Yani kan testi falan yapmadan veriyorlar mi öyle? Nasıl emin oluyorlar gerek olup olmadigina?
Düzgün antidepresan bile almadım ona rağmen yamulttu
Yani kan testi falan yapmadan veriyorlar mi öyle? Nasıl emin oluyorlar gerek olup olmadigina?
Düzgün antidepresan bile almadım ona rağmen yamulttu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
antidepresan neden kanla alakalı olsun ki? Lityum değil valproik asit değil. Serotonin hormonuna inhibe eder. Doktorlar deneme yanılma yoluyla veriyorlar bunları.
İdrar testinde çıkıyormuş bildiğim kadarıyla da. Daha tam doz bile almadan hayatımın en kötü 1 haftasini geçirdim birakmak zorunda kaldim
Çıkmıyor kan depresyonu teşhis etmez. Eğer gerekli görülmesi halinde yazılır o ilaç. Potansiyeli var mı? Ya da olası yan etkileri var mı? Bununla birlikte söylersin doktoruna o da ona göre farklı bir ilaç yazar. Antidepresan reçete edildikten sonra danışan yakından takip edilir. Tam etkilerin hissedilmesi birkaç hafta veya aylarca bile sürebilir.
İletisime geçemiyorum doktorla mrhs sistemi en asagi 15 gune veriyor o da randevu varsa.
Kullandigim sürede abartisiz demans hastasi gibi takildim. Hafiza ve muhakeme yetegi sıfır bildiğin sâlak olmuşum. Otobüste kalp çarpıntısından gözlerim karardi bayilmak üzereydim.
Eve dondum 2 saat kestirdikten sonra sabah oldu zannettim.
Odaklanma sifirlandi 1 hafta işlerim gecikti en kritik dönemde.
Gece kullaniyordum ilacı 30 derece havada titreyip şiddetli mide bulantisi ve düşüp bayılma geçirdim her gece.
Bana bir şey anlatiyorlar saniyesinde unutuyordum.
Beynimin içinde ateş yaniyor gibi dolaşiyordum.
Yanık kokusu gibi agiz kokusu çektim
Bu arada akut sosyal fobi teşhisi koydu psikiyatrist
Evet ben hic kullanmadim ama giden bi kac kisi direkt yazdimar vb diyordu.
Doktor senin durumuna göre veriyor işte
Sosyal fobi için yazdı da kullanında aptal bir sosyal fobik yapti 1 hafta boyunca
Alma sakın