Sürekli barda kızlarla fotoğraf paylaşan erkek hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hoşlandığım bir çocuk var barmenlik yapıyor Onu Yaklaşık 5 aydır tanıyorum ve tanıdığım günden beri hep var ortamında açık saçık giyinen başka erkeklerle de fotoğraf paylaşan Instagram profili herkese açık olan kendisi gibi alkol alan ve yaşları ondan ortalama 10 yaş küçük olan kızların tek tek fotoğrafını paylaşıyor ya da onlarla samimi bir şekilde fotoğraf ve videolar atıyor. Benden de hoşlandığını söylemişti ama ben de böyle onu uyarmama rağmen devam etti ve farklı olduğumuz için Henüz bir ilişkinin adını koyamadık Ama benimle hiç böyle fotoğraflar atmadı beni böyle ortamlara sokmadı bana karşı hiç saygısızlık yapmıyor ve o kızlara davrandığı gibi davranmıyor sizce benden gerçekten hoşlandığı için mi böyle davranıyor? O kızlarla aralarında ciddi bir şey olabilir mi yani onlarla kurduğu samimiyet Ben de kurmuyor birkaç kez hesap sorduğumda da Kankalarım demişti zaten benden yaşça küçük sübyancı mıyım ben falan demişti ama bana karşı hiç öyle onlarla olduğu gibi değil sizce neden? Bir de parantez açmak istiyorum ( İstanbul'a tatile gitmiştim 20 gün kadar kaldım orada o ailemin durumu iyi olduğu için rezidansımız var havuzlu fotoğraflar videolar paylaştım Ama hiçbir erkekle paylaşım yapmadım o da bütün paylaşımlarıma baktı ama ben tatilde olduğum süreçte hiçbir paylaşımda bulunmadı kızlarla. Ben tatilden döndükten sonra bu da kızlarla fotoğraf atmaya başladı tekrardan Ama kızlar gerçekten bana göre profillerini inceledim uygun kız değil gibi geldi çünkü kızların başka erkeklerle de sarmaş dolaş bar ortamında İçkili bir şekilde fotoğrafları var profilleri herkese açık bilemedim yani Çocuk nedir ne değildir bana karşı bir şey var mı yok mu doluyum Buraya yazmak istedim ama bana onlara davrandığı gibi davranmıyor dediğim gibi kelimelerini seçiyor çoğu zaman bana davranırken Ben de artık hiç hesap sormuyorum Eskiden sorardım Dün de bir paylaşım yaptı hesap sormadım Bugün de paylaşım yaptı hesap sormadım böyle bir karar aldım Hesap sormayacağım?
Sürekli barda kızlarla fotoğraf paylaşan erkek hakkında ne düşünüyorsunuz?