Şu an belli oldu sınıf tekrarina kaliyorum üzücü ama değişmeyecek bir durum önerileri alayim okumaya devam mi edeyim yoksa pes edip yoluma mi bakayim bolum tarih
Öyle düşünmen seni yıpratır birde avantajlarına bak çoğu hoca her yıl aynı veya benzer soruları sorar o arkadaşlarından not-soru falan alırsın dersleri daha kolay geçersin
Yani seviyorum ama fen edebiyat fakultesi olmasindan dolayi onunjn pek acik oldugu söylenemez 4. Yilin sonunca elimde sadece diplomam olacak ama kafam cok karışık ben sadece elalem ne der diye dusnuyorum yalan olmasin
Diploman sadece bir belge asıl önemli olan senin o alanda ne kadar başarılı olabileceğin ve mutlu olup olmayacağın. Elalem ne der diye düşünmek yerine kendi iç sesini dinleyip kendi kararına güvenmelisin.
Yoo her kes kendisine baksin. Kimseyi memnun etmek icin yasamiyoruz bu dunyada. Herkes her yonden mukemmel olacak diye birseyde yok. Herkesin az cok eksik oldu ve iyi oldu yonleri vardir. Eger boyle seylere takilirsan hayatin boyu mutlu olamazsin ve hic birseye cesaretin olmaz.
Rica ederim. Bak ben 30 yasinda acik lise ve 34 yasinda onlisans bitirdim. Guzelde bir is buldum. Asla pes etme az cok mutlaka yol alirsin. Yapabildigin kadar yapma ya calis. Kimsenin keyfine gore yasayamayiz bugun varlar yarin yoklar.. kimseye bakma yoluna bak. Ne demisler it urur kervan yürür.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çalışacağına inanıyorsan devam et yoksa yol yakınken vazgeç
Utaniyorum ama herkes 3 olurken ben 2 yi tekrar okuyacagim bazi sebeplerden dolayi derslere odaklanamadim düşüş yasadim ve toparlayamadim
Öyle düşünmen seni yıpratır birde avantajlarına bak çoğu hoca her yıl aynı veya benzer soruları sorar o arkadaşlarından not-soru falan alırsın dersleri daha kolay geçersin
Hakli bir bakis acisi fikirlerin icin tesekkur ederim
Rica ederim
Bölümle ilgili ne düşünüyorsun? Sen devam etmek istiyor musun? Bölümü seviyor musun? Bunların cevabını bulup düşünüp karar vermelisin
Yani seviyorum ama fen edebiyat fakultesi olmasindan dolayi onunjn pek acik oldugu söylenemez 4. Yilin sonunca elimde sadece diplomam olacak ama kafam cok karışık ben sadece elalem ne der diye dusnuyorum yalan olmasin
Diploman sadece bir belge asıl önemli olan senin o alanda ne kadar başarılı olabileceğin ve mutlu olup olmayacağın. Elalem ne der diye düşünmek yerine kendi iç sesini dinleyip kendi kararına güvenmelisin.
Ben devam etmek istiyorum ama arkadas ortaminda gulunc bir durum gibi kaliyoru
bilmem sen ne istiyorsan onu yap burdaki cahil kesimi dinleme
😅🤦🏻♂️🤔
Kafam cok karışık
Devam et halledersin
Tesekkur ederimm
Zengini biri yoksa devam et.
Kacinci sınıf
2
Okumaya devam. 10 yil sonrada bitse devam et.
Utanmam gereken bir durum degil mi bu yani sonucta arkadaslarim okumaya devam ederken ben canım gibi 2 de kaliyorum
Yoo her kes kendisine baksin. Kimseyi memnun etmek icin yasamiyoruz bu dunyada. Herkes her yonden mukemmel olacak diye birseyde yok. Herkesin az cok eksik oldu ve iyi oldu yonleri vardir. Eger boyle seylere takilirsan hayatin boyu mutlu olamazsin ve hic birseye cesaretin olmaz.
Maalesef bu durum beni fazlasiyla yipratti ama devam etmeye caliscagaim fikirleriniz beni daha da devam etmeye itti tesekkur edermmm
Rica ederim. Bak ben 30 yasinda acik lise ve 34 yasinda onlisans bitirdim. Guzelde bir is buldum. Asla pes etme az cok mutlaka yol alirsin. Yapabildigin kadar yapma ya calis. Kimsenin keyfine gore yasayamayiz bugun varlar yarin yoklar.. kimseye bakma yoluna bak. Ne demisler it urur kervan yürür.
Kesinlikle öyle tesekkur ederim
Soru ne?
Guncelledim
Başladığın şeyi bitir
Normal bir sey gibi görünüyor degil mi yani benim zekasal eksikligim gibi degil cunku baskasi icin ben oyle dusunurdum
Okulda kalan çok ya düşünme bunu heleki üniversitede çok fazla var
Fikirlerin icin cok tesekkur ederimm
Kacinci sinid
Olsun nolacak
Sinif arkadaslarim 3 olurken ben 2 yi tekrar okuyacagim insana agir geliyor ve de utaniyorum
Bence utanma
Gulunc bir durum degil mi
Yoo niye gülünç olsun ki
Ne bileyim kalmak cok normal gorunmuyor
sevmem