Vampirlerin gerçek olmadığı söylenir. Buna rağmen, vampir efsaneleri nasıl ortaya çıkmış olabilir? Vampirler neden hep zengin olarak tasvir edilir?

Vampirlerin gerçek olmadığı söylenir. Buna rağmen, vampir efsaneleri nasıl ortaya çıkmış olabilir? Vampirler neden hep zengin olarak tasvir edilir?

Bu arada vampirler gerçekten var neden bu evrende yalnız olalımki? Zaten şeytana inanan Hristiyanlar Yahudiler veya Müslümanlar bunada inanır çünkü vampir şeytanın alt türüdür ve zaten filmlerde görüyoruz ya insanlardan gizliyorlar gerçektede öyle vampir efsaneleri nereden çıktı sanıyorsunuz ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
İnsanların hayal dünyası geniş Ejderha misali
eski hikayelerle
teşekkürler
Rica ederim
Cevap
1Cevap
Bilmiyom ama ben inaniyom ndsksdjsk
Aa yalnız değilmişim 😄
Damon Salvatore gibi biri tarafından ısırılmayı bekliyom
Bence ısırılarak vampire dönüşülmüyor. Benim kanımca vampirlik, doğuştan olan bir şey. Onlar, insan görünümlü ayrı bir ırk ama gizleniyorlar. Belki de başka galaksilerde yaşıyorlar. Hızlı hareket edebildikleri için galaksiler arası yolculuklar yaparak, dünyaya geliyorlar. Ben, insan olmaktan memnunum. Güneş ışığı görmeden, kan içerek yaşayamam ben. Kan içemem zaten, iğrenç olur. 😄
Evet evett mantıklı
Ben adama bi tık aşığım da fjakdjbdaj
😂😂😂😂
Bende inanırım yorumumu okuyun dahda mantıklı gelecek
Drakula kitap serisiyle başladı
Matrix'in hatalı eski sürümlerinden ötürü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?