19 yaşına yeni giren bakir bir üniversite öğrencisiyim ve son birkaç ayda incel (zorunlu bakir, kadın düşmanı) olduğumu fark ettim.
Eskiden kadın-erkek eşitliğine inanırdım kadınların da çalışıp çabalarsa erkekler kadar başarılı olacaklarına ve erkekler kadar zeki olduğuna inanırdım. Ama son bir yılda kadınlara karşı bu iyi düşüncelerim yerini nefret ve aşağılamaya bıraktı.
Sırf kadınlara fazla hak sağlıyor diye (evlilikte 4 eş sınırı, pek çok yerde kadının rızasının aranması, aldatmada kadın-erkek aynı cezayı vermesi vs) islamı terk edip ateist oldum.
İçinde bulunduğum psikolojik durum çok kötü gece gündüz sürekli asla sevilmeyeceğim ve yalnız olduğum için üzülüyorum gerçekten çok kötü durumdayım ve şu anki fikirlerime göre bu böyle devam edecek yani bir kurtuluş da yok. Özellikle sekse kolay erişememek çok zorlayıcı geliyor.
Ek olarak boyum 1.65. 70 kiloyum ve biraz göbekliyim.
Şimdi yorumlarda birisi derse "üzülme bu durumlar geçici" falan diye cevabını da yazayım. 18-27 yaş aralığında yani hayatı yaşarken kadınlar tarafından tercih edilmemek gerçekten kötü çünkü sonrasında artık evlenmek isteyen kadınlar oluyor. Hayatının ev verimli döneminde sadece elinle ilişki yaşaman çok kötü sornasında gelecek sevgi batsın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer