Diğer Kapalıydım açıldım saçımda sarıya boyatıp herkes bakıyor neden? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Herkes bakıyor mahallede Güncellemeler1 yıl Evlenip boşandım bide erkekler bakıyor Kapalıydım açıldım saçımda sarıya boyatıp herkes bakıyor neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Evlenip boşanmışsın birde açılmışsın bakmalarını normal niyetini anlamaya çalışıyorlar acaba bu kız yollu falanmı diye 0 9 Yorumla Soran 1 yıl İnsanlar niye hemen o gözle bakıyorlar açılınca kötü bişeymi yapmak gerekiyor Kayserili3884 1 yıl Bir müddet dedikodunu yaparlar gözlemler bir açığını bulmaya çalışırlar bulamazlarsa pes ederler Soran 1 yıl Aynen şu an o aşamadayım😂 Kayserili3884 1 yıl Sakın yabancı birinin arabasında görünme 😂 Soran 1 yıl Neolurki ozaman Kayserili3884 1 yıl Ortalık kızışır mahallede dedikodu artar biri diğerine anlata anlata aynı söz dallanıp budaklanir her anlatan başka bir şey katar lafın sonu nereye kadar gider onu bilemem Soran 1 yıl İğrenç bı durun Kayserili3884 1 yıl Evet öyle bu ülkede dul olmak kolay değil Kayserili3884 1 yıl İki halinide merak ediyorum
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl mahalleye yeni çingene taşınmış diye bakıyorlardır :d 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Aşk olsun 😂😂 Yorumla ElCuco 1 yıl olur istersen Yorumla
Blueyesss20 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Sende zorla baksın diye binbir şeyler yapuyon sonra niye bakıyor diyon 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu olaylar mahalleli tarafından biliniyorsa bakarlar tabi. 0 0 Yorumla
MrBroo Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 78% 1 yıl Bakmalari çok normal daha once gormedikleri sekilde seni goruyorlar 0 0 Yorumla
mhmtalk Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Çok normal değil mi saçını açmışsın ve boyamışsın insanlar seni böyle görmeye alışık değil 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Rahatsız oluyorum Yorumla mhmtalk 1 yıl Evet ama buna alışman lazım ya da insanlar seni böyle görmeye alışana kadar bunu yaşacaksın Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Garipserler tabiEski halinden ötürü. Zamanla alışırlar 0 0 Yorumla
Ela_8728 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Amaaan milleti boş ver sen kendini nasıl rahat ve guzel hissediyosan en dogrusu odur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynen rahatım Yorumla
bepa2641 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 1 yıl SallaaaElalem o gereksiz 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet umrumda değiller Yorumla bepa2641 1 yıl Aynen öyle 👏 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı. Çünkü farklı görünüyorsun 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet ondan olabilir Yorumla 34Constantine 1 yıl Kapalıyken açıldığın için olabilir mi? Yorumla Soran 1 yıl Olabilir Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% 1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. bu kadar değişim kimse beklemiyordur 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 457 cevap paylaştı. Vatana millete hayırlı olsun 0 0 Yorumla
çılgındelikanlıı Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Alışana kadar zaman alır. 0 3 Yorumla çılgındelikanlıı 1 yıl İlgi çekici gelir Yorumla Soran 1 yıl Evlenip bosanıp açıldıgim icinmi Yorumla çılgındelikanlıı 1 yıl Evett Yorumla
Neyapcaksınkiadımı Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Basta degisik gelmistir. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet alıscaklar Yorumla
Gurbetciaslanı Takip Et Xper 2 Yaş: 33 1 yıl Sana öyle geliyor öncedende bakıyorlardı eminim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 875 cevap paylaştı. Meraktan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle Yorumla
ben_eceyimm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Ne güzel 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Güzel olan Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yakışmıştır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Cevap soruda kanka 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Güncelleme kısmımı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır takip atsana sana detaylı açıklayayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evlenip boşanmışsın birde açılmışsın bakmalarını normal niyetini anlamaya çalışıyorlar acaba bu kız yollu falanmı diye
İnsanlar niye hemen o gözle bakıyorlar açılınca kötü bişeymi yapmak gerekiyor
Bir müddet dedikodunu yaparlar gözlemler bir açığını bulmaya çalışırlar bulamazlarsa pes ederler
Aynen şu an o aşamadayım😂
Sakın yabancı birinin arabasında görünme 😂
Neolurki ozaman
Ortalık kızışır mahallede dedikodu artar biri diğerine anlata anlata aynı söz dallanıp budaklanir her anlatan başka bir şey katar lafın sonu nereye kadar gider onu bilemem
İğrenç bı durun
Evet öyle bu ülkede dul olmak kolay değil
İki halinide merak ediyorum
mahalleye yeni çingene taşınmış diye bakıyorlardır :d
Aşk olsun 😂😂
olur istersen
Sende zorla baksın diye binbir şeyler yapuyon sonra niye bakıyor diyon
Bu olaylar mahalleli tarafından biliniyorsa bakarlar tabi.
Bakmalari çok normal daha once gormedikleri sekilde seni goruyorlar
Çok normal değil mi saçını açmışsın ve boyamışsın insanlar seni böyle görmeye alışık değil
Rahatsız oluyorum
Evet ama buna alışman lazım ya da insanlar seni böyle görmeye alışana kadar bunu yaşacaksın
Garipserler tabi
Eski halinden ötürü. Zamanla alışırlar
Amaaan milleti boş ver sen kendini nasıl rahat ve guzel hissediyosan en dogrusu odur
Aynen rahatım
Sallaaa
Elalem o gereksiz
Evet umrumda değiller
Aynen öyle 👏
Çünkü farklı görünüyorsun
Evet ondan olabilir
Kapalıyken açıldığın için olabilir mi?
Olabilir
bu kadar değişim kimse beklemiyordur
Vatana millete hayırlı olsun
Alışana kadar zaman alır.