Güncellemeler
1 yıl
İnsanların bir amacı var normal life odaları yapmışlar burada ne gibi saçma aletlere ihtiyaç duyabiliriz diye düşünen ekip kurmuşlar bunu proje haline getirip ucuza satıyorum kafasında maliyeti az olan ürünler imal edip piyasaya sunarlar bütün dünya a a a a çok ucuz bunu alayım derkene Şaaappp düşün dur şimdi
Güncellemeler
1 yıl
En saçma hayatı kolaylaştıran bir proje üretin ve derhal masama getirin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öyle söyleme bizim dedikodu yapma şeyimiz birinci sırada dlsksksöd
duygu durum bilekliği. psikolojine göre renk değiştirsin. terör kırmızı olduğunu anlayalım mesela.
Geç kldın onu görmüştüm var idi koşucuların kafasına taktığı lastiğe yapmışlardı
çinliler mi yapmış
Öyle bir şey olsa herkes kırmızı olur Nemrut dağı nı görmüş kadar oluruz
aslında ihtiyacımız olmayan ihtiyaçlar üretmekte üstümüze yok, çinlilerin canı çok sıkılıyor olmalı. dağ herkese dağ. minimalizmin gözünden öpeyim. en azından kaçırtmıyor.
Canı sıkılmıyor milleti kekleyippara kazanıyor
ssbc dağılalı 100 yılı geçti. o zamandan beri keklenmek keyifli diye biliyorum
Konumuz bu değil kuzey Kore ve Güney Kore geçimini nasıl idame ettiriyor
bilmiyorum
Birisi kpop sayesinde ıvır zıvır yapıştırıcı pankart satarak diğeri gerçekten bin altıyüzlerdeki gibi ter dökerek kazanıyor
doğru anladıysam keklemek istiyorsun. marketing yapsan bahçedeki heykelleri bile pazarlayabilirsin. fantastiğe batır çıkar. listele. bitti. illa soğan ayırıcı makinesi üretmek zorunda değilsin.
Heykel benim işim değil satış konusunda da iyi değilimdir
ben, ihtiyaç duymadıkları ve etrafa saçılmış şeyleri toplayıp karıştırıyorum. ortaya çıkan şey para ediyor. marketing zamanla oturur. şimdilik bonibon. ama bir yerden başladım.
Yürüyen uçak
Sizde o ne dedi bu ne dedi sosyal aknisetem geldi osururum diye korkuyorum bu ne saçma bir yaşam biçimidir
Haklısın bir şey demiyorum
🤔🤔🤔🤔🤔🤔biraz saksıyı çalıştırın lütfen
Ülkede açıkçası icatlar önemin olmamasındaki en büyük sorun toplum ve aile. Baskısı
İlk. O zihniyetin değişmesi lazım
İcat değil bu yalnız çok saçma gereksiz bir alet ama satın almanı sağlayacak misalen kirazın çekirdeğini çıkartma ve çileğin yeşil yerini koparan alet
Portakal soyma aleti
Patatesi trambin yapma aletleri bir kere kullanıp atarsın bunu yüzyıl sonra bulunur