Kime selam versem boşanmış aciz birisi çıkıyor çocuklu falan.
normal , benim gibi bekar birisini nasıl bulurum? Tanışma önerileriniz?
Kime selam versem boşanmış aciz birisi çıkıyor çocuklu falan.
normal , benim gibi bekar birisini nasıl bulurum? Tanışma önerileriniz?
Bende boşandım sonra bekar biriyle evlendim. Herkesin başına her şey gelebilir buna acizlik denmemeli. Kımse boşanmak için evlenmiyor sonuçta ve bir gün sende evlenip aynı durumu yaşayabilirsin neyin ne olacağının garantisi yok bunun cinsiyeti de yok. İnsanlar 20-30 yıl sonra bile boşanmaya başladı artık çünkü şunun farkına varıldı kimse kimseye katlanmak zorunda değil mutsuz olduğum yerde yine durmam ikinci evliliğim olsa bile mutsuzsam yine devam etmem. Hakkında hayırlısı olsun.
Boşananla asla evlenmem
Genelde ümitsiz vakalar evleniyor boşanmış insanlarla, genel gözlemim.
Allah mutlu etsin ama ilk evliliği yaparken nerdeydi kriterleri derim.
Evlilik teklifi aldım çok gençken ama beyin diye bir şey var :) akılla değil dürtülerinle düşünürsen, her duyguya anlık kapılıp gözünü gerçeklere yumduysan ; evlenmeden evvel çevresini gözlemlemediysen düzgün tabi boşanırsın.
Boşanmış insan, boş insandır. Dürtüleri ile hareket eder, aklına güven olmaz.
Sizin için de hayırlısı olsun
Ne kadar yanlış bir cümle ve her boşanmış ve ya çocuğu olan aciz mi? Sana böyleleri rastladı diye genelleme yapman doğru olmamış bence. İnsanlara ön yargılı ve genelleme yağarak yaklaşmanı önermekten başka bir şey yapmak istemem senin için.
Aciz olma yaratıcı ol. Nasıl bulacağını öğrenirsin.
etrafını kişiliğini düzgün incelemeden , aklından başka yerini kılavuz edinip düşünmeden nikahı basıp bir de mutsuz evliliğin üstüne çocuk peydahlamak çok mantıklı çünkü 😄😄
Ne hikmetse tüm ermiş ve açık fikirli tüm vatandaşlarımız boşanmış abiler ablalar 😂😂 çok şanslıyız ♥️
Bunu nereden biliyorsun? Hepsi aynı evliliği mi yaptı sanıyorsun? Herkes senin gibi 2-3 örnekten sonrasını genelliyor mu sanıyorsun? Bu bahsettiğin şekildeki evlilik sayısı çok olabilir. Bu günümüzde de var. Ve inan belki bu bahsettiğin "etraftakiler" dediğin kitleden daha kısa sürede boşanıyorlar. Bence yanlış düşünüyorsun. Ama değiştirmek de istemem. Yaşa gör.
Hikmet boşanan abilerinin ablalarının açık fikirli olmaları mı? Boşanmış olmaları mı? Bence senin kafan karışık :D İnsanlar evlendiği gibi boşanabilir de. Boşanmış insan aciz insan değildir.
Cevap
18Cevap
O tarif ettiğin kişilerden biri de benim. Boşandım ve çocukluyum. Acizliğe gelirse de Acizim belki ama gidip başkalarıyla yatıp yuvamı dağıtan ben değilim.
Hep bütün pislikleri erkeklerin üzerine atmayın, eskiden erkeklerden bilinirdi şimdi bizi solladınız. Hem de açık ara önde.
Ağzından çıkanı da kendin duy, yarın bir gün sen de evleneceksin. Sen de çocuklu olup da sağda solda "bana maddi manevi destek olun tüm işinizi görürüm " diye mesaj atarsın belki. Çünkü ben de hep öyle görüyorum.
Ya ben sen miyim :)
Ben de bilirdim ilk önüme çıkanla evlenmeyi, ama beyin diye bir şey var di mi :)
Geçiniz.. yazdıklarınızın tümü bir avuç avuntu. Aklını kullansaydın düzgün baksaydın nasıl bi karakter ileride nasıl bir karakter gelişimi olur beklentilerime uygun mu diye
Dürtülerinize kapılıp aklınızdan başka yerle düşünüp basıyorsunuz nikahı. Sonra da burada aklını kullanan mis gibi hayatı olan bekarlara çamur atmaca yapıyorsunuz :)
Ben henüz evlenmedim. Ama evlenirsem bil ki aklımı kullanırım , yani hikayelerimiz benzer bile olmaz, evlenmiş olmak için evlenmem yani. Sen dert etme abicim benim hayatımı ❤️
Boşanmışlar ordusu olarak kalabalık yapmayın yeterli. Sürekli bekarlarda gözünüz, o kadar çamur atmanıza rağmen. Şaka gibisiniz
Evet seçemediğim doğrudur. Seçebilmen için alternatifin çok olması gerekiyor. Tıpkı marketteki domates kasası gibi, Domates lazım gidip bakıyorsun kasanın içinde 1 tane var, domates de lazım, mecbur kalıp alıyorsun. Hani başka alternatif domates olsa bakarsın hangisi sağlam düzgün onu seçip alırsın.
Ne yazık ki artık erkekler seçmiyor, talip sizde çok oluyor, birine yok dersin ötekine tamam dersin.
Sonra o müthiş zekanla bulduğun kişi de şunu bunu yapınca "Siz erkekler hep böylesiniz" dersiniz.
iyi de kuzum Kocanı kendin seçtin... Ne diye şikayet ediyorsun ki?
Bizim seçme imkanımız yoktu, karpuz gibi aldık bahtımıza kelek çıktı.
Birine laf söylerken de azıcık o minik beynini çalıştır da öyle düşün. Kimse seninle aynı kaderi paylaşmıyor.
Benim gittiğim yoldan mı gittin? Benim attığım adımları mı attın da konuşuyorsun?
Onun için azıcık da terbiye ve empati lazım. Az önce bana saydırdın, inan ki umurumda değil. Senin gibiler zaten hayatımdan uzak olsunlar. 1dk bile evli kalınmaz.
Dul erkek iğrenç
İstemem
@İlkeeeeeee Kınadığın şey başına gelmeden bu dünyadan göç etmeyeceksin. Ben böyle olsun istemedim,
Kınamıyorum sadece keşke yeni eş arayacaklarına karılarına sahip çıksalardı
@İlkeeeeeee Özelden yazamıyorum, her sırrı ulu orta yazmak istemem. Bilip bilmeden konuşma. Sizin cinsiyetiniz hiç melek değiller. Hatta erkekleri sollamış olabildiğince pislik çıkaran modelleri de mevcut. Yalan, iftira, karşıyı suçlama... ne ararsan var.
Yeni eş arıyorsak eskisinin ayarı bozuk olduğu için.
Peki siz neden zırt bırt sevgili değiştiriyorsunuz? Siz derken senin cinsindekiler!!! İlk sevgili olduğunuz kişiyle ömrünüzü tamamlayın, olmuyor mu?
Bana ve bizlere laf söylemeye hakkınız yok bence.
Onlar aciz de sen değil misin? Erkek arıyor bide ahahahaha
Agla
Her boşanmış insan kaynıyor diye düzenleyelim sorunu bence. Çünkü erkekler ya da kadınlar tek başına boşanmıyor..
Barlara git eylenecek birini bul onu ciddi yap.
Ben bir tane bulamadım bunlar ne ara evlenip boşanıyorlar anlamadım
Erkekler kadar kadar boşanmış kadınlar da kaynıyor demi 😉
Yanlış yerde arıyorsun
bosancak kiz bulursan haber verir misin su an asiri bir cinsel aclik icindyeim
Elini sallasan ellisi
Ondan bol ne var
Çok sıkıldım ya bi de sürekli ağlıyorlar
Bana mı sordun ilk önüne çıkanla evlenirken ablacım diye sorarlar insana?
Sen kac yasindasjn
18-26 desem daha hayatı bilmiyorsun diyeceksin
26-30 desem dilime güceneceksin
30+ desem evde kalmış damgası yapıştıracaksın.
Niye kasayım ki sana cevap verip 😄
😮 yaw ne alakasi var 😂
Bu henüz bana selam vermedin demektir :)
bulursun bulursun kasma bu kadar
Vahh bahtsız bedevi vahh
Bekarim dul degilim kdksjsjd
KS de çok var 😂
Valla her yer bosanmıs aciz kadın kaynıo
O da var
Ve hem kendi medeni durumlarını savunup hem de bekarlarla ilişki olur mu diye soru soruyorlar sürekli
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ya😄
En fazla 3 sene cicim sonra sg
Hiç evlenmedim evlenmekte istemiyorum
Bekarım:)
Aciz derien
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?