Bir mantikli oneriniz varmii?

Merhaba. Biz esimin ailesiyle yasiyoruz. Esimin ailesi bana artik cok gicik vermeye basladi her seyimi elestiriyorlar durduk yerde bile. Hep beni inceleyip tepeden tirnaga bir seyimi elestiriyorlar bende oyle devamli bakmalarindan rahatsiz oluyorum gozlerinin onunde bile olmak istemiyorum o derece. K. p yurtdisinda ama orada olmasina ragmen burdaki her seye karisiyor kadinsal seylere bile. Aksama kadar anca para puldan konusuyorlar ve 5 kurusun sohbetini yapiyorlar gercekten bunaliyorum artik. Beni ezmeye calisiyorlar ama ezemiyorlar. Ustelik hamileyim ve hep diyorlar ki “sen zayifsin dogurdugun ne olacak” . 🤦🏻‍♀️ herseye karisiyorlar. Odama girdigimde bile ciktiktan sonra “odada ne yapiyordun?” Diyorlar ve odama kapiyi tiklamadan giriyorlar. Herkesin bir ozeli var sonucta ve benim ozelime saygi duyulmuyor ama ben baskasinin odasina girmezden once kapiyi tikla diyorlar ben zaten oyle yapiyorum da sorun o degil baskasinin ozeline saygi duyup benim ozelime saygi duymamalari sorun. Benim ailemi kendilerinden asagi seviyede gormeye calisiyorlar ama benim ailem kendileri gibi 5 kurusun sohbetini yapmiyor. Esime baska eve cikalim dedigimde ise kiralik evi unut dedi ve birr daha bu konuyu acma dedi. Yurt disindan babasi geldiginde ev alacakmış ama hic inanasim gelmiyor. Simdi arkadaslar asil konu su ki bir kac gunden ailem gelecek buraya ve ben bu olanlari aileme soylemek istiyorum ailemin esimle konusmasini istiyorum ama esimin kendi ailesine bildirmeyerekten. Ne oneriyorsunuz? Sona kadat okudugunuz icin tesekkurlerr onerilerinizi bekliyorum

Bir mantikli oneriniz varmii?