Güncellemeler
1 yıl
Zengin olmak icin sansli olmak lazim. Calisarak ancak normal duzeyde para kazanabilirsin. Zenginler calisiyormu sizce veya calisarak mi kazanmislar bir bakin bakalim. Birileri sansli ve rahat yasiyor. Niye onlar ustun insan mi
Güncellemeler
1 yıl
Allahu teala katinda her insan esittir Ancak bu zenginlik kavrami esitlik Ile celisiyor. Birileri bizden daha ustun gibi bir durum var. Cok kotu bir sistem var. Degismesi gerekli.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
zenginin olduğu yerde fakir vardır, fakirin olduğu yerde de zengin.
zengini zengin eden işçi vardır. herkes parayı piyangodan vurmuyor. anladın mı.
allah katında herkes eşit ama dünyada değil öyle mi kanka? dermanı allahta değil sosyolojide ara.
evet deditim gibi calissan isci ama zengin olan patron. O zengin oglanin atasi da calismadi ki. Calisarak zengin olunmaz. Calisarak zengin olma formulu ver madem bende olayim
Sans faktoru var sadece. Ve sans faktoru Ile adalet saglayamayiz.
her zengin olan mutlaka işçisi sömürmüştür bir şekilde. atasıda çalışmadı tabii ki. kendine şunu sor: adem ve havva zamanında hepimiz kardeş ve eşitken ne oldu da git gide toplumlar sınıflara bölündü?
AcuN ILICALI gibi yuzlerce muhabir var hepsi calisiyor ama sans acuna guldu. AcuN ekstra mi calisti o muhabirlerden daha cok mu is yapti.
acuna şans felan gülmedi :) kurduğu ilişkiler onu bu raddeye getirdi
Ortada Adaletsiz ve insanlari Hasete surukleyen bir sistem var. Bu sistem degisebilir.
bu sistem hangi ara oluştu onu cevapla kanka adem ve havvadan başlayarak krallar kraliçeler toprak ağaları vs nereden çıktı? bugün fabrika sahipleri bunu nasıl yaptı?
Bunu hep sorguluyorum