Ben kendimi soyutladım aslında kadın olsaydım bile diyorum keşke ama napalım bizde böyleyiz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Osuruk kokusunun cinsiyetle alakası yok kanka yediklerinle midenle alaksı var hzjsnzmss
Ya onla da varda kadınlarda yine de kokmuyor yav keşke koksa ama yok aynı değiliz
Kanka sen kadın olmak için bahane arıyor olmayasın skskse
Yav ne alaka be kadınların gazı kokmaz yani en iyi sen bilmelisin bunu
Knk kokmuyor tabi sizinki kadar da midemiz bozuk olunca kötü kokuyor yani illlaki pembw duman çıkmıyo gtümüzden
Nickini yeni gördüm Allah belanı vermesin tjffhxbbcncjc
Pembe duman da çıkabilir ha onu bilemem de yok beee kokmaz arıtım var sizde ne hikmetse
Ne var nickte işte olan durumu özetliyor kasjdkjasd
Sksjzkskzsksks senin burnuna osursunlar emi zxmskkxsks
Yarıldım aq gülmekten znsjzkslzpaa
Kız sen osursan da bir şey etmez be ama gidip de bir erkek yapsa sıkıntı kasjdksajdkj
Yaratıcı nickname ama cidden dimi ve durumu da özetliyor zaten
Bu arada biliyor musun bilmiyor musun bilmiyorum ama sana ilginç bir bilgi daha. Sizin osuruğun faydaları var cidden ha bizimki gibi değil. E bu ne abii ne anladım bu işten işte
Knk gel osuriyim da rahatla mdmöfdöödöfmfldd
Ha ayıp ayıp ailen sana başkalarının burnuna osurmaman gerektiğini öğretmedi mi kokmasa bile. E kokmuyor diye ohh canım da canım tabi miss rahatsınız kasjdkjasjkd
Kuıjkkkşjnfhjkbkööömm tövbe estağfurullah nöbömmgjkl
Doğruyu söyle bu arada gizlisin zaten günde kaç kez salarsın ortalama benim çok zaten odaya benden başkası girmeye cesaret edemiyor ondan kjasdkjaskjd
2-3 defa salıyom saymadım ortalama öyle
Neyse yav belki de bilim adamları beni ister ağır koku falan diye araştırmak isterler sizinki gibi aromalı değil de bizim de bir havamız var
Ayyy piremses 2-3 müş benim 10 dakikada o oran yakalabiliyor klajsdkajsdkjsa
Hddhşhmvvgfmmg osuramıyoz diye yargılanıyorum mu ben şuannnnnnn
Evettt heh işte bak benim gibiler osuracağına sen osursana yav? Kansere bile iyi geliyormuş sen suç işliyorsun içinde tutarak cidden. Kanser hastalarının vebali senin boynuna değil mi şimdi
💨 şu an yaptım iyi oldu mu
Cidden mi? E al işte kokmadı yine daha çok yapman lazım bak alacağın sevap pointleri düşün. Ben küfür sen sevap point ulan yine kadınlar önde
💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨
hmmmm yok sanaldan diyeymiş bende dedim niye öyle koku zaten yok böyle hiçç ekranı kokladık anca
Pü xkdködösxööaösöaö ekran kokluyor bir de lcööfdöödödödödödd
Ya ama napim şimdi sağlığımı düşünmem suç mu zaten anladın sağlıksız besleniyorum ben de bu şekilde işte dengeler dedim kajsdkasdkjasd tabi kokmuyormuş ekran
🥲🥲🥲tamam üzülme mxmsks
Bu ne demek osurcan mı bizim için kajsdkaksjd
Evetttttt xkdxkeks
Yiaaaa lkasdlasdlkslad
Bu arada uzun zaman sonra herhalde ilk defa bir kız bu kadar iğrenmeden osuruk muhabbeti yaptı teşekkürler
Rica ederim her şey senin için osurukadam znsnzöws
Yiaaa osuruk adam nedir be bir dk sen o değilsin dimi? Biri var bu sitede tuhaf ona benzettim o bana öyle demişti. Ayrıca osuruk adam değilim seviyorum bende salmayı esasında
Oha evet sensin işte
Ben kimim buhkjjbjl
Benim diğer versiyonum işte
Yakalandık mı yoksa 🤦🏻♀️
Şu şeye kadar anlamamıştım aslında evet yani şaşırmıştım yani sevinmiştim işte hangi kız benle bu tarz bir konuda bu kadar rahat iğrenmeden konuşur diye ama şu an anlıyorum ki evet senmişsin he. Gizliden sormalıymışım aslında ajdaskdkjsad kısacası yakalandın
Skekskekskeskekswkwş insanlık hali kanki herkes osuruyo kokunu almıyomki tiksiniyim xkdkd
Yav kjasdkjaskjdaskjd bu arada bilmiyorumd dedim mi de cidden çok ağır kokar öyle böyle değil. Alsan işte kokusunu ağır gelir yani bir çarpar böyle gider gelirsin öteki tarafa hatta gelememe ihtimalin bile var tehlikeli laksdlkasd
Dkldxkmsösmwwöszmwösw bir insan osuruğunu bu kadar zorbalamaz ya zjsjs
kjassdkjasjkdakjsd Yav öyle de bak sana şöyle diyeyim sabaha kadar osuruyorum ha bana kötü gelmez severim bile normal olarak ama beni bile çarpıyor yav bazen öyle ağır. Ben tuvalete gir çık yapınca zaten bir dönem ev koku içinde kalırdı laksdlaskd sen tanıdıksın diye rahat rahat diyorum da cidden öyle. Sen bile yani döversin beni o kadar ağır sen ben osurmuyorum dersin
Sen mideni sıçıyosun kanka o zaman insanlık için tehlikelidir uzak durun ibaresi asalıö boynuna mzmds
Ya biraz fazla yerim mesela tek seferde 3 zurna dürüm gömebiliyorum ha daha fazlasını da yiyebilir miyim bilmiyorum para buna yeter anca kajsdkasdkjasd ya ama düşün mesela 3 zurna yiyince olan cırcıcırı ve kokuyu ha kanka mı olduk bir de vay bee bir ara b*kunu yedirecektin aga bee. Neyse ama cidden böyle duramazsın bile sende yani
Dhkdhvkfjjgjjfjfhdhdjffjhlk osuruk muhabbettinden sonra ne olak hacı mnkvnnvbnm
Al işte bk muhabbeti daha iyiydi demi osuruktan yürümüyormuş arkadaş bu iş hacıya döndü olay birazdan da artık neyse... Yok vallahi yok bu saatten sora ağzıma ne osurayım s*çayım desen de almim ablacım.
Öjgkvvvjkvkvvkkvd gece gece dalağım şişti gülmektennnnnn😄😄
Yaa yaaa kesin kaybettiğine yan sen beni hıh. Gülüyormuş bir de amannn git stede ağzına sçılmasını isteyecek rahat 30 üye bulursun be
Tamam hadi barışalım artık sjsjjsjws
Hmmm e barışalım diyeyim de ne işimize yarar neyse. yine de barıştık madem öyle diyorsan farther girl
Çokk mutlu oldum sen uyumadın mığğğ
Yok be daha değil ama uyurum gibi az sonra. Yaaa yaaaa engel at hemen üzerine bana daha da mutlu olursun sen kasjdksajd
Engel niye atıyım zjdkzkkkzkes
Sen seviyon ya mutlu ol diye dedim
Nerden biliyon zjjsjss
Tecrübe diye bir şey var
Osuruk insana verilmiş en büyük güçtür.
O kadar he vay beee kim kimi yıkarsa
Sana göre sıkıntı yok sen tek osurukta bayıltansın
Bidaha suratıma osurma ama
Hahahah napalım herkesin silahı aynı seviyede değil
🤢
kadınlar o. surmuyo mu
Yav kokmuyor ki