Gelecek nesile bir öneriniz ya da söylemek istediğiniz bir şey var mı?

Haydi 2100 senesindeki gençlere ve genç kalanlara öneriler ve notlar bırakalım.
Genç kalanlardan kastım günümüzde bir çok şey için kendini yaşlı hissedenler var burayı kullanmak için bile hem kullanıcılar benim ne işim olur forum sitesinde bu yaştan sonra diyebilir ya da yaşlı birini burada görenler amca senin burada ne işin var diyebilir. Bu sebeple genç kalanları hiç bir şey için geç kalmış hissetmeyenler anlamında kullandım.
Umarım bu düzelmiştir bu durum.
Beni en çok üzen vaziyetlerden biri bu bu sorun beraberinde bir çok sorunu da doğuruyor. Nedensizce hayatını yaşayamadığı, hayallerine geç kaldığı düşüncesiyle haddinden fazla boş vakte sahip olması sebebiyle, sevdiklerinin ve yakınlarının hayatına fazlaca karışmak hobisi edinebiliyorlar. Bu da istemeden de olsa sevdiklerini üzmelerine neden oluyor.
Öyle işte bu konu kendiliğinden gelişti niyetim bunları yazmak değildi kısa bir not yazacaktım.
Yazayım bakalımm
Ne yazsamm ne yazsamm
Sizde gelecek nesile nöyle bir npt ağaç falan birşeyler birakın sevinirler hazine bulmuş gibi :) Ben olsam sevinirdim yani ondan.
Bir küçük ricaa otobüs kaldıysa hala ya da metro falan yani ışınlanmayı bulmadıysanız henüz 😂😂 kitap bırakır mısın benim için bir yerlere kafeye flan da olur birde sana karşı kibar olanlara her zaman öyle dönüş yap en çok saygıyı onlar hak ediyor çünkü onlar da sana saygı duyuyor.
Gelecek nesile bir öneriniz ya da söylemek istediğiniz bir şey var mı?