Aslan burcu erkegi neden yazmaz?

Merhaba arkadaşlar 3,4 aydır yaklaşık bir tane dil kursuna gidiyorum daha sonradan kursa katılan yeni bir arkadaş var benden bir kac yaş buyuk cocuk hoş bakımlı ve aslan burcu erkegi bende oglak burcuyum ben başlarda bişey hisetmiyodum sadece normal arkadştık dış gorunuşunu beğeniyordum biraz okulda surekli bana yardım etmeye çalışıyordu benimle iygileniyodu başta herkeze sanmıştım sonra bana ozel olarak nasıl davrangını gordum biz eve toplu taşımayla donuyoduk ve bazen denk geliyoduk metrobüste başta normal konuşuyoduk bazen sonra bir gün yine denk geldik ve bu sefer her şey bambaşkaydı o gün metrobüs bayagı kalabalıktı ve biz ilk defa o gün yakınlaştık kalabalıktan dolayı boyle eleri elime degdi o gün ilk kez aramızda elektriklenme oldu sonra instagramımı istedi bende verdim benim bazı problemlerimden dolayı bir kac gun instaya girmedim mesajını gormedim gordugumde gec ti sonra bir gun okula gelmedigini farketim bu sefer ben yazmak istedim yazdım ve biz konuşmaya başladık aramızdaki ufak defek temaslar ve birbirimize iltifatların hoşuna gitigini soyledi sonra bana gec yazmaya başladı ve işte oldugunu soyledi araya mesafe koymaya başladı kısa kesti sonra ben dedimki benden ratsız oluyorsa bidaha onu rahatsız etmeyeceğimi soyledim ve sonra bana hic bir sorun olmadıgını ve yazmamı istedi sonra biz tekrar konuşmaya başladık sonra gorustuk ve beni optu bir kac kez goruştuk ve dun akşam mesajımı sadece begendi ve cevap vermedi bugun okulda yine yardım eti bana ama hic yazmadı sizce ne yapmak istiyor çalışıyor evet biliyorum bayagı da yorgun geliyordu okula zaten ailesi de uzakta yaşıyor onlarada uzuldugunu belirtmişti sizce neden boyle davranıyor uzerinede gitmek istemiyorum beni istemiyorsa niye bana umut verdi

Aslan burcu erkegi neden yazmaz?