19 yaşımdayım 🥺 ve çok yiyorum Spor yapmıyorum ama zayıfım ama göğüslerimin büyüdüklerini fark ettim büyük göğüslerden hep nefret ediyorum sürekli onları saklıyorum dışardan bakınca nerdeyse Yok gibi ama saklıyorum işte şimdi ben zayıflayınca göğüsler küçülür mü yoksa sarkar mı of bu göğsler benim psikolojimi bozuyor zaten 2 , 3 yıla komple Yok edicem onları ameliyat ile sadece göğüsde değil kalça falan hiçbir şey büyük olmasın ya ben kadın olmak istemiyorum erkekte olmak istemiyorum 😭😭 😭
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
büyük göğüslü olmak kötü bir şey değil ki ama hoslanmiyorsan kilo verince küçülür diye biliyorum evet
Benim için kötü
🥺
bıldıgım kadarıyla etki ediyor yağ oranında azalma ıle bırlıkte
Küçülür mü sarkar mı?
Birşeyin sarkması ıcın once deforme olması gerek
sonra bir kaç temel sebeple bırlesır be memelerı yer çekimi destegı ıle bayılabılır ama zayıflama konusunda kac kılodan kac kıloya dusaceksın?
buna benzer detaylar cok onemlı bebeğim ♥
52 ben
47 istenen
gizlenmişsin ya buradada her detaydan bahsedıp yazamıyorum yonetım kovacak sonunda benı :D
Kimse beni tanımıyor bu yüzden çok rahatım sama razgavor gibi
Allah başka dert vermesin
Dertlerimden bir tanesi bu
Anladım fazla takılma bence eğer taşımakta zorlanıyorsan küçük bir operasyon geçir.
Sadece kadın görüntüsü hoşuma gitmiyor aslında hala büyük değil ama benim için değil yani çocuk bedeni istiyorum aslında sorduğum soru bambaşka
Sorununun cevabını burdan yazamam
Küçülür ama yok olmaz.
Keşke Yok olsa
Bu gidişle göğüs kanseri olcam ben dilek dilerkende dikkat etmek lazım ama 😐
Kuculur merak etmee.. foto atsana ne kadar sısmansın gorelım
Sapık 😑
Küçülür bence
Yemiyom zaten zayıflayacam sırf bunun için
Kuculmeyedebilir ben bi ara 8 kilo vermistim goguslerim ayniydi yine
Tam tersi kilo alınca büyüdü
😭 çok can sıkıcı bir durum
Kaç beden gogusler
Ben ne bilim oturup göğüs olcmuyom
Kaç beden sudyen takıyorsun 19 dan sonra büyümez bir beden doğumda büyür o kadar
Küçük göğüsler candır, her zaman böyle bir kadın istemişimdir
Evet küçülür
Gereksiz yere kafayı takıyorsun
Sen şanslısın erkek doğmuşsun
Kadın olmayı mi istemiyorsun
Küçük kiz olarak kalmak !
Ohoo hayat bu. korkma eskiden bende korkardım büyümeye
😑😑😑
Kaç yaşındasın peki
Yazmıştım
Pardon. Küçük değil Yaşın modaya uygun bol şeyler giy ileride normale donersin
İleride nasıl normale döner ki insan yaşlanırsın dahada büyür sarkar 😭 ya daha başlangıç için bile erken 😭😭😭😭😭
Aman sende yani. gerekirse psikologla görüş
Психологи меня не могут понять 🦉
Bu nee
Psikolog beni anlayamaz çevirisi
Bilmiyorum
☀️
Güneş
Güzellik olsun diye süslemeyi seviyorum
Bu sefer bildim ben de
Evet kuculur
Alakai yok
Nasıl?
Bak cok uzun bir konu ama anlatayim.
Oncelikle kilo alman memelerini buyutebilir spor yaptigin zaman bu eski haline geri gelecek demektir ayrica destekli sudyenler veya gogoslerinin gergin olmasini saglar. Estetik olarak daha guzel durur. Spor yapabilirsin. Sprem kullanabilrsin surebilirsin.
Bu gogoslerinin istedgi proteini verir
Tam spremden kalanını anladım teşekkürler 🍃
İlginçmi geldi
Kapali kizmisin normalde sen
Kapalı kızlar böyle sorular sormaz ki kimse tanımasa bile kendilerinden utanırlar herhalde diye düşünüyorum ben kapalı değilim Bizim ülkemizde kapanma yok evlenince başına örtü topuz gibi bişey yaparlar çok saçma ygg
Onları yanliş tanimissin
Sen yanlışlarına denk gelmişsindir ya da aile zoru ile takıyorlardır
Mutlaka , arkadan yapani bile gördüm kapali. ama
Sadece kiz değil oradaki erkekte ahlaksız ama kimsenin hatası kimseyi ilgilendirmemeli bence
Dogru sonucta ihtiyac
Konu bu değil ama söylicam aslında eğer hiçbir karşılık beklemeden bunu yapıyorsa bir kiz erkeğe güvenmiştir ve Erkekte güven kadar güzel bir duyguyu anlamayacak kadar canım ise o zaman yapacak bir şey yok olan kiza olur adıda çıkar bazen canıda ama 1 suçlu vardır oda erkek kısaca kızlarda öyle kuduruk çok değildir bence 10 dan 1 sadece yani demek istediğim eger bir erkeği sevmezsem gerçekten aşık olmazsam rastgele bir erkege dokunmak istemem ama seversem fena 😆
Canım yazmışım canım olcak o
Hakisin cesur ve net oldu inan ki , ama icine alirken sert ve damarli ise coks sanlisin surekli gel gitler seni bitirir , umarim dedigim gibidir 🌹🌸
A mim mi olacak 🌸😂
Ay yazılmıyor 😂😂 slk olcak o ay neyse sormadıgın şeye cevap verdim fftft пока _
Ozelden soyle ❤️😂😂
Seni kucağına alip icine sokarken hicmi zevkten kudurmmadin yaa , kac saniyede bosaltri acaba o an
Tövbe estağfurullah 🤣 daha öpüşemedik bile tam gorsucektik ama küsdü bana askerde 2 ay sonra görüşecez inşallah ama yine sadece opcem daha fazlasını ben istesemde o yapmaz akıl küpü sevgilim
Cidden yapmaz !
Bende sapık gibi duruyom şu an ama Sende sapık çıktın aaa 😂 tek bir kötü niyetim yok ona göre Lütfen
Hani diyorsun ya istemesem yapmaz diye o an oyle gelişmiyor ama
Zamanı dolsun Silcem ben bu soruyu bam başka bir şey oldu sonu bendede biraz sapıklık varmış görmüş olduk 😂 zaten kimse tanımıyor 🤪
İstesen o da istese hani kucagina alsa ama sadece aletinin başini soksa hepsi degil yeter sana
Ne oldu baska soylermisn 😂😂😂
Ben kudursam bile yapmaz herhangi birini sevmiyorum 😎 ama biz daha küçüğüz 19 ama yinede bize ters ya aileler burada başka o birazda kendini düşünür birazda beni ister isterim ben yaparım o yapmaz sms bile öyle şeyler Yok yüzüme bakamaz utanır ama ben bakarım 😎
Kudursan mi cokk iddalissin cok hemde, yasin ggayer iyi , memelerine de mi dokunmadi 😂😂
Cesur deyilsin hic heycan yik
Söylüyorummmm
Öpüşemedik bile
Ama inşallah öpüşürüz gerçek dilek bu ,
Ben cesur olsam ne olacak ki onu biliyorum bu yüzden evlenince artık inşallah onunla evleniriz inşallah Amin
Buraya adınıda yazayım belki everen ulaşır 😂
Muhammet ile evleneceğiz Muhammet eşim olacak Evren gör yazımı 🤣 iyice deli olduk
Sen opusucekssin rahat durmayacak o en azindan memelerine dokunur, surtunme bile olur kiloduna dokunarak sokmadan 😂 kapalimsin sen
Sprmlerini yuzune surse 😂😉😆
Kapalı değilim
Hiçbir zamanda kapanmam aslında güzel bir şey ama bence kapanmak sorumluluk bide burada kapanmak diye bir şey yokkk burası Türkiye değil bizde türk değiliz
🤮
Никогда
Harika Türkçemi Ezher solmaz kanalına borçluyum 3 ya da 4 yıldır izliyom
😆😂
Annene çekersin kanki
1 gram anlamadım
Annendeki kadar büyür onunkiler gibi olur diyorum
Ameliyat şart!
Çok mu büyük olur o zaman 😂
Yok Hayır genel olarak ameliyat şart dedim her kes büyük kadın olmak zorunda değil çocuk kadınlarda vardır diye düşünüyorum
Seninkiler 90 ı geçer annene benzersen 😂😂
gram anlamadım
😑👊🏿
Annen gibi olunca seninkide 90 bedeni geçer diyorum
İnş sende öyle olur 🙂
Yanı senin !
90 dan büyük mü kız yoksaaaa 😂
90 anlamıyorum ben nerden ölçü 90 Türkçem o kadar muq değil Dalga geçme tamam yazışmayı sonlandırıyorum bom boş yorum için teşekkürler ✨
anlamıyorum ben nerden ölçü 90 Türkçem o kadar muq değil Dalga geçme tamam yazışmayı sonlandırıyorum bom boş yorum için teşekkürler 🌟
Göğüslerin kaç beden be hiç mi sütyen almadınız beraberrrr
Sütyen giymem ben saklamaya çalışıyorum
( "топик". бунуда нумарасы йок)
Sende haklısın
Beyaz tenlimisin
Negr ben
Ne demek bu
Негр Русский
Zenci Турецкий
Siyah insan
zamanla alışırsın
Asla 😭