hem de süper çalıyorum yani öyle böyle değil :)
Islık çalamıyorum nasıl ıslık çalabilirim?
hem de süper çalıyorum yani öyle böyle değil :)
Çeneni sol avucunun içine al. Başparmağınla işaret parmağını alt dudağına getir ve iki parmak arasına alıp sık. Sonra o ağız aralığından içeri doğru uzun ve güçlü bir nefes al. İşte olduuuu :)) Tabii denedikçe daha güzel çıkacaktır ses. O aralığı ayarlamak, nefesi doğru çekmek falan önemli bunlar. :D
Gece öttürme, şeytanlar gelir derler :)))))))))) Oyy ne güldüm :D
Çok çalışman lazım:) Islık sesi çıkmasa bile çalmaya devam et o şekilde.
oha ıslık gunah hay massallah agzını acma dıslerın gorunur oda gunah ..
dılını arkaya dogru yarım katla ısaret parmak ların ıle dıs uclara dogru bastır ve ufle
zamanla kavrarsın şu an ele gerek duymadan sadece dılımı bukerek calıyorum ve cok tiz ses cikiyor
Cevap
42Cevap
dudaklarını büküp dilinle içerde çeşitli duruşlar yaparak çalabilirsin pratiksiz olmaz 1 hafta falan uğraş. üfleyiş ve dil önemli, dille tonları da ayarlıyorsun. boş zamanında uğraş 1 haftaya kadar çıkar
Mallarda ondan =) beyin eşantiyon
2. ve 4. parmağının uçlarını birleştir.bir zeytin çekirdeğinden biraz daha küçük boşluk kalacak şekilde ağzına sok.sonra ağzını kapat ve üfle.Ama flüt çalarken üflediğin hızda üfle.Ne az.Ne çok.
Sen çal buradan duyarım zaten ben.
sağ elinin işaret ve orta parmağını birleştir sol elinin de aynı şekilde. ve çadır kurar gibi birbirine yanaştır ellerindeki o dört parmağı. daha sonra dilini altından yukarıya doğru ittir ve üfle. ilk olarak böyle başla öğrenmeye -_-
iyi bi sopadan sonra eminim ihtiyaç duyduğun ses türü yeteneğine kavuşursun .
anneye manyak denmez.
ses telleriyle alakalıymış, bi yaştan sonra olmuyormuş ://
daha gencim :(((((88888888
kemal sunal gibi çalabilirsin ..
ahahhahha :D
işaret ve orta parmagını ikizkenar gibi yap. az aralık olsun. sonra dilinin altına koy ve üfle
el kullanmadan normal ağzımla nasıl çalabilirim?
Millet bir grup anarşist tüm cevapları eksilemiş 9-10 eksisi olan var. onun inadına artı verelim 10 kişi herkese 10 artı verse olay çözülür :D
git bi mızıka al çal basitinden. illa ıslık çalacaksan bi anda öğrenmek zor youtube da falan videoları falan vardır herhalde oralara bak
işaret ve orta parmagını dilini kıvırıp üstüne koy bi elin diğerinin üzerinde olsun arası hafif boşluk olsun üfle kuvvetli ilkte olmucak dene çözersn zaten :D
Aynı sorun yıllarca benim için kanayan bi yara olmuştur. Özellikle çocukluğumda:(
yazmakla ögretılmez uygulamalı ancak cocukken 5 gunde ogrendım delı gıbı koca gun üüfff üff üfeleye üfleye cıgerlerım parcalandı oyle kolay degıl
Help me please! Aman yaa çok mu önemli ıslık çalmak.
hemen millet eksilemiş ıslığın sizin için bu kadar önemli olduğunu bilseydim size eğitim DVD'si gönderirdim :D
evet saytanları cagırıyomusuz göya banada derlerdı :)
bir süre çobanlık yap..
yalnızlıktan saksafon, zurna ve klernet bile çalarsın...
link 02:24 ü izle
İçime çekerek kuş ve bülbül sesleri çıkarabiliyorum ama ben de yüksek sesle çalamıyorum açıkçası :D Otobüs durdurmak için işe yarıyor :D
kndi kendime birtakm sesler cıkartabilyrm fakat bunlar hem ıslığa bnzemiyor hmde anlatblcgmi sanmıyrm:)
Google i açıp christiano ronaldo body yaz calarsin hemen ;)
annen günah dicek kadar öttürüosan sıkıntı yok zaten ama ellerin hep salya olmuştur senin yaa pisss :D
ıslığın kötü ruhları çağırması hristiyan inancıdır. bazı müslümanlar da bilmeden buna inanıyor. ıslık günah falan değil yaw
Gizli Kullanıcı bacı: Fiiiiiiuw kelimelere dökülmüyor işte:D
evet azizim
dilin yuvarlak olacak ve dilinin ucu alt dişlerine dipten deyecek. dil tamamen aşağıya yapışık olacak. dudaklar büzülüp üflenecek. sık sık pratik yapılacak :D
Ben de sizin gibi ıslık çalmayı bilmiyorum o kadar çalmak istememe rağmen yapamadım..
Ben çok kişiye gösterdim ..Ama yapamadılar..Biraz kabiliyet ve yetenek istiyor
Çalabilirsin hemde melodili şekilde ama parmaklarını kullanma
dil çok önemli bütün görev onda ama şimdi yazması çok zor geliyo ya çok uzun olcak
10 parmağını ağzına sok tek ayağını kaldır yarı geriye doğru az bayıl hızla btün nefesini ileri doğru üfle ötmezse gel yanıma.
dudaklarını öpme pozisyonuna getir ve nefesini üfle bu kadar basit :)
ne ıslık çalabilirim, ne de sakız patlatabilirim, niye dert ediyorsun ki :D
ben de çalamazdım şimdi süper her melodiyi yapıyorum :D bilmiyorum ama dudaklarını büz üfle :D
8 eksi oha :D
hakkaten 8 eksi ohaa yaa birşeyde yazmamış kızcağız :D
yetenek işi her kes öttüremez sen düdük al onu öttür :D
Islııkkkkkkk diye bağır :D
Tek derdin bu olsun be ablacığım :)))
Anlatılmaz gösterilir =)
günah olur mu ya bence degildir
Hiç uğraşma,al bir düdük öttür
boşver ıslığı darbuka çal
dudaklarını cıkar üf üf dee.
senin güncellemeni bennn...
Boşver ne gerek var :)
al bıtane duduk hıc ugrasma ufle ufle dur
azınla çalcan parmakllarını azına sokucan
Fiyuv diye bağır ıslık yerine kabul ederler.
saksofon solo yap sende o zaman
tam da bunu yazacaktım. kimse yazmış mı diye kontrol ediyordum :)
Ahmet Kuralin PAPS diye sesi nasil cikariyo lahn
kuru çal o zaman:)
Gizli Kullanıcı bacı: çalda bi görek hele:D
parmak dil ve dudak sert tutulacak
çok iyi öttürürüm :)
ona ne şüphe :D
Ne buyuk eksiklik.
bende calamıyorum :D
Bende yapamıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar