Apple para çekmedi?

Ipad de bir not uygulamasında 200 tl lik bir satın alım yaptım ilk başta bütün bir gece uğraştım olmadı sonra kartımın yurtdisina kapali olduğu aklıma geldi ve kartımı yurtdisina açtım sonra satın alabildim ama para çekilmedi hesap hareketlerinde 200 tl gözüküyor ama para çekmemiş bende internete girdim ve aynı sorunu yaşayan bir çok insan gördüm tabi başka sorunlarda gördüm o sorunardan biri de durup dururken insanların kartindan para cekilmesi gibi bir sürü olay bende bundan dolayı korkup hem kartımı yurtdisina tekrardan kapattım hemde ödeme yöntemlerinden sildim Allah rızası için ders çalışmam lazım ben şimdi insanlarimi kandırdım diye kendi kendimi yiyorum bedava ya mi aldım şimdi bu arada normalde ailecek biz samsung kullanırız ama bir aptallık yapıp ipad daha iyi diyip ilk defa bir apple ürünü aldım simdi de kartın acaba yutdisina acmalimiyim , ödeme yöntemlerine kartımı eklemelimiyim onu düşünüyorum çünkü yine internrtte okuduguma göre karttan parayı cekemedikleri zaman borclandirma yapıyorlarmış borç falanda oldun istemiyorum çünkü fazla faizi odeyebilecek durumda değilim daha tabletin ilk taksidini yatirmadim nolur yardımcı olun bir bilginiz varsa Allah rızası için
Apple para çekmedi?