*lisede arkadaşlarıma üni ne ya ben lise biter bitmez ticarete atılacam diyordum şimdi 2. universiteden mezun oldum
*Askerlik artık hamallıktır ben bedelli yapacam diyordum bugün yedek astsubay olarak 1 yıl yapmak için başvuru yaptım.
*Eski sevgilisine dönen enayidir diyordum aynı kız 3 kez döndü her geldiğinde kabul ettim
*Düzenli bir hayat yaşayacağım dedim şimdi ise düzensiz hayatın alasını yaşıyorum.
*Asla evde oturamam hep çalışır ya da bir yerleri gezerim diyordum sağlık sorunları nedeniyle 5-6 ay evde yatmak zorunda kaldım
Hayatımda ne dediysem hep en alâ şekilde tersini yapmak zorunda kaldım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayat biz planlar yaparken başımız gelenlerdir
Eyvallah da hiç mi bir plan tutmaz ya en azından biri tutsaydı
Benim ki de hiç tutmadi
Ama insan illa ki hayatına dair plan yapmak zorunda plansız bir şekilde ne yapabilirsin ki bu hayatta
E tutmuyor olmuyor bende akışa bıraktım
E valla Allah vergisi bende de bir inat var ki keçiye yol degiştirecek türden. O yüzden akış ne yöne doğru ise ben hep tersine yüzmeye çalışıyorum bu yüzden de arada yorulup akıntıya kapılıyorum galiba
İşte sorun da burada hayat ve ilahi süreç her şeyin üstünde yazgin diye bir şey var ve ilerliyor sen ne yaparsan yap o kendi çizgisini çoktan çizdim Kader silinmez mürekkeple yazılmıştır ve mürekkep de çoktan kurumuştur
Benim kaderim de hep akıntının tersine gidip bir yerlere varmaya çalışmak mı? yoksa kendimi akıntıya bırakmık mı?
Belki de o akıntıdır asıl kaderin güzel şeyler birden bire olur ve İnan bana düşünmeyi bıraktığında ve anda kaldığımda mutlu olacaksın
Denedim onu da olmuyor ya en bir şekilde yine ileriyi düşünürken buluyorum kendimi ve telaşlanıyorum da bir şeyde başarılı olmadığım kendime bir şey katamadığım bir gün geçince gelecek için endişe duyuyorum bugünüm boş geçti ilerde bugünü çok arayacam diye sırf bu yüzden bile hiç işim olmasa da sabahları erken uyanıp gece geç yatıyorum gün içinde daha fazla uyanık durayım belki o uyanık olduğum saatlerde bir şeyler olur da hayatıma olumlu bir etkisi olur şeklinde düşüncelere giriyorum
Senin gibi olan milyonlarca insanlar var yani hayat sadece senin için böyle değil İnan bana o kadar insanlar öyle hayatlar var ki senin bu yaşadığını en büyük şükür sebebi olarak görür
Onun farkındayım üstelik hayatımdan memnun değilim gibi bir durum da söz konusu değil aslında hayatım güzel sadece ben özellikle başarılı olma konusunda kendime çok baskı yapıyorum yani sanki başarılı olmasam hayatın yasanılabilir bir değeri yokmuş gibi hissediyorum kendim için öyle hissediyorum
Herkesin derdi kendine bir gün öyle şeyler yaşarız ki bu dertlerimizi mumla ararız sadece zaman geçecek her şey yerli yerine oturacak sabret
İnşallah. Bu arada teşekkür ederim zaman ayırdığın için ve bir de gözlerin güzelmiş.
Teşekkür ederim gözlerime çocukluğumdan beri iltifatlar alırım ama bence güzelleştiren bakışlarım
Çocukluğundan beri iltifat etmelerine hiç şaşırmadım. Yalnız bir şeyi anlamadım güzelleştiren bakışların mı yoksa bakışlarım mı demek istedin hangimizin bakışı
Yani şöyle dünyanın en güzel gözlerine sahip olsak da nasıl bakıyorsak karşı tarafı öyle enerji veririz yani kendi bakışlarımdan bahsettim 🤣
Pek de mütevazısın maşallah insan nezaketen senin bakışların der.😅 Ah ah nezaket kalmamış bu gençlikte
Yok ya sadece fazla açık sözlüyüm 🤣🤣
Açık sözlü olmak iyidir en azından yalan söylemiyorsun bir de dobrayız da sanki biraz
Yani boş insan değilim 🤣🤣
Hiç sana da egoistsin diyorlar mı? çünkü ben de özgüveni yüksek biriyim de bazen insanlar egoist olduğumu söylüyorlar bu yüzden.
Bana egoistsin demiyorlar ama biraz kibirli olduğumu söylerler ama benim üslubum tatlıdır yani dilim tatlı olduğu için genelde kimse gıcık olmaz kıskanırlar o ayrı o da gıcık oluyorlardır muhtemelen ama kızlar beni sevmez
Benim de tatlı bir dilim var hatta kolay kolay sinirlenmeyen biriyim ama sınırlarım var ve kendime karşı da disiplinli bir yapım var ayrıca belli kriterlerim var o çerçeveye uygunsa bir insan onunla arkadaş olurum bunlari arkadaşlarıma anlattığım zaman bana egoist diyorlar mesela diyorum şöyle şöyle hareketleri olan bir insanla asla muhabbet dahi etmem egoist diyorlar ya da çoğu zaman bir yerlere çağırdıkları zaman herhangi bir sebep sunma gereği duymadan açıkça bugün sizinle takılmak istemiyorum gibi şeyler söylediğim için de egoist diyorlar
Yani şöyle ne olursa olsun inandığım kitapta yani Kur'an'da Allah şöyle diyor yeryüzünde tevazu ile yürüyün... O yüzden kendimi severim memerim eyvallah da EGO kibir pek yok ya 🤣
Sana istek ya da mesaj atsam rahatsız olur musun?
Yoo
Tamam o zaman istek atıyorum
Tamam istersen mesaj at istek kabul edilmiyor
Mesaj attım
Büyük konuşuyorsun çünkü
Kendi sorunu kendin cevaplamışsın