Evet o hastayken etrafında dört dönüyorum ben hastayken üçüncü su istememde oflamaya başlıyor. Ben o et seviyor diye nede et varsa ona yediriyorum o bana bir ısırıkda sen al demiyor. Bilmedigim yerde fatura yatırmamı istedi birkere götür nasıl yapılıyor göster sonra ben yaparım dedim. Sen 70 yaşındamısın 10 yaşındaki cocuk bile yapar deyip rencide etti rahatsızım sofra kaldırcam düşünüpde bir el atmıyor anca yardım et diycemki etcek sırtıma kaslarım incidi diye krem sürcek eli sırtımda gözü tvde biraz yana orası değil diyorum tvye dalmış gülüyor kackere uyardım benimle ilgiliyken şu tv ye bakma diye hep aynı bakkal ekmegi yiyemiyorum özel ekmek alıyorum kendime illede istiyor aksama ekmek kalmiycak senin ekmegin var diyorum cokken zaten veriyorum kısacası beni düşünmüyor
Ayrılalım diyorum bırakmıyor senden baska kimse bana bakmaz kimse beni cekmez diyor aglıyor canıma kıyarım diyor ben napcam yardım edin 3 senelik evliyim kendini düzeltsin diye kackere cocuk gibi konuştum o anlık tamam diyor yine aynı.
Ayrılalım diyorum bırakmıyor senden baska kimse bana bakmaz kimse beni cekmez diyor aglıyor canıma kıyarım diyor ben napcam yardım edin 3 senelik evliyim kendini düzeltsin diye kackere cocuk gibi konuştum o anlık tamam diyor yine aynı.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer