Kayboldugum yerde haritasız bir sekilde yolumu bulabilmek
...
...
Bir insan hakkında bşrşey diyorsam mutlaka o dediğimin çıkması. Garip ! Ama insanları çabucak tanıma özelliğim var. Bunu test ettik ve hiç yanılmadım.
6. His, zaman zaman bende de tutar
Bu bende ki fazlası. Hatta beni korkutan tarafları oldu. Koronayı önceden bildim. Meta virüs olacak dedim şu an yaşanılıyor. Veya sohbet edilen bir yazışmada o kişinin niyetini karakterini duruşunu herşeyinş tahmin edebiliyorum. Bugün bir kardeşim daha paylaştı mesela kanka haklı çıktın. İçime sinmedin dedin bende işte git gelmeler yalandı ve bu süreçte aldatmış dedi. Ama gerçekten bu durumlar beni çok korkutuyor.
Benim hakkımda ne dusunuyon kral
Meraktan soruyom sence nasi biriyim içine dogana göre
Haaa o tarzda, anladım. İyi bir şey bu arada, hayırlar için kullan.
Ecet
Kötü niyetli veya öyle karaktere sahip biri değilim. Ama sanırım bu özellik çok ama çok insanı dinlediğim için olabilir. Hergün 20-30 kişinin derdini sorununu dinliyorum. Yardımcı oluyorum. Bu sorunları dinlemek bazen zihnimi çok yoruyor. Ama hep çözüyoruz. Fakat herkesin farklı kişiliği , davranışı , karakteri , yaşadıkları , yaşattıkları vb olaylar olduğu için bir yerden bu tanıdı geliyor edasıyla o kişiyi bilmesem de aynı kişiliği dinlediğim için tanımak kolay oluyor sanırım.

Dilimi böyle rulo yapabiliyorum. 🙃
Ben çiçek yapabiliyorum
Sen daha nadirsin o halde. Tebrikler. 👏👍
Bu arada ben de yönümü haritasız rahatlıkla bulabilirim. ;-)
Cevap
9Cevap
ilginç. bir yeteneğim yok
En ilginç yeteneğim seninkisinin tam tersi, yolumumu bulamamak. İlk lise günümde, servisin yeni taşındığımız evimizin önüne kadar beni bıraktığı günde evimi bulamamıştım ve daha niceleri. Beceriksizlik olarak da adlandırılabilirdi tabi ama ben yetenek olarak adlandırmayı tercih ediyorum çünkü bunu herkes beceremez
Premonition. Altıncı his. Bak ben bir şeyi hissettiysem olur. Olacak. Diyorlar kanıtın falan yok ama hep oluyor. Sonra nereden bildin diyolar sdfdsdf
Jaguar gibi kürek kemiklerimi çıkararak yürüyebiliyorum, bundan daha iyi yetenek olamaz yer yüzünde
GELME ÜZERİME KATİL DİYE BAĞIRIRıM GÖRSEM O NE LA
Gelme üzerime. Katil.
Hostt
Aşırı ezber Bi gördüğüm şeyi satırı satırın noktası virgülüne 5 yıl sonrada olsun söylerim. Görsel ezberim dünya 3üne girer
Senin ne işin var burada kral
İşim bu günde 3 saat buradayım
Ormanda bir ayi ile karsi karsiya gelsek mimiksiz dikilip onu izleyebilirim
Bu intihara meyillilik gibi sanki hocam
Mimik hareket etmiyor iste ilginc yetenek o kardes :D
Ayi bakicak karsida kacmayan bir insan , ha gelirse selam veririm tabi esirgemem ama o kadar
Aahshahdhehehehejerje
:D
Hiç özelliğimin olmaması.
Çok basit yol bulmak
Kayboldugum yerden bahs diyorum. Hiç bilmediğim yerlerde olur bu b
Yeteneğim yok
Uyum sağlmak
Adaptasyon
Yok galiba.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?