Diğer 2 gündür evdeki herkes bardak kırmaya başladı tesadüf mü bilmiyorum ama 4 bardak fazla biraz, sebebi ne olabilir? kwquel Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Nazar dışında fikri olan var mı? Sakarlığı da geçtim her gün bardak kırılmıyor evde. Soruyu cevaplamak için cevaplamazsanız sevinirim. 2 gündür evdeki herkes bardak kırmaya başladı tesadüf mü bilmiyorum ama 4 bardak fazla biraz, sebebi ne olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birtuhafhikaye Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Sempatik yorumu, nazar. Tehlikeli bir yorumu da var, bilmene gerek yok 0 0 Yorumla
siyahatlıasilprenses Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% 1 yıl Aşırı nazar 0 2 Yorumla siyahatlıasilprenses 1 yıl Eee ne cevap vermemizi bekliyosun başka ablası Yorumla kwquel 1 yıl size dediğim bir şey yok zaten bitanem nazar olduğunu ben de düşünebiliyorum daha spesifik bir cevabı olan varsa onun yazmasını bekliyorum Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Sakar bir aile 1 1 Yorumla ayhanist3435 1 yıl Ne cevap bekliyorsun abicim 3 harfliler mi musallat oldu dememizi bekliyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sempatik yorumu, nazar. Tehlikeli bir yorumu da var, bilmene gerek yok
Tesadüf olabilir
Aşırı nazar
Eee ne cevap vermemizi bekliyosun başka ablası
size dediğim bir şey yok zaten bitanem nazar olduğunu ben de düşünebiliyorum daha spesifik bir cevabı olan varsa onun yazmasını bekliyorum
Sakar bir aile
Ne cevap bekliyorsun abicim 3 harfliler mi musallat oldu dememizi bekliyorsun
Tesaduftur
Nazar
Nazar derler
Camlar isyanda.
Nazar