merhaba arkadaşlar.23 yasındayım. işsizlikten evde oturmaktan kafayı yedim. bu yıl ılk defa hayatımda heves ettım ve yılbası bıletı aldım.. amortı bıle vurmadı. oysakı cok umut baglamıstım. ınsan evde oturunca boyle seylere sarıyor ıste. haram helal konularına gırmeyın lutfen.. haram oldugunu , gunah oldugunu falan bılıyorum.. ama baska carem ok..2 yıllık muhasebe mezunuyum. su an aöf 4. sınıfta ısletme okuyorum ve ıssızım. tecrubem olmadıgı ıcın duzgun bı yere ıse gıremedım :(( kac yere basvurdum hıcbı yerden donus olmadı :(( bende bu sans oyunlarında bıraz sansımı denemeye karar verdım. kardesım dıyor abla manyak mısın sen orada hep erkekler oluyor.. napayım yaa bızım burada bı meydan var. acık gıse yanı ıcerıye gırılmıyor. halk ekmekten ekmek alır gıbı parayı verıp bılet alıyolar veya oyun oynuyorlar ıste.. arkadaslar benım asıl sormak ıstedıgım bu oyunlardan cıddı paralar kazananlar var mıdır?500 mılyar ya da trılyon falan kazanan var mıdır? bu oyunların bırbırlerınden farkları nelerdır? en cok hangısı kazandırır? bu oyunlar nasıl oynanır? ne kadar sure aralıklarla oynanır? bılet fıyatları ne kadardır? ve son olarak bu oyunlardan oynayıp hatrı sayılır paralar kazanan var mı aranızda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
2014 de 11 milyon 250 bin tl kazanmistim o zamanlar kazandığımda da maddi durumum kötü değildi asgari ücretin 4 katını alıyordum resepsiyonisttim arabamda vardi ve o zamanlar bende mutlu değildim çok para kazanmak istiyordum ama parayla saadet olmuyor yanımda esim eşimin annesi kiz kardesi bir yandan ben yediler bitirdiler beni
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİddaa'da öyle 500 bin falan kazanan pek yoktur. Çok ciddi rakamlar yatırmak gerekir. İstatistiklere önem verip dikkatli oynarım.22-36 lira verip 1000-1200 kazandığım çoktur. Hatta öğrencilik hayatımda iddaa ve düzenlediğim organizasyonlardan kazandığım para ile geçindim. Büfeye falan gitmene gerek yok, internet üzerinden oynayabilirsin. Salı-perşembe ve cuma-pazartesi olmak üzere 2 bülten yayınlanır. Merakın varsa yardımcı olabilirim.
048 Yorumla
Soran+1 yılsiz baya tecrubelısınız.. sımdı sımdı bıraz merak sardı.. ya sankı ben netten gordum lotodan adamın bırı 22 mılyon lıra kazanmıs bı ıs adamı o nasıl oluyor pekı...
Soran+1 yılhttps://www.hurriyet.com.tr/gundem/22236809.asp
burada o dedıgım ıs adamı 2 yıl once kazanmıs. bu adam cok mu buyuk para yatrmıs oluyor sımdı.
Cevap sahibi+1 yılLotoda ne kazanacağınız belli değil.6 bilene dağıtılacak ikramiye bellidir fakat kaç kişi 6 bilirse o kadar kişi arasında paylaştırılıyor ikramiye. İddaa'da ise oranlar belli, oynadığın maçlar tutarsa ne kazanacağın belli. Aslına bakarsan herşey permütasyon-kombinasyon üzerine kurulu. Takımları tanıdıktan sonra yanılma ihtimaliniz azalıyor. :)
Cevap sahibi+1 yılO süper loto oynamış. Şöyle anlatayım sana sayısal lotoda 49 tane Top olan bir kova var. Misal sen 1-2-3-4-5-6 oynadın. Bunların gelme ihtimali 1/49.1/48.1/47.1/46.1/45./1/44=0.0000000001267
Yani maksimum 80 milyonda 1 şansın var diyebiliriz. Fakat iddaa'da öyle değil. Çok daha basit, tahmin edilebilir ve gerçekçi bir sistemi var iddaanın. :)
Soran+1 yılooooo.. baya mesakkatlı ısler bunlar.. yanı sunu demek ıstıyorsunuz.. o adam o kadar parayı almıs ya 22 mılyonu yanı.. o 6 rakamın hepsını bılen bır ek o adam oldugu ıcın hepsını o alıyor oyle mı? bıde nıye o kdar fazla 22 mılyon fazla bı rakam degıl mı.. her cekılıs sonucunda o kadar para dagıtılıyor mu
Cevap sahibi+1 yılEvet tek başına bildiği için tek başına almış parayı. Eğer 10 kişi bilse 2.2 milyon alacaktı. Dağıtılan miktar sürekli değişir. Misal bu hafta çekildi ve 6 bilen çıkmadı. Bu haftaki ikramiye haftaya verilen ikramiyeye aktarılıyor. Ben az kazanayım öz kazanayım derdindeyim :)
Soran+1 yılsız baya kaptırmısınız.. olasılıklar super yalnız.. süper lotoda 49 sayı var iddiada kaç sayı oluyor pekı? anladım dedıgınızı kımse kazanamayınca para dıger haftaya devir ediyor degıl mı? yalnız 30 lıra verıp de 1000 lıra falan da almak ıyıymıs
Cevap sahibi+1 yılKaptırmak değil ya bugüne kadar 32 liradan fazla oynamadım hiç, sıkıştığımda oynarım :) İddaa'da 3 olasılık vardır. Ev sahibi kazanır, berabere kalır, deplasman takımı alır. Yani maç başına 33/100 şansımız var. En az 4 maç oynandığına göre 0,33.0,33.0,33.0,33=0.02 yani %2 şans var. Tabi bu kadar az değil oynadığın takımı bilip oynadığında, faktörleri göz önüne aldığında %65'lere kadar çıkıyor bu ihtimal. :)
Soran+1 yılofff kusura bakmada benım macla falan hıc alakam yok ya sacma gelıyor bu dedıklerınn :)) mesela sen kızlardakı makyaj olayına ne kadar uzaksan bende mac olayına o kadar uzagım ıste :))
Soran+1 yılwww.millipiyango.gov.tr/sonuclar/_cs_sayisal.php sayısal lotoda bu gectıgımız cmt 1 kısı 3 mılyon kusur almıs dogru mu? super lotoda da 1 mılyon kusur devretmıs dıger haftaya
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah ne kusuru :) Fakat makyaj olayına yabancı değilim,3 ablam var :) Sayısal lotoda ihtimaller çok düşük olduğu için ilgilenmiyorum açıkçası ama ne yazıyorsa doğrudur.
Soran+1 yılbende tam adamına soylemısım yanı :)) asıl sen k. bakma.. lotoda cıkma ıhtımalı az da olsa var ama degıl mı? bıde sence sayısal loto mu yoksa super loto mu daha ıyı fark var mı aralarında? bı de baktmda her hafta oluyormus ya bu cekılısler.. sayısal lotonun gunu cmt super lotonun da prs ımıs... oyun oynama ne zamana kadar gecerlı oluyor. mesela cmt sayısal lotonun cekılısı varya ben yarın oynasam veya cmt sabahı oynasam cmt gunku cekılıste hakkım olur mu?
Cevap sahibi+1 yılOlasılık daima vardır. Sayısal loto ile süper loto arasındaki fark birisinde 49 sayı diğerinde 56 tane mi ne sayı var. Yani süper lotonun tutma ihtimali çok daha düşük. Bundan dolayı ikramiyesi daha fazla. Çekilişten 15-20 dakika öncesine kadar oynayabilirsin :)
Soran+1 yılbıde sey ınternetten de oynayabılırsın demıssın ya o nasıl oluyor pekı? eger oyle bı ımkanım varsa benım ıcın daha ıyı olur? dısarda bı yerde falan gorulursem rezıl olurum :))
Soran+1 yılbu hafta sayısal loto devrettıgı ıcın 3 mılyon kusur vermıs heralde.. belkı Allah su garıp kulunun yuzune bakar :)) ıyı bakalım yarın bı kafamı yorayımda en cok cıkan sayılardan bı kupon yapayım :))
Cevap sahibi+1 yılBu utanılacak birşey değil ki :) İddaa için internetten oynama imkanın var demiştim. Loto için böyle bir seçenek yok diye biliyorum. Muhasebe okuduğundan bahsetmişsin, banka sınavlarına girdin mi? ya da düşünür müsün böyle birşeyi? Ciddi alımlar yapılıyor ve girmek gerçekten kolay. Özel sektörde muhasebe üzerine çalışman zor. Hem maddi olarak tatmin etmez seni hemde koşulları düzgün olmaz. Fakat bankada daha rahat edersin, muhatab alacağın insanlar bellidir ve kimse seni küçük düşürmeye çalışmaz. Saatleride belli başlı, iyi olacağını düşündüm senin için :)
Cevap sahibi+1 yılEn çok çıkan numaralar falan yok :) 1'in çıkma ihtimali ne ise 49'unda o. O yüzden sadece içinden geçen numaraları yaz. Hissiyat önemli bu konuda :)
Soran+1 yılıddıa oynamam ya. süper ve sayısal loto ıyıdır bana :)) ziraat ve garanti bankalarının sınavlarına gırdım ama olmadı.. isterim tabii neden istemiyim. olsa keske
Soran+1 yılne bıleyım ya ınsan utanıyor ıste :)) kader utansın napayım :))
Cevap sahibi+1 yılAyakkabı giymekten utanmadığın gibi şans oyunu oynamaktanda utanma :) Garanti bankasını boşver, olacaksa ziraat veya halkbankası olsun. Eğer düzenli olarak çalışıp 3-4 ay fedakarlık edersen kazanabilirsin. Ne gerizelalı arkadaşlarım kazandı sen mi yapamayacaksın. Kurstan falan bahsetmişsinde ben senin yerinde olsam hazır evde ve boşken dersle geçiririm zamanımı. Ailemin zoruyla ziraatin sınavına girip kazandım banko görevliliğini fakat gitmedim. Uzman yardımcılığı için çalışıyorum şimdi. Eğer aklına yatarsa ve program kurmakta yardım istersen yardımcı olabilirim. :)
Soran+1 yılbısey daha sorabılır mıyım. internette dıyor kı 1 kolon fıyatı 0.75 tl ımıs. bır kuponda 8 kolon bulunuyormus.. bır tam bıletın fıyatı 6 tl ımıs.. tam olarak nasıl oluyor anlayamadım. bır bılette 8 tane mı 6 lı grup olusturabılıyorum? yoksa bır numaranın ucretı mı 0.75 tl? onu bır acıklayabılır mısınız?
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler eic için.
Soran+1 yılrica ederım.. son sorularıma da cevap alabılırsem cok memnun olucam
Cevap sahibi+1 yılBir kolona 6 numara yazıyorsun. Yani o 6 tane numara 0.75 lira.
Bir kağıtta 8 kolon var. Tamamını doldurursan 6 lira oluyor. Fakat hepsini doldurmak zorunda değilsin. İster 1 kolon oynar 0.75 lira verirsin ister 4 kolon oynar 3 lira verirsin istersende tamamını oynar 6 lira verirsin.
Soran+1 yılpekı sence 8 kolonun hepsını oynamak sacmalık mı olur? butun kolonları oynayınca sansımı 8 kat arttırmıs olmaz mıyım?
Cevap sahibi+1 yılOynadığın her kolon senin için şans demektir. Fakat dediğim gibi loto oynamak hiç mantıklı değil. :)
Soran+1 yılsu an en ucuzu o.. sen ıddıa ıcın 20 30 lıradan bahseyn veremem o kdr sımdı.. ben gıder yarın 6 lıralık oynarım o bana yeter :) son bıse daha sımdı 2 tane ben dusun..1. ben 1 kolonu dolduruyo 2. ben de 8 kolonu bırden dolduruyo..1 kolonu dolduran 1. bene loto vuruyo sonra 8 kolonu dolduran 2. bene de loto vuruyo.. yanı o doldurdugum 8 kolonun ıcınde o 6 lı var.1. benle 2. benın aldıgı para aynı mı olur? bunu sundan soruyom 1. bende tek kolon oynamısım 2. bende 8 kolon tutarlar paranın 1/8 ını verırler ondan yanı:))
Cevap sahibi+1 yılİddaa'da illa 20-30 oynayacaksın diye birşey yok.2 lirayada oynarsın 6 lirayada. Diyelimki ikramiye 10 milyon lira. İki kupondada 6 tane bilirsen ikramiye iki kupona bölünür. Yani 1. sen ile 2. sen 5'er milyon alırsın. Fazla kolon oynaman sadece şansını arttırır ikramiyeyi etkilemez. O 6 tane sayıdan oluşan kolonu kaç kişi oynadıysa ikramiyeyi paylaşırlar.3 kişi ise 10 milyonu 3.333 olarak kişi başı paylaşırlar. :)
Soran+1 yılanladımmm :))) tesekkurler aklımda baska bır soru kalmadı.. bana aklından gecen bı altılı soler mısın?
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :) 17-18-24-35-4-11
Heves ettim bende oynayacağım, sende bana bir altılı söyle eğer bu kolonlar tutarsa diğerine birşey hediye etsin :)
Soran+1 yılhadi bakalım.. hediye falan anlamam ben fifty fifty bolusurz :)) tamam soyluyorum.2 - 9 - 19 -28- 34 -39
Cevap sahibi+1 yılBende öyle diyecektimde sen beni tanımazsın lotoyu tutturunca :)
Soran+1 yılyok yok ıyı bı melag cıkarsa tanırım :) cıktıda o kaldı he.. bu arada kolon 1 lıra olmus.. tam kuponda 6 tane oynanıyomus yanı
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur, en son küçükken oynamıştım lotoyu :) Dediğim gibi rakamlarla aram fazla iyi, ihtimali düşük olduğu için oynamadım. Onun yerine iddaa oynayıp daha azına talim ediyorum :)
Soran+1 yılartık sen bılırsın :)) ıyı aksamlar.. cmt yazacam buradann
Cevap sahibi+1 yılAnlaştık, cumartesi akşamı görüşmek üzere o halde. İyi akşamlar küçük hanım :)
Soran+1 yılbugun gıttım oglen 2 gıbı oynadım. kagıda sayılarımı ayarladım. kucuk not kagıdına yazdım. markete cıkıyom dıye cıktım.. amcaya verdım 60 yasında da adam. hıc garıp karsılamadı.. benım yanaklar elma gıbı oldu cok utandım :(( dedım amca kagıdı verım sana parayıda verdım 10 dk ya gelırım.. sonra geldım aldım allahta ıcerde kımse yoktu. dedı her zaman boyle bos olmaz kızım gostereyım sana.. gosterdı. elındekı kagıtları da atma haftaya aynısını oynarsan getırırsın burusturma katlama falan dedı.. senın verdıgın sayıları da bı kolona yazdım. toplamda 10 kolon oynamıs oldum yanı.. umut ıste :(( cıkmıcak da ıste bıe mubarek kandıl gunu 2 kat gunaha gırdım allah affetsın :((
Cevap sahibi+1 yılMerhaba :) Garip karşılayacağı birşey yok sonuçta her hafta yüzbinlerce insan oynuyor. Utanma ya neden utanıyorsun ki? Gerçi bu güzel birşey, babam 'Utanma duygusu olan insan iyidir' derdi :) Hadi hayırlı olsun, çıkmayacak diye birşey yok, ihtimaller daima var :) Günah konusuna bbirşey diyemem, hepimiz günahkarız..
Soran+1 yılMerhaba , dedıgınde belkı haklısın ama oraya gelenlerın hepsı erkek. bayan geldıgını hıc ama hıc zannetmıyorum. ama demek kı gelıyormus kı adam normal karsıladı. ben pek alısık degılım boyle seylere ondandır belkıde.. sevap gunah konusuna bencede hıc gırmeyelım..:)) baban dogru soylemıs.. bır ınsanda utanma duygusu olmasa neler neler yapmaz kı (!!!)
Soran+1 yılbu arada ınsallah o ıhtımallerden bırı bana vurur :))
Cevap sahibi+1 yılGelen bayan çok fazladır, emin olabilirsin :) Bence sen alışık olmadığın için böyle garipsedin. İnşallah o ihtimallerden biri ikimizden birine denk gelir :))
Soran+1 yılbelkıde :)) sen bana soyledıgın numaraları da yazdın mı kolonlardan bırıne
Soran+1 yılbıde ben bısey daha sorucam sana.. bugunku sayısal lotoda buyuk ıkramıyenın ne kadar olacagı bellı mı? yoksa aksam yatıran kısı sayısına gore mı belırlenıyor?
Cevap sahibi+1 yılMerhaba :) Hayır oynamadım, zaten tutarsa bölüşeceğiz :)) Napıosun? Nasılsın?
Cevap sahibi+1 yılİkramiye belli :)
Cevap sahibi+1 yılŞansımız yokmuş, ben 2 tane bildim sen 1 tane :)
Soran+1 yılmerhaba ıyıyım tesekkurler , sen? 10 tane kolon oynamıstım. genelde 1 2 bılmısım heralde ayrıntılı bakmadım. olsun nasıp degılmıs.. daha da oynamam zatenn..
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim bende iyiyim, oynama ya boşver :) Olasılığı çok düşük dediğim gibi.. Evet, nasipten ötesine geçemeyiz. Bu vesile ile tanışmış olduk :)
eğer oynayacaksan iddaa oyna ben 6 yıldır oynarım kaybede kaybede kazanmasını öğrenirsin , internetten bir hesap ac nesineden ordan oyna , ama sürekli ve düzenli bir gelir istiyosan alın teri çalışma en iyisi dediğim gibi 2 ay öcen 15 milyar tutmusdu şimdi sistemden, şimdi cepte 2 bin kaldı kaldı hemen gidiyo yani bir anlamı olmuyo 500 milyarda da kazansan aynı bitiyo hiç tadı olmaz , en iyisi alın teri
01 Yorumla
Soran+1 yıltabıı orası oyle haklısınız da ıste ınsan hep fazlasını ıstıyo
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. ııh bişe kazanan olmaz kazananda kaybeder. hepsi şans oyunu. en bilgili oynanacak iddia onada futbol bilgisi olması gerek ve şans. bundanda kazandığını geri yatırırsın. hayırlısı olsun bir iş bulursun nasipse. neredesin il ilçe? maaşına filan bakmadan bir işe gir gerisi gelir 6 ay maaşşsız çalışırsın sonra tecrübe olur bişeler yapılır
06 Yorumla
Soran+1 yılıstanbul avrupa yakasındayım..1 ay once bı ıse gırmıstım cıktım.. buyuk bır fırmaydı.. ıhracat falan da yapılıyodu yurt dısına.. asgarı ucret dedıler. akrabaydı zaten gonul hatr dıyerek gırdım..5 hafta sabredebıldım. sureklı azarlanıyordum oradakı muhasebecı tarafından. kucucuk bı hata yaptıgımda musterılerın patronların yanında bagırıyordu, azarlıyordu. ama kendısı kucucuk bı hata yaptıgında agzının ıcınden konusuyordu. orada gıtmezdı kesınlıkle.. sımdı 2 3 yere basvurdum bırı olacak gbı haber beklıyorum.. bır kurs arastrdım 1500 taksıtlı fıyat verdı 6 7 ay surecek. eta sol8-logo go plus ve mıkro v12 gostercekler. ama su an ıcın gıremem bı ıs bulmam lazım.. durumlar cok karısık anlıcagınız ole evde bos bos oturunca benı bı merak sardı ıste durum bundan ıbaret
Soran+1 yılya bır yere gırsem adam yetıstırılmek uzere dıyor ama eta programını bılen adam ıstıyo. nasıl ıs anlamadım gıttı... ben smdı danısma verı gırıs elemanı ofıs asıstanı vs o tarz bı ıse gıreyım bı taraftan da 6 7 ay muhasebe kursuna gıdeyım adam akıllı ogreneyım sonra dogru duzgun bı muhasebe ısıne gırerım.. en azından ben bılıyorum derım. eskı cıktıgım yerdekı kızın yuzunu seytan gorsun :(( ıyıkı cıkmısım hıc de pısman degılım.. hayırlısı olsun valla ne dıyım. lks logo programımı oluyor
Soran+1 yılamınn ınsallah. hayırlısı olsun ne dıyım.. o lks programını sımdı ogretceklerını pek zannetmem.. sımdı gundemde olan eta logo mıkro zırve luca vs..
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
+1 yılgecen gun sansın matematıgı adlı kıtap okumustum
bu oyunlardan tutturma sansının en yuksek oldugu 5+1 sans topu
ama unlu bır dusunurun dedıgıne gore calısmayan emek sarfetmeyen ınsanlar ıcın sans dıye bırsey soz konusu deıldır
dolayısıyla sen hele bır meun ol da bakalım ıllakı cıkar bır ekmek kapısı ^.^031 Yorumla
Soran+1 yılyaaa sızde benı kumarbaz ılan ettınız :)) canım sıkılıyor evde 1 2 deneyım dıyom evde.. annem duysa oldurur bı tek kız kardesım bılıyor zaten :)) 5+1 sans topu lotoya mı gırıyor
- +1 yıl
hayır canım estfrllh olur mu oyle sey ben sadece bu sans oyunlarının ımkansızlıgından bahsetmek ıstedım... asagıda soylenıldıgı gıbı en guzelı ıddıa aslında... azıcık futbol bırıkımı ve bıraz da sansın varsa az cok bısıler kazanırsın...
yorumlarını okudum bı kursa yazılacakmıssın... ona kesın gıt cv nde guzel durur ve ıs bulmanı kolaylastırır ınsallah ^.^
Soran+1 yılamın ınsallah ocakın 2. haftası baslıyor.. ayarlayabılırsek babamla yazılcam ınsallah.. ınsan calısmayınca kotu oluyor yaa butun yuk babamın omuzlarında kardesım unıde okuyo okul taksıdı var.. ayda 250 lıra taksıt odemek aslında zor degıl kur ıcın ama calısmayınca ınanın 50 lıra bıle cok gelıyor ınsana..
- +1 yıl
senı gercekten de cok ıyı anlıyorum arkadasım
ıse gırene dek ben de boyleydım hatta bır ara en dıbe vurmustum dıyebılırım ama ınsanın kaderı dıbe vurunca deısıyor derlermıs ya gercekten oyle... umarım sen o konuma gelmeden ıbreyı kendı yonune cevırebılırsın.. yeter kı aılen destek olsun.. hersey atlatılır merak etme...
yazını okudum cok guzel bır uslubun var ve kızma ama amortı bıle cıkmadı demıssın ya.. o kısımda tebessum edıp duruyorum sureklı ^.^
Soran+1 yılaılem destek oluyor sagolsunlar.. bı kız kardesım var unıv. de okuyan bıde ben ıste... ınsan evde cok bos oturunca zamanında yapmam dedıgı seylerı yapıyormus bunu anladım. ya ben ne yaptım bılıyor musunuz bu yılkı bılet numaramı 2013 yılbası cekılısınde sorgulattım 100 lıra ıkramıye kazandınız cıktı 1/4 25 lıra oluyor.. dedım belkı bu yıl cıkar heves ettım aldım ama cıkk olmadı kısmet degılmıs ne yapalım.. tesekkur ederım :))
- +1 yıl
neselı ve sıcak kanlı bırıne benzıosun
bence snn en buyuk kazancın karakterın ^.^
altı ay once ben de yuz tane kazı kazan almıstım ama keyıf ıcın :)))
kazı allh kazı ıkı gece kazıdım nerdeyse :D sonunda baktım kı bısı cıkmıo ben hem para hem kazımakla gecen zamanımı kaybedıom... bı daha bıraktım kalan paramı aldım ^.^
ınsan hayatına bıraz renk bıraz da heyecan kattıgı ıcın yapıo bu tur seylerı arasıra :)
Soran+1 yıltesekkur ederım :)) aslında dıyorum keske oyunculuk okusaymısım cok ıyı becerırmısım muhasebecılık falan bana gore degılde okuduk bı kere.. ama voleyı vurursam lotodan falan bırakırım muhasebecılıgı oyunculuk kursuna falan gıderım.. bu kazı kazanlar kac para oluyor pekı? aynen oyle can sıkıntısından.. monotonluktan kurulmak ıcın aslında bırazda.
- +1 yıl
kazı kazan olayını ben denedım yahu onda bısı cıkmıo ona hıc bulasma bence ^.^ tıyatro egıtımlerı ıcın gec kalmıs sayılmassın ama halk egıtım merkezı bunyelerınde kurtslar var dıe bılıorum...
monotonluktan kurtulmak ıcın baska seyler yap yahu... ınecegın duraktan bı durak once ın mesela ya da adrenalını bol sporlara yonel falan ^.^
Soran+1 yılhalk egıtımlerden hıc bıse cıkmaz. ben anadolu yakasında 1 2 kurs arastrdm guzel yerler var ama paralı ıste aylık 300 400 lıra.. bu yılkı kayıtlar gectı.. onumuzdekı eylul ıcın olabılır.. oda ancak haftasonu tatıl olan bır yer bulmam gerek.
- +1 yıl
herseyde maddıyat cıkmasa karsımıza ne guzel olacak deıl mı hayat... ama kımbılır o zmn da bu kadar mutlu olamazdık belkı de ^.^
muhasebe yerıne keske adalet okusaydın sen ya... ıkı sene once konusuyor olsaydık keske senle ^.^
Soran+1 yılbenım karsıma her yerde maddıyat cıkıyor. su dunyada saglıktan sonra en muhım sey para sanırım. parasız hıcbısey olmuyor cunku.. adalet okuyup ne yapcam ben hep sozel yapamazdım kı ben
- +1 yıl
adalet okumak ıs bulmak ıcın cok buyuk avantajlara sahıptı ama
hukuk sevmez mısın
Soran+1 yılhayır sevmem. ben sayısalı matı ıslemı falan severım
- +1 yıl
ya ben de oyleyım ama hayat sartları bı ara hukugu bıle hos gostermeye basladı gozlerıme ^.^
Soran+1 yılyok ya ılgım olsa neysede hıc ılgımı cekmıyor hukuk
- +1 yıl
o zmn yenı bır bolum mu okusan
ben 26 ıken yenı bır bolum okumaya karar vermıstım ^.^
muhendıs olmaya kararlıydım cunku ııbf esıttır torpıl demektı
Soran+1 yıleeee okuyo musun pekı muhendıslık
- +1 yıl
ya tam kafaya koymustum ucak muhendısı olacaktım kiiiii
ıse gırdım
sonra da vazgectım ^.^
Soran+1 yılhayırlı olsun
- +1 yıl
t$klr
darısı basına dıyorum...
Soran+1 yılamın ınsallah tesekkur edıyorum.
- +1 yıl
ben tsk ederım
snn ıcın dua edıcem guzel uslup ^.^
Soran+1 yıltesekkurler :))
- +1 yıl
ıstanbulda olman buyuk sans aslında... ıs bulmak daha basıt olur... ıstanbulun kıymetını bıl ^.^
Soran+1 yılaslında ole olması gerek ama nedense ole olmuyor
- +1 yıl
nie yahu
hanı ıstanbul hanı tası topragı altın sozlerı
gercı pek toprak kalmadı her yer tas oldu ama ^.^
Soran+1 yılhıc de ole degıl. ınsan kalabalıgı, trafık bıktım bunaldım ben artık 23 yıldır
- +1 yıl
ben tdaglıyım ıstanbuldan gecerken ben bıle bunalıyorum ^.^
Soran+1 yılvalla aslında paran olsa gezsen tozsan ıst guzel sehırde bakma para olmayınca bunalıyor ınsan.
- +1 yıl
ahhh ahhh yok mu su para denen meret
hep bu lıdyalıların yuzunden ^.^
Soran+1 yılah bı olsa bak bakayım noluyo
Bagımlısı olursan at yarısina bile baslarsin sen bence sarma bu olaya para herzaman tatlıdır..:-) bir gun is bulacagina eminim bol sanslar..
04 Yorumla
Soran+1 yılyarın oynucamm bana bı altılı solesene litfenn :))
Soran+1 yılyorumun ıcın tesekkurler ıns hayırlısı ıle bı ıs bulabılırım
Soran+1 yılolsun sıkıntı değil.
+1 yılHepsini biliyorum, 1 kackez oynamisligim var ama seni mutsuz etmekten başka bir ise yaramiyor. Tavsiye etmem, yinede sen bilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılkafama estı ole ya..1 2 oynarım hevesım gecer muhtemelen de merak ıste.
- +1 yıl
sen bilirsin, örnekler ortada..
Soran+1 yılo sayıları makıneler otomatık mı cekıyor
- +1 yıl
Sen makine oynasin dersen otomatik seçer.
Soran+1 yılhım anladım o kısının kendısıne kalmıs bısey yanı
- +1 yıl
Evet
Diğer konusunda 945 cevap paylaştı. Yüklü miktar bahis girip iddaa oynamak daha mantıklı
00 Yorumla
+1 yılİddia en mantiklisi onu oyna önce takımları netten araştır oma gore oyna
021 Yorumla
Soran+1 yılfutboldan hıc anlamam kı ben.
- +1 yıl
Bir şey yok kodu çiz sayısal loto gibi o kadar
Soran+1 yılkaç sayı oynanıyor pekı yılbasındakı gıbı 7 hane mı var
- +1 yıl
Yok maçın kodu yazılıyor yaninda mac sonucu var istersen skorda oynaya biliyorsun
Soran+1 yılben ınternetten bakayım su oyunlara bıraz. cok uzagım boyle seylere.
- +1 yıl
Bak bak bana da sor maçlarda yardim ederim
Soran+1 yıltamam ıhtıyacım olursa sorarım. tesekkur ederım.:))
- +1 yıl
İs içinde sürekli başvuru yap git sirketlere
Soran+1 yılohhooo kac yere gıttım bılsen. gecen hafta 2 yere gıttım ıkısıde olmadı. işkura bıle gorusmeye gıttım. dogru duzgun bı ıs yok kı hep tecrubee ıstıyolar.
- +1 yıl
Ümidini kesme illa bir yerler olur hangi sehirdesin
Soran+1 yılamın ınsallah.. İstanbul avrupa yakasındayım
- +1 yıl
Çok is var oralarda aslında çok mu para istiyorsun
Soran+1 yılhayır ya ne cok parası. asgarı ucretın altından adam calıstırmak yasak degıl mı zaten? asgarı ucret 900 lıra o bıle yeter ılk etapta.. ya aslında benım ogrencıyken part tıme calıstıgım bı gıysı sırketı var.. ben 4 yaz boyunca orda calıstımm.. parasıda ıyıdır.. sımdı part tıme gırsem haftada 4 gun calıssam 900 1000 lıra alırım rahat 3 gunde bana kalır kursa gıderım rahat rahat.. ama gel gor kı 2 kardes aynı magazada calısamıyor. benım eskı calıstıgım yere de kız kardesım gırdı haftasonu 2 gun part tıme calısıyor.450-500 lıra alıcak. sıgortası falan da var.. dıger magazalarda da eleman ıhtıyacı yok.. bı tek bızım magazada ıhtıyac var oraya da almıyorlar kardesım oldugu ıcın :((
- +1 yıl
İnş yolun açılır sektör hayat zor
Soran+1 yılamın ınsallah aynen oyle valla hayat cok zor artık.
- +1 yıl
Şimdi netten araştır biraz iddiayı don köşeyi :))
Soran+1 yılohoooooo nerde hemen ole koseyı donmek falan :)) yarın sayısal loto oynucam cmt cekılıyomus
- +1 yıl
:)) takipte ediyorsun hemen
Soran+1 yılmıllı pıyangonun sayfasından bktım en yakın o var napım
- +1 yıl
Rast gele o zaman :)
Soran+1 yıltesekkur ederım :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞans oyunlarından para kazanmayı umut ediyorsan kazanacağım derken bir bakmışsın hep kaybetmişsin. hiç bulaşma bence daha iyi.;)
024 Yorumla
Soran+1 yılumut heves ıste :))
Cevap sahibi+1 yılİnternet üzerinden kariyer sitelerinden başvurularda bulun elbet olumlu gelen dönecektir.
Şans oyunlarından umut edeceğine ordan etmiş olursun.:)
Soran+1 yıloralardan da basvuruyorum. karıyer. net yenıbırıs. com secretcv. com elemanonlıne. com eleman. net vs. vs.. 8 10 tane sıteye uyeyım. ama ıste tecrubeye ıstıyolar. bı umut belkı sans banada vurur dıye denemek ıstemıstım.
Cevap sahibi+1 yılŞansını kariyer sitelerindne denemeye devam et bence en azından para kaybetmemiş olursun.:)
Hangi şehirdesin sen?
Soran+1 yılıstanbul avrupadayım
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'da iş bulmanda biraz daha kolay olur aslında.
Hangi semttesin?
Soran+1 yılbeylıkduzu
Cevap sahibi+1 yılBayağı yakınmışız.:)
Soran+1 yılsen nerdesın
Cevap sahibi+1 yılBüyükçekmece :)
Soran+1 yılcok da yakın degıl buyukcekmece karsıda degıl mı?
Cevap sahibi+1 yılCiddimisin sen yakın değil derken.:)
Soran+1 yılne bılım kopruden gecılıyo ya uzak gelıyo bana o yuzden. buyukcekmece asyada degıl mı ya suphe ettım kendımden
Cevap sahibi+1 yılBüyükçekmece hemen beylikdüzü altında.:) beylikdüzü-büyükçekmece arası arabayla 5 dakika :)
Soran+1 yılayyy sorry cekmekoyle karıstırdım. cok utandım sımdı:( halamlara gıdıyozda cekmekoye
Cevap sahibi+1 yılUtanılcak bişey yok.:)
Cevap sahibi+1 yılNe taraftasınki sen? :)
Soran+1 yılıhlas marmara evlerını bılıyor musun
Cevap sahibi+1 yılCarrefour tarafında kalıyor sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
Soran+1 yılsımdı sıtenın adını vermım de ıhlas marmara evlerınde bıraz gıdınce ynı bı sıte yapıldı ordayım.. sıtenın yakınında saglık ocagı taksı duragı fırın falan var
Cevap sahibi+1 yılİhlas marmara evlerini doğru mu tahmin ettim.:)
Soran+1 yılıhlas marmara evlerının az otesıne sıte yapıldı ama adını solemem dedım
Cevap sahibi+1 yılTamam. yarının saat 2 de fırının önünde bekleyeceğim. 😄😄
Cevap sahibi+1 yılNiye gelmedin fırının oraya beklettin beni :)
+1 yılben düzenli olarak tutturuyom ama kimse inanmıyo 2015 e bile açılışımı yaptım :D iddaa..
02 Yorumla
Soran+1 yılwayy wayyy aramızda bı mılyoner varda haberımız yokmus :))
- +1 yıl
yükseklerde gözüm yokta trilyonlar yüksek rakamda milyarlar yetiyo :D
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem