Diğer Sıkılan var mı üyeler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soru 💞😍 Sıkılan var mı üyeler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. Evet çok sıkıcı gece 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet yaa
Lübbetülaynnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kendime sürekli bir uğraş bulduğum için sıkılmıyorum. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile 😄👍 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Süpersin 🌸 Yorumla Lübbetülaynnnn 1 yıl ☺️🙏 Yorumla Soran 1 yıl 😊😊 Yorumla
Apocaliptik Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Dürüst olmak gerekirse evet :) ilk iş günü berbat:) 1 1 Yorumla Soran 1 yıl :( Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Arada sıkılıyorum 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Bende sjjs Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Hayat sıkıcı Yorumla Soran 1 yıl 🫠🫠 katılıyorum be Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Bu dünyada yaşanmaz dimi 😀 Yorumla Soran 1 yıl Ben farklı bi evrende yaşamak istiyorum :3Aynen öyle.. Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Senin gezegeninde nasıl bişeyler olmalı 😀 Yorumla Soran 1 yıl Çikolata olsun yeter insanlar olmasın Yorumla
Believer34 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Ben neden hiç sıkılmıyorum yaaa 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden acabaa Yorumla Believer34 1 yıl Galiba sıkılmaya vaktim olmadığı için Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 819 cevap paylaştı. Bilmem oturuyorum öyle 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Çok sıkıcı ya sjsj Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Çok da değil aslında Yorumla Soran 1 yıl Ozmn sıcak kötü 🥲 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl O konuda evet haklısın Yorumla Soran 1 yıl 😕😕 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl :)) Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Dans edip bizi mi eğlendireceksin 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Hayır bebek Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Hadi başla Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Başla uleeeeyn Yorumla Soran 1 yıl Başlamamm bea 😂😂😂 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ok Yorumla Soran 1 yıl 😉 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl En sevmediğim emoji Yorumla Soran 1 yıl Kızma ya 🥺 Yorumla
TipsizZüğürt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ben varım teyze 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Teyze miyim 🥺 Yorumla TipsizZüğürt 1 yıl Ne olduki teyze Yorumla Soran 1 yıl Ya shjsjs délisin Yorumla TipsizZüğürt 1 yıl Bu zamana kadar akıllı oldukta ne oldu. Boş ver gitsin teyze Yorumla Soran 1 yıl Doğrudur abim Yorumla TipsizZüğürt 1 yıl Teşekkürler kardeşim. İyi eğlenceler 😊 Yorumla Soran 1 yıl Sana da 🎉 Yorumla
cafecrown Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sıkıldım saygıdeğer üye. 1 0 Yorumla
Usersena Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Üzgünüm :( 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Nedenn Yorumla Usersena 1 yıl Özgüven sıfır Yorumla
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yooo :d 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Sıkılma zaten sen :4 Yorumla asdafadasf 1 yıl Agam deliye her gün bayram niye sıkılayım Mxnznzsnsjsns Yorumla Soran 1 yıl Shisjdkdmkdldldlld Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% 1 yıl Napcen 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Öyle Yorumla demircan89 1 yıl Iyim Yorumla demircan89 1 yıl Sikici ama yapacak birsey yok Yorumla Soran 1 yıl Maalesef Yorumla demircan89 1 yıl Aynen oyle Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet var. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ne yapsak sjsj Yorumla İndeepth 1 yıl Bilen bilir. :D Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Diğer konusunda 391 cevap paylaştı. Maalesef.:( 1 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 685 cevap paylaştı. Biraz sıkıcı 1 0 Yorumla
Snowwbit Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl sıkıldım biraz 1 1 Yorumla Snowwbit 1 yıl İnşallah rabbim bana ileride istediğim tesettürlü birisi ile evliliği bana nasip eder. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet 1 3 Yorumla alifecoach 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne bileyim hava çok sıcak filan Yorumla alifecoach 1 yıl Yaz bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Evet çok sıkıcı gece
Evet yaa
Kendime sürekli bir uğraş bulduğum için sıkılmıyorum. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile 😄👍
Süpersin 🌸
☺️🙏
😊😊
Dürüst olmak gerekirse evet :) ilk iş günü berbat:)
:(
Arada sıkılıyorum
Bende sjjs
Hayat sıkıcı
🫠🫠 katılıyorum be
Bu dünyada yaşanmaz dimi 😀
Ben farklı bi evrende yaşamak istiyorum :3
Aynen öyle..
Senin gezegeninde nasıl bişeyler olmalı 😀
Çikolata olsun yeter insanlar olmasın
Ben neden hiç sıkılmıyorum yaaa
Neden acabaa
Galiba sıkılmaya vaktim olmadığı için
Bilmem oturuyorum öyle
Çok sıkıcı ya sjsj
Çok da değil aslında
Ozmn sıcak kötü 🥲
O konuda evet haklısın
😕😕
:))
Dans edip bizi mi eğlendireceksin
Hayır bebek
Hadi başla
Ne alaka
Başla uleeeeyn
Başlamamm bea 😂😂😂
Ok
😉
En sevmediğim emoji
Kızma ya 🥺
Ben varım teyze
Teyze miyim 🥺
Ne olduki teyze
Ya shjsjs délisin
Bu zamana kadar akıllı oldukta ne oldu. Boş ver gitsin teyze
Doğrudur abim
Teşekkürler kardeşim. İyi eğlenceler 😊
Sana da 🎉
Bazen, her şeyden, daim herkesten.
Sıkıldım saygıdeğer üye.
Üzgünüm :(
Nedenn
Özgüven sıfır
Yooo :d
Sıkılma zaten sen :4
Agam deliye her gün bayram niye sıkılayım Mxnznzsnsjsns
Shisjdkdmkdldldlld
Napcen
Öyle
Iyim
Sikici ama yapacak birsey yok
Maalesef
Aynen oyle
Evet var.
Ne yapsak sjsj
Bilen bilir. :D
😂😂😂😂
Ben varım
Maalesef.:(
Ben ben ben
Biraz sıkıcı
Ben
.
Bugün ilk defa sıkılmadım.
Sıkılmadım
Ben sıkıldımmm
Sıkıcı değil pek
Çok sıkılıyom
beeeen
Evet gelsene
Çok ben
sıkıldım biraz
İnşallah rabbim bana ileride istediğim tesettürlü birisi ile evliliği bana nasip eder.
Ben varım
Olmaz mi
Evet
Neden
Ne bileyim hava çok sıcak filan
Yaz bana