Yorumundan anlıyorum doğru diyorsun banane ama yoruma açık degilsen sorma çoğu insan senin için söylemiyorum anlı secdeye gitmez istihate yapar genç kardeşim
Bu kadar saldırgan ve savunmacı olman bunu düşündürüyor böyle düşünmem çok normal neyse iyi geceler
Soran
1 yıl
Neden saldırgan olmayayım ben istihare hakkında sizin tecrübelerinizi öğrenmek için soru sordum sen bırakın ask için istihareye yatmayı yaa falan yazmışsın ay harbiden ask içinde yatmayın istihareye be deyip seni mi destekleyecektim
O zaman yazmadan önce ne diyorum ben diye düşüneceksin yaşımda 21 ayrıca en azından 30 lü yaşlarda bile insanlari bilip bilmeden yargılayan biri değilim
Ne şerefsizlik yaptığını ve 2 sene aklında olanla konuşmaya başladığını buluşacağını nerede buluşacağını hissettim o gün o yerde gördüm el ele dibimden geçtiler 😐
Dinden bilgisi olmayanlar yorum yapmasın nede seviyorlar bilmediklerini konuşmayı bu video da bile kısmen açıklanmış var bu https://m.youtube.com/watch?v=6rdqnqFbkcA
Bende onu soruyorum zaten geri dönüş aldınız mi diye😂 ama bazilaeinin da sonradan icine doğuyormus mesela sevdiğim kişi doğru kişi mi diye niyetleniyosun rüya görmesen bile eğer yanlış kişiyse o kişinin sürekli hatalarını girmeye basliyomussun veya ondan soğumaya başlıyormuşsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yatan ve geri dönüş alan çok ama ben de denemek istiyorum sonuçlarını merak ediyorum
Yahu bırakın bu aşk işleri için istahare yapmayı sen zaten olacağına şüphe edersen cikmaz
Ask işi için yatacağımı nerden çıkardın? Ayrıca ask için yatsam sanane
Yorumundan anlıyorum doğru diyorsun banane ama yoruma açık degilsen sorma çoğu insan senin için söylemiyorum anlı secdeye gitmez istihate yapar genç kardeşim
Ve annenden bahsetmiş ordan anlıyorum yukarıdaki yorumda
Istiharenin olduğuna dair örneğinin ask hakkında olması benimde ask işi için yatacağım anlamina gelmiyor
Bu kadar saldırgan ve savunmacı olman bunu düşündürüyor böyle düşünmem çok normal neyse iyi geceler
Neden saldırgan olmayayım ben istihare hakkında sizin tecrübelerinizi öğrenmek için soru sordum sen bırakın ask için istihareye yatmayı yaa falan yazmışsın ay harbiden ask içinde yatmayın istihareye be deyip seni mi destekleyecektim
Yaşına veriyorum bu yazdıklarını uzatma lütfen
O zaman yazmadan önce ne diyorum ben diye düşüneceksin yaşımda 21 ayrıca en azından 30 lü yaşlarda bile insanlari bilip bilmeden yargılayan biri değilim
Yahu gizliden atıp tutmak kolay tabi açık olsana ben gibi 😀 konu boş daha yorum yapmayacağım bilgin olsun
Açık olunca noluyo sanki kendi ısminle fotoğrafın var 😂 konu zaten boş sen baslattin defol şurdan ya herife bak
Yaptım 2-3 defa görmedim ama aylar sonra hissettiklerim birer birer çıktı gördüm yakaladım
Öyle olanlarda varmis
Ne şerefsizlik yaptığını ve 2 sene aklında olanla konuşmaya başladığını buluşacağını nerede buluşacağını hissettim o gün o yerde gördüm el ele dibimden geçtiler 😐
Bu işler palavra dinde gelecekten haberi bir tek Allah veriri onu da bir tek peygambere verir
Yoo babam hic gitmediği köyde hic karşılaşmadığı annemi görmüş ruyasinda
Dinden bilgisi olmayanlar yorum yapmasın nede seviyorlar bilmediklerini konuşmayı bu video da bile kısmen açıklanmış var bu
https://m.youtube.com/watch?v=6rdqnqFbkcA
Hikayeci beyin kitabını oku
Size göre her şey hikâye zaten
Zihnin temiz olması lazım bunun için
İstihareye nasıl yatılır beni biraz bilgilendirir misin
2 rekat istihare namazı kiliyosun sonra merak ettiğin bir şeyin cevabini ruyanda gormeye niyetleniyosun ve kimseyle konusmadna uyuyorsun
O ne demek tam olarak gerçek bişey mi ya
2 rekat istihare namazı kiliyosun sonra merak ettiğin bir şeyin cevabini ruyanda gormeye niyetleniyosun ve kimseyle konusmadna uyuyorsun
E peki ya hiçbişey görmezsen
Bende onu soruyorum zaten geri dönüş aldınız mi diye😂 ama bazilaeinin da sonradan icine doğuyormus mesela sevdiğim kişi doğru kişi mi diye niyetleniyosun rüya görmesen bile eğer yanlış kişiyse o kişinin sürekli hatalarını girmeye basliyomussun veya ondan soğumaya başlıyormuşsun
Allahalla çok garip bunun dinde yeri var mı yani kaynak vs
Tabii ki araştırabilirsin
Bakarım bi ara teşekkür
İki sefer yattım bir şey görmedim
ben yapmıştım hiçbir şey olmadı
Bazılarınin sonradan içine doğuyormuş
bende olmadı
Uyuyamıyorum o zaman
Kim acabaa