Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar kardeşim gibi sevdiğim biri var bakın ben maddeye bırakmak istiyorum ve ilaçsız tedavisiz 1,2 ay içmedim arkadaşımı da zorluyorum ama 3,5 gün geçiyor kanka takılak mı şu bu diyor kırmak istemiyorum içiyoruz ben aramıyorum canım çekmiyor ama o öyle değil onun yüzünden bende içiyorum içmemesi için zorluyorum ama gizli içiyor bu sefer fark ediyorum kızıyorum vb en son yol verdim içen kim olursa olsun yanımda yeri yok diye kendimde iradeliyim ama içmiyorum ama ona üzülüyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ailesine bildir.
Ya ailesi tedavi merkezine gönderdi geldi yine aynı beni dinliyor en fazla 4 gün sonra bana yalvarıyor kırmak istemiyorum üzülüyorum
Onun yüzünden bende içiyorum
problem nedir gardaş
Yazdım
met mi
* extazy
Ve a, m ame
ame ben uyuşturucuyu bıraktıktan sonra çıktı ama ecstasy çok yuttum şu an şizofreni tedavisi görüyorum ölene kadar ilaç kullanmak zorundayım. kanka bi bırak yutma içme 5 10 sene geçsin bütün bedenin sıfırmış gibi yenileniyor
Kanka ben kendimi durduruyorum çoçuk durduramıyor sürekli takılmak istiyor ben müdahale ediyorum 3,5 gün sonra bana yalvarıyor üzülüyorum kırmak istemiyorum ben bıraktım çok içmedin arantıyada düşmüyorum bu düşüyor
Ame 8 ay içmedim bıraktım komple bağımlı olmuyorum ben irademi tutuyorum çocuk için bir çare bulamıyorum
Ben içmeyince içmiyorum onada içirmiyorum ama 3,5 gün sonra tutuluyor buna ısrar ediyor kuramıyorum gizli içmesin diye kurtaramıyorum doğru düzgün
görüşmeyi keseceksin bro hayatını s. kmekten başka bişey değil uyuşturucular. içenle de satanla da ilişkini kes... gerçek hayat daha sağlam trip emin olabilirsin.
Enson yol verdim takılıyorsan ben yokum diye tamam dedi
Ben yoksa içmicem diyip bırakıyorum komple bırakıcam ben
bırak kardeşim hayatımı s! kti uyuşturcular
Arkadaşı da bırakayım mı diyorsun çünkü ne yapsam olmuyor benim gibi başaramıyor
s! ktir et onu. Allaha dua et onun için. kendinde namaza başla kanka tasavvufa yönel Allaha yönel
Tamam gardaşım Allah razı olsun
cümlemizden