Erkekler kıllarına alıyor mu dikkat ediyor mu?

Biriyle tanıştım. Adam bakimli duruyordu zaten. Biraz daha yakina, yan yana gelip konuşunca farkettim ki adam baya kendine özenli. Kolunda dahi kıl yok. Bacaklarında var o da hafif. Belli belirsiz.

Gogus bolgesinde falan da hic yok tertemiz bir adam (yuzerken gordum) adam ya kılsız diyecegim ama bizim toplum genetik olarakta kıllidir yani. Bizim erkekler koreli degil😅

ilk defa bu kadar temiz bir erkek gordum cevremde. Cok hos duruyordu her yanı. Estetik duruyordu. Adam bak dök... yani.😅 Gercekten kılda keramet olsa... cikmazdi. her insanda puruzsuz bir ten cok guzel duruyor. Erkekte de guzel duruyormus bunu farkettim.

Bizimkiler erkek dedigin killi olur bahanesine sığınıyor ama genetik olarak kıllı olmayan toplumlar ve erkekleri var.

Avrupa da falan da kıl orani dusuk olabiliyor. Dogustan yok yani. Onlar kilsiz dogmus olarak hala nasil taş gibi erkek olabiliyorlarsa , turk erkekleri de kilsiz gayette erkekler, daha da yakisii olani bence var. Kılli olmanin bahanesine sığınmasın kimse. Artik geldigimiz noktada kıllı olmak bakimsizlik sayılıyor ve kotu görünüyor her cinsiyet için.

Erkekler kıllarına alıyor mu dikkat ediyor mu?