Diğer Erkekler güzel kızlara doğru sigara dumanı mı üflüyorlarlarmış? scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bir erkek arkadaşım söylemişti 😄 Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkekler güzel kızlara doğru sigara dumanı mı üflüyorlarlarmış? Cevapla Erkek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
balgöz_90 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bu nasıl bir şey nasıl bir tanı nasıl bir teşhis yok öyle bişiy izmaritide güzel kızların yüzüne mi fırlatıyorlar sonra :) 2 2 Yorumla scorpiongirl429 1 yıl Tehlikelisin diyorum sana 😆 Yorumla balgöz_90 1 yıl Defalarca yazdım ben kötü adamım. Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Eskiden gece klüplerinde olurdu bu olay gereksiz ve saygısız bir davranış. 1 1 Yorumla scorpiongirl429 1 yıl O ortamda sigara içildiğini biliyorsam zaten gitmem yani. Gidenler de memnunmus demek ki, öyle varsayıyorum. Ama içtiğin sigaranın dumanını üflemek de evet saygısızlık Yorumla
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 419 cevap paylaştı. Alakası yok ya bence ben rahatsız olmasınlar diye daha çok diğer tarafa üflüyorum 1 4 Yorumla scorpiongirl429 1 yıl Yanlış yapıyorsun Yorumla осамеонтт 1 yıl İnsanların yüzüne mi üfleyeyim yani Yorumla scorpiongirl429 1 yıl Aynen 😄 Yorumla осамеонтт 1 yıl Ayıp 😂 Yorumla
Munis1Bey Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Bu tarz şeyler eskidendi diye biliyorumHala var mı?Dumanın yerini sosyal medyadan filan istek atma olarak güncellenmedi mi 😅 1 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Etkileyici mi sanıyorlar ben anlamadım. Bana yapılsa kırk tur öksürük krizinden sonra “Beşir Alarmı” veririm adam topuklayarak kaçar. 1 0 Yorumla
HotBarbecue Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 98% 1 yıl Bence hayır ama sigara içmediğim için pek doğru yorum olmayabilir 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 820 cevap paylaştı. Öyle miymiş komşi 1 1 Yorumla scorpiongirl429 1 yıl Benim sana sormam lazım 😆 Yorumla
BahaRegal Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Nargileci dızo reisler yapıyordur 1 1 Yorumla scorpiongirl429 1 yıl Ahahhahaha 😄😄😅 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 14,1b cevap paylaştı. Desene sigara içmediğim için evde kaldım 1 1 Yorumla scorpiongirl429 1 yıl Hahahahahahah 🤣 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. O güzel kız değil yalnız 😂 1 2 Yorumla scorpiongirl429 1 yıl Ne kız? 😅 Yorumla berkecan38 1 yıl Senin bilmediğin mi var Allah aşkına 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben içmiyorum ne yapayım yüzünüze mi üfleyeyim😊 1 4 Yorumla scorpiongirl429 1 yıl Sen nefes ver Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hoh yapcam sarımsak yiyip😂😂😂😂 Yorumla scorpiongirl429 1 yıl Iyk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahshshshs 🤣🤣 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. hayir ayıp olur 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. yok o üflediğini öpmek istiyomuş öyle diyolardı:) 1 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. O eskidendj. Artık kulaklarına üflüyoruz 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yok artık:) milattan oncesi hareketler bunlar 1 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% 1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bı anlamı var onun 1 4 Yorumla scorpiongirl429 1 yıl Neymiş 🤣 Yorumla _Expendable 1 yıl Söylemem de eskiler bilir böyle sonra ağzının içine üfleme de var Yorumla scorpiongirl429 1 yıl Iğrenç Yorumla _Expendable 1 yıl Yaşamak zevkli Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 7,8b cevap paylaştı. Bence o... boslugu doldurun 😁 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiyy ne kadar kroca 1 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. üfleriz 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,8b cevap paylaştı. Yooo 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bu nasıl bir şey nasıl bir tanı nasıl bir teşhis yok öyle bişiy izmaritide güzel kızların yüzüne mi fırlatıyorlar sonra :)
Tehlikelisin diyorum sana 😆
Defalarca yazdım ben kötü adamım.
Eskiden gece klüplerinde olurdu bu olay gereksiz ve saygısız bir davranış.
O ortamda sigara içildiğini biliyorsam zaten gitmem yani. Gidenler de memnunmus demek ki, öyle varsayıyorum. Ama içtiğin sigaranın dumanını üflemek de evet saygısızlık
Alakası yok ya bence ben rahatsız olmasınlar diye daha çok diğer tarafa üflüyorum
Yanlış yapıyorsun
İnsanların yüzüne mi üfleyeyim yani
Aynen 😄
Ayıp 😂
Bu tarz şeyler eskidendi diye biliyorum
Hala var mı?
Dumanın yerini sosyal medyadan filan istek atma olarak güncellenmedi mi 😅
Etkileyici mi sanıyorlar ben anlamadım. Bana yapılsa kırk tur öksürük krizinden sonra “Beşir Alarmı” veririm adam topuklayarak kaçar.
Bence hayır ama sigara içmediğim için pek doğru yorum olmayabilir
Öyle miymiş komşi
Benim sana sormam lazım 😆
Nargileci dızo reisler yapıyordur
Ahahhahaha 😄😄😅
Desene sigara içmediğim için evde kaldım
Hahahahahahah 🤣
O güzel kız değil yalnız 😂
Ne kız? 😅
Senin bilmediğin mi var Allah aşkına 😂
Ben içmiyorum ne yapayım yüzünüze mi üfleyeyim😊
Sen nefes ver
Hoh yapcam sarımsak yiyip😂😂😂😂
Iyk
Hahshshshs 🤣🤣
Bana göre saygısızlık.
hayir ayıp olur
yok o üflediğini öpmek istiyomuş öyle diyolardı:)
O eskidendj. Artık kulaklarına üflüyoruz
Yok artık:) milattan oncesi hareketler bunlar
Bı anlamı var onun
Neymiş 🤣
Söylemem de eskiler bilir böyle sonra ağzının içine üfleme de var
Iğrenç
Yaşamak zevkli
Bence o... boslugu doldurun 😁
Hiyy ne kadar kroca
Hayır.
Günaydın. Kişiden kişiye değişir. 😄
Hayır be o filmlerde oluyor 😅