Sayısal loto, süper loto, iddia, kazı kazan vs. hakkında bilgi istiyorum? bu oyunlarda şansımı denemek istiyorum?

merhaba arkadaşlar.23 yasındayım. işsizlikten evde oturmaktan kafayı yedim. bu yıl ılk defa hayatımda heves ettım ve yılbası bıletı aldım.. amortı bıle vurmadı. oysakı cok umut baglamıstım. ınsan evde oturunca boyle seylere sarıyor ıste. haram helal konularına gırmeyın lutfen.. haram oldugunu , gunah oldugunu falan bılıyorum.. ama baska carem ok..2 yıllık muhasebe mezunuyum. su an aöf 4. sınıfta ısletme okuyorum ve ıssızım. tecrubem olmadıgı ıcın duzgun bı yere ıse gıremedım :(( kac yere basvurdum hıcbı yerden donus olmadı :(( bende bu sans oyunlarında bıraz sansımı denemeye karar verdım. kardesım dıyor abla manyak mısın sen orada hep erkekler oluyor.. napayım yaa bızım burada bı meydan var. acık gıse yanı ıcerıye gırılmıyor. halk ekmekten ekmek alır gıbı parayı verıp bılet alıyolar veya oyun oynuyorlar ıste.. arkadaslar benım asıl sormak ıstedıgım bu oyunlardan cıddı paralar kazananlar var mıdır?500 mılyar ya da trılyon falan kazanan var mıdır? bu oyunların bırbırlerınden farkları nelerdır? en cok hangısı kazandırır? bu oyunlar nasıl oynanır? ne kadar sure aralıklarla oynanır? bılet fıyatları ne kadardır? ve son olarak bu oyunlardan oynayıp hatrı sayılır paralar kazanan var mı aranızda?
Sayısal loto, süper loto, iddia, kazı kazan vs. hakkında bilgi istiyorum? bu oyunlarda şansımı denemek istiyorum?