Instagramda bi fal sayfası vardı dedimki fal baktıricam adımı yaşımı sordu bugün değil yarın aksam bakiyim 9 da olur mu dedi bende neden yarın bakicaksiniz bugün neden olmuyo dedim sonra engellemiş beni bu kişi benim adıma bişey yapabilirmi dolandırıcılık falan yaparmi cidden korktum nolur biri bişey söylesin böyle bişey olabilirmi lütfen biri bana içimi rahatlaticak bi cevap versin
Güncellemeler
1 yıl
Hesap engeli kaldırıp resmini at yazmış napiyim Arkadaşlar
Saçmalama yahu fal bakarken kisinin adina niyet edip bakariz atiyorum Ayse 28 yasinda Mehmetle barisacak mi? Bunu bi kac kez tekrar ederek kartlari karstiririz kartlara sorariz. Ve açılımı yaparız.
0
12 Yorumla
Soran
1 yıl
İyide bu niye engelledi beni durduk yere yarınmı bugün neden bakamiyorsunuz müsaitseniz gecte bakabilirsiniz bu akşam 11 gibi benim için sorun değil dedim bi baktım engellemis sonrs
Bu fotoğrafla bakiyomus söylediğine göre hep hikaye atiyo ama kimse dönüş yapmıyor diyordu haftalar önce atmıştım davet göndermiştim baktırmak istiyorum diye dün cevap yazdı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Saçmalama yahu fal bakarken kisinin adina niyet edip bakariz atiyorum Ayse 28 yasinda Mehmetle barisacak mi? Bunu bi kac kez tekrar ederek kartlari karstiririz kartlara sorariz. Ve açılımı yaparız.
İyide bu niye engelledi beni durduk yere yarınmı bugün neden bakamiyorsunuz müsaitseniz gecte bakabilirsiniz bu akşam 11 gibi benim için sorun değil dedim bi baktım engellemis sonrs
Bak orasını bilemedim
Ya bişey yapar diye korktum benim adım soyadım profil fotom var yoksa engellemesinde değilim bişey yapabilirmi herhangi bi başka bişey sormadı naba
Yok yahu ne yapacak. Tc kimlik nonu mu almış. Binlerce insanın ismi yaşı belli sosyal medyada ne yapılıyor onlara
Bu fotoğrafla bakiyomus söylediğine göre hep hikaye atiyo ama kimse dönüş yapmıyor diyordu haftalar önce atmıştım davet göndermiştim baktırmak istiyorum diye dün cevap yazdı
ya da bakmiyor milleti kandırıyo
İlginçmiş zaten bakmamış boşverin
Neyse adima dolandırıcılık falan yapar diye korktum daha profil fotomda var ya yoksa umrumda olmaz
Yok canim daha neler rahat ol
Peki teşekkürler inan dünden beri içim içimi yiyor
O kadar insan var benle uğrasicak değil heralde
Tabiki
İçini rahatlatsalar ne olacak yapan ne yapıyorsa yapacak işte
Yani yapabilirmi
Polis gelip beni tutuklarmı bişey yapsa
Bir sey olmaz bence
Ya çok korkuyorum
Polis gelip beni tutuklarmı bişey yapsa