Sana karşı bir his olmadı... üstüne seni bırakırken soğudum dedi. Ve bir gün öncesinde iltifat eden erkek beni bıraktı. Konuşmayı kesti şu an heryerden de engelledi.. ( hiçbir temas olmadı ). numarası bnde druuor boyle bir karaktersiz adama ne yapılır ki. :( 25 yaş... Gayet düzgün bir insan ve oturaklı oldgmu düşünüyorum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sanal mecralar ile gerçek birbirini tutmuyor, birini yakından canlı görmek sanal dünyadaki o hissi vermeyebiliyor
O kadar haklsnki... Suç bnde ama neye kızıyorum biliyormusn... madem isinmadın neden hemn kallmyorsun niye gezdryorsun niye tatlısn diyorsn niye niye.. kndmi slk hı hisssttm
Doğru, görüştük bugünlük bu kadar yeter deseydi umutlanmazdın
Evet ya kalkalm dedim acelen ne dedi. Gezdirdi vs ilk başta da hemen olumlu dedi bnim için. Akşam oldu sana ümit vermiym sana soğudum hisstmedim dedi. O kadar kırıldım ki oysaki bnde bgenmedim hiç umdhm gbi değildi ama yinede tanımak istemistm. Kalbim çok kırık 26 gün geçti en son laf attm engelledi bni.. :(
Artık önüne bak, bunu düşünüp de boşuna zaman kaybetme
Öyle yapıyorum... yinede işte.. bazen aklma geldikçe kndime kızıyorum
Boş kalmamaya çalış, zamanını nitelikli kılmaya çalış ilişki denilen şey olacağı varsa zaten oluyor
İstek attm... kabul edrmsn..
Fazla oturaklisin ve temas olmadi diyorsun yakit kac para haberin var mi gezdirdi tozdurdu ama macera yok 😂
İmam cocugydu... uzak duruyor dunbnden ben ise muhfazkr anlamda ve giyimde dikkt eden birym... Sende beni fazla mı kapali gördü.. bunla rahat edemem diye oysaki ciddi düşünüyordk
Amacı farklıymış belli ki. vermeyince gitmiş :D
Sanmıyorum... imam çocuğu... Muhzfkr sozde. Bulusnca hiç temas bile kurması.. dikkt etti. ya da beni begnmedi..
Öylesinden daha fazla korkacaksın emin ol neyse olmamış boş ver sal gitsin.
Haklsn... Allah'a biraktm
Önceden yaşadıkları:(
Önceden benimle hiç bisy yaşamadı.. ilk defa yüz yüze buluştuk.
Seninle degil zaten
Evet... yaşadığı şeyler vardı önceden.. ama bnle ne ilgisi varki
İlk aşkı ilk sevdigi eski anıları mesela senin gibi o arabada oturan başkası da vardı bu onları unutmadı takılı kalıyor erkekler en azından söylemiş iyi rol yapanlar da var
Allah'a havale ettim. Bnde begenmedim ama direk söylemedim ayıp olur diye sonucta 2 ay konuşmsz bir tanıym dedim o ise direk kesti attı
şu an konuşuyormusunuz
Hayır. En son konuşmnn üstünden..26 gün geçti.. ve engelledi bni.. laf attgm için. Zoeuma gitmişti cnkü.. kndi hayatına bakıyor aynı devam ben ise hala aklmda hala sinirlym çok kırdı beni
Bence zorda olsa uzaklaşmalisin
Niye biliyon mu cunku seni kullanmak istemis
Sanmıyorum... imam çocuğu sözde muhsfzkrm diyordu... Hiç temas bile etmei kurmadi bana. Ciddi niytle konsyordum ama o tamamyla egosunu bnim üzerimden kullandı gbi
İmam olsa bile ister emin ol
Onu bnu bilmiyorum ama ikiyüzlü karakterilsiz biri çıktı... Şeytan diyor numarasını dağıt
O enerjıyı alamamış
Allahndan buldun ne diym. Bana ümit verdi 2 ay madem enerji alamadı niye tatlsn diyor oraya buraya götürüyor salkmi
Alabilir die düşünmüş
Bu kandirmaktan başka bisy değil.. cnkü sen olumsz olsa dahi benim olumlu olur diyordu habire ve bitiren o oldu benim düşüncemi bile sormadj
Daha iyisi çıkmıştır
Kimsyle konuştuğu yoktu.. o süreçte ya da yalnccnn teki bilmiyorum...
Nasıl bu kadar eminsin konuşmadığından
Konuşyordu direk gelip bana söylüyordu şu böyle demiş şu bnaa yazmış şu bana bakms habire böyleydi zaten egolu bir ergen gbiydi.. egosunu üzerinde tatmin etti sanırım
Yalanmış hepsi nasıl inandın
Aynı şehir.. neblym.. imam çocuğu falan .. onlara kandm... Allah korkusu olan biri sandm.. meğer ikiyüzlü imiş.