize maruz kaliyorsun
10 YorumlaTecavüzden korunmaktan ziyade tecavüz etmemek önemli.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. biber gazi ve düzgün giyim yterlidr birde gec saatkere kalma
00 YorumlaGotunuzu basinizi acmayiniz
102 Yorumla- +1 yıl
Lol en iyi görüş
- +1 yıl
EİG :)
- Diğer konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılGece disarda tek gezmicen issiz yerlere girmicen. Birde kuludona asma kilitli zincir vurman lazim
10 Yorumla ne kadar sosyal bir ortamm şaka gibi insanlar sorular ve cevaplarr 😱😱😱
10 Yorumla
+1 yılÇantana ruj, fondoten, oje yerine bahçe makası, rambo bıçağı, kılıç, koyman yeterli.
04 Yorumla- +1 yıl
Sonra öldürdü, yaraladı diye tecavuze ugrayan hapisi boyluyor.
- +1 yıl
O da sizin probleminiz.@ÖyleÇocuğumki
- +1 yıl
@ÖyleÇocuğumki
- +1 yıl
...
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. Erkek
2. Biber gazı
3. Elektroşok
3ünden biri sürekli yanında olsun10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaldırı çıplak gezmemeye çalış
geziyorsan da gezdiğin yerlere dikkat et
Issız yerlerde geç vakitlerde yalnız dolaşma09 Yorumla- +1 yıl
peki tecavuze ugrayan cocuklardami senin deyiminle"baldiri ciplak" geziyor..
Bask kapalilar bile ugruyor..
Hep kadinlar mi suclu? Yapma lutfen.
Cevap sahibi+1 yıl@öyleçocuğumki
gözünü seveyim ben kimseyi eleştirmiyorum ya da tecavüzcüleri savunmuyorum
Ama fazla açık giyinmek de doğru değil kimse savunmasın bunu millete malzeme çıkarmaya gerek yok- +1 yıl
Emin ol; o serefsiz, dinsizlerin gözü kadın gorunce sadece röntgen makinasi gibi elbisenin içindekini idrak ediyor. Elbiseye bakmiyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@öyleçocuğumki haklısın ama kısacık etek şort giyip onlara malzeme vermemek lazım
- +1 yıl
Abi tamam da. Kizlar oyle giynerek kimseye zarar vermiyor. Allahla onlarin arasinda. Ama su olayi giyime baglayip durmayin. Ayrica en cok acik giyinmeyenler tecavuze ugruyor. Hic duydun mu diskodan cokan kizlarin tecavuze ugradigini?
Birazda tecavuzculere karsi cozum uretmeye calisin. Onlar tecavuz ederek hayal yikiyor. Sadece tecavuz ugrayana degil ailesine zarar veriyoor. Ama acik giyinenin gunahi sadece kendisine, kimseye zarari yok.
bana kalsa tecavüzcülere tecavüz edilsin diye bir yasa çıkarırım kısasa kısas
ama bir insan giyimine dikkat etmeli afferdersin ama g0tü görünen kızlar var boylelerini görüp azıyorlar ondan sonra gidip herhangi birine tecavüz edebiliyorlar- +1 yıl
Böylelerini gorup aziyorlar evet, ama her azan tecavuz etmiyor. Oyle olsa sokaga cikamazdi kimse. Daha once de soyledigim gibi, dini imAni olmayan tecVuz eder. Demek ki icinde var... Psikolojisi bozuk baska aciklamasi olamaz!!!
tamam millet hanım kızımız toplumu çözdü
herkes kıçına kadar açabilir sütyen giymeselerde olur hatta hic giyinmeyelim toplumdaki tecavüzlerin bayanların açık giyinmesiyle gram alakası yokmuş
hadi buyrun soyunmaya !!- +1 yıl
Yazdiklarimdan bunu mu cikardiniz siz?
okey.
- Diğer konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılKızların okadar ( serseri arkadaşları var ) onlardan yardım isteyin. Hani sizi korurlar ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli sıçmaya hazır ol arkadan dalan olacağı zaman sıç a. mına da fermuar tak hadi geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhemcinsleriniz önüne gelene vermeye devam ettikçe bu manzaraları cok görürsünüz.
00 Yorumla
+1 yılYanında biber gazı taşı...
10 Yorumla
+1 yılDar şeyler giyinme çok
30 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbıber gazı al etkılısınden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltakma penis bulundurun öyle durumda tak beline belli olur önünden kaçarlar
00 Yorumla
+1 yılBulduğumuz tacizcileri vuralım
11 Yorumla- +1 yıl
👏..
biber gazi etkilidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAz daha tesettürlü giyinmeniz fazlasıyla yetecektir..
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEklemeyi unuttum, kıçı başı oynamasında. Mini etek giyip kahkaha atarsan, o eteği indirip çığlık attırırlar. Ben değil onlar
Soran+1 yıloldu herşey giyimde sadece kızlar suçlu niye hiç suç sizde değil bütün güç sizde zaten
Soran+1 yılaçık değilim edebim yerimde ama bu zamana kadar bir tek tecavüze uğramadı
Cevap sahibi+1 yılTabi güç bizde. Gücünüz yetiyorsa siz bize tecavüz edin :D Çevremde tanıdığım çok sapık var ben sizin iyiliğiniz için diyorum. Naparsan kendine yaparsın.
Soran+1 yılaz önce imamdın neredeyse şimdi gelmiş resmen ı got that power diye bağıracaksın
Cevap sahibi+1 yıltürkçen kıt ing. cen iyi. I not got it just i said you gotta shut up cause you like to bitches
Soran+1 yılsana bunları dedim diye bitc mi oldum hemen yuh ya
Cevap sahibi+1 yılhadi ordan savunduğun şeye bak
move bitch get out the way bitch get out the way
biber gazı kesin çözüm
00 YorumlaBiber gazı en etkili yöntem.
00 Yorumla
+1 yılg*tüne tencere kapağı bağla
00 Yorumlakiyafet konusunda dikkatli olmalisiniz
20 YorumlaBiber gazı taşıyacaksın çantanda
00 Yorumla
+1 yılBen biber gazi tasiyorum tasiyabilirsin.
01 YorumlaYanında 1 adet erkek taşı
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜstüruplu giyin, herkesede kuyruk sallamazsan
30 Yorumla
+1 yılBiber gazi taşı yanında gelene fis fis et
00 Yorumlasilah taşı maket bıçaıda olur
00 YorumlaDikiş attırın #D asdkfhak
02 Yorumla- +1 yıl
Allah en yakinina yasatsin bile diyemiyorum, sen boyle serefsizsen yakinlarinnin sucu ne?
Umarim sen ugrarsin tcavuze,
Senin gibileri cok erkege eden bile var
demir levha yaptırın çamasırınıza gremez :D:D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiber gazı var benim :))
00 Yorumla
+1 yılkaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın
01 Yorumla- +1 yıl
Allah buyuk. Bugun gulersin dalga gecersin, yarin en yakininin basina gelir.
Böyle bir beklentinmi var eletro şok taşı
00 Yorumla
+1 yılSerin hikaye 👍
00 Yorumlaiitiraz etme sende karşlık ver tecavuz olmaz :D
03 Yorumla- +1 yıl
Bu tembihi sevgiline ve ya esine, bacinada soyle.
+1 yılduzgun giyin
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026