Diğer Parmak çıtlatan insanlara ayar olur musun? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Yapmak istediğim 😂🤣 Güncellemeler1 yıl KS ne alaka cinsel yaşam 🙄Kişilik karakter lütfen soru gitti lânet olsun 🙄😒 Parmak çıtlatan insanlara ayar olur musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 29,3b cevap paylaştı. Hayır sorun etmem gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. HAyır ben pek sorun etmem bunu 0 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Buda benim yapmak istediğim https://youtu.be/1ioXIUrGmaA?si=j4ZS65q5YsorWQgV 1 4 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl 😂😂😂sen benden betersin onu anladım 😂 Yorumla LordofJungle 1 yıl Ne alakası var ya belki şu kadarcık abartmış olabilirim 🤏 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Yav he he şu 🤏 kadarcık Aynen 😂 Organları ağzından çıktı adamın 😂🤣 Yorumla LordofJungle 1 yıl xd Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır bende yapıyorum çok güzel oluyor 🤣Ah lan etiket mağduru merak etme ilgilenen çıkar birazdan fkdmdldl 1 14 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Kaç defa başıma geldi kurtar beni davar 😂 Yorumla SkrErd37 1 yıl Sensin lan davar yapamam ki yönetime yaz delüüü 😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Yaz ki yardım etsin buranın erkekleri ile günümü bitiremem 🤌😂 Yorumla SkrErd37 1 yıl Banane sen yaz senin sorun bu 🤣 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Ulan davar fenomensin bir işe yara 🤣😂 Yorumla SkrErd37 1 yıl Fenomenlikle alakası yok manyakk 🤣 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Ee ne işe yarıyor fenomenlik 😂 Yorumla SkrErd37 1 yıl Sonra söylerim işteyim deli seni akşam gel gkkgkgo Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Ben akşama kadar fenomen olurum 😂🤣 kendim hallederim 😂🤣 Yorumla SkrErd37 1 yıl Nah olursun 🤣 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Görürsün lan sen 😂 Yorumla SkrErd37 1 yıl Yav he he 🤣 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Bir gün seni pis dövecem kork benden davar 😂 Yorumla SkrErd37 1 yıl Gel lan buradan konuşmayak senin ağzının payını vereyim uyuz Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Bunu bizzat yapan benim. Ben bile kendime ayar oluyorum be 1 9 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Hepinizin canı dayak istiyor bugün 😂🤣 Yorumla Seinjerlin 1 yıl Dayak serbest ama atabileceksen djjd Yorumla sozsuZzaman 1 yıl O yüzden bu rahatlık dimi 😂 Yorumla Seinjerlin 1 yıl Ben hep rahatım :D :D Yorumla sozsuZzaman 1 yıl En gıcık olduğum huy ama bende de var 😂🤣 Yorumla Seinjerlin 1 yıl Ben de gıcık oluyorum bu huya işte ama rahatlığım belli kişilere. ddfdf Yorumla sozsuZzaman 1 yıl 1. Ben 😂 Yorumla Seinjerlin 1 yıl Nasıl da zekiii dff Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Hıı ne demezsin 😂 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Hayır ayar olmam. Etikete takılma düzeltirler. 😄 1 0 Yorumla
atakanKS Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Artık kıtlamada sınır tanımıyorum bel boyun parmak parmaklar bilek kıtır kıtırım. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben yapıyorum zaman zaman hayır gıcık olmuyorum 0 0 Yorumla
Ölümünebekar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Ağız şapırdatanlara ayar oluyorum bir de sesli şekilde içecek içenlere guluk guluk 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Diğer konusunda 968 cevap paylaştı. Ahaha bişey olmaz sorunu anladık biz 🤣 1 1 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Onlara girsin o ok 🤣 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Bana gıcık olma ldkdkddkd 1 4 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Olmam da yanımda yapmayın olm 😂 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Skkskskdkd bakarız🤫 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Bakma 😂 yapma be 😂🤣 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Kdkdkdkdkd tamam tamamm Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. olmam ben de yapiyorum bazen 😂 1 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 473 cevap paylaştı. Ben de yapıyorum 1 0 Yorumla
İsmim_Mavi Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Merhamet edin efendim gjdgjxgjxhlxhc vurmayın bana gxkhc 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 450 cevap paylaştı. Evet en sinir olduğum şey. 0 0 Yorumla
Nazendee10 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Soruyu görür görmez çıtlatmaya başladım sorry🥹 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 498 cevap paylaştı. yo bende çıtlatıyorum 0 0 Yorumla
valeriagoatwest Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Niye ya 0 1 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Bir kere tamam iki kere tamam ama 3 sefer fazla be 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır sorun etmem gadası
HAyır ben pek sorun etmem bunu
Buda benim yapmak istediğim
https://youtu.be/1ioXIUrGmaA?si=j4ZS65q5YsorWQgV😂😂😂sen benden betersin onu anladım 😂
Ne alakası var ya belki şu kadarcık abartmış olabilirim 🤏
Yav he he şu 🤏 kadarcık Aynen 😂
Organları ağzından çıktı adamın 😂🤣
xd
Hayır bende yapıyorum çok güzel oluyor 🤣
Ah lan etiket mağduru merak etme ilgilenen çıkar birazdan fkdmdldl
Kaç defa başıma geldi kurtar beni davar 😂
Sensin lan davar yapamam ki yönetime yaz delüüü 😂
Yaz ki yardım etsin buranın erkekleri ile günümü bitiremem 🤌😂
Banane sen yaz senin sorun bu 🤣
Ulan davar fenomensin bir işe yara 🤣😂
Fenomenlikle alakası yok manyakk 🤣
Ee ne işe yarıyor fenomenlik 😂
Sonra söylerim işteyim deli seni akşam gel gkkgkgo
Ben akşama kadar fenomen olurum 😂🤣 kendim hallederim 😂🤣
Nah olursun 🤣
Görürsün lan sen 😂
Yav he he 🤣
Bir gün seni pis dövecem kork benden davar 😂
Gel lan buradan konuşmayak senin ağzının payını vereyim uyuz
Bunu bizzat yapan benim. Ben bile kendime ayar oluyorum be
Hepinizin canı dayak istiyor bugün 😂🤣
Dayak serbest ama atabileceksen djjd
O yüzden bu rahatlık dimi 😂
Ben hep rahatım :D :D
En gıcık olduğum huy ama bende de var 😂🤣
Ben de gıcık oluyorum bu huya işte ama rahatlığım belli kişilere. ddfdf
1. Ben 😂
Nasıl da zekiii dff
Hıı ne demezsin 😂
Hayır ayar olmam. Etikete takılma düzeltirler. 😄
Artık kıtlamada sınır tanımıyorum bel boyun parmak parmaklar bilek kıtır kıtırım.
Ben yapıyorum zaman zaman hayır gıcık olmuyorum
Ağız şapırdatanlara ayar oluyorum bir de sesli şekilde içecek içenlere guluk guluk
Ahaha bişey olmaz sorunu anladık biz 🤣
Onlara girsin o ok 🤣
Bana gıcık olma ldkdkddkd
Olmam da yanımda yapmayın olm 😂
Skkskskdkd bakarız🤫
Bakma 😂 yapma be 😂🤣
Kdkdkdkdkd tamam tamamm
olmam ben de yapiyorum bazen 😂
Ben de yapıyorum
Olmuyorum, kendim çok yaparım.
Merhamet edin efendim gjdgjxgjxhlxhc vurmayın bana gxkhc
çok zararlı ileride titreme olur