Dört bi yandan çevrili korunaklı bir yerde kalıyorum. Bugün büyük bir hayvanı andıran ayak izleri gördüm. Yeniydi. öyle büyük bir hayvanın çitlerden atlamaaı imkansız. Az önce kapının önünde çatırdılar geliyordu koştum baktım hızlıca kaçtı göremedim. Gidecek bir yeride yok. Ne olabilir bu?
7 dönümlük bir yerde kalıyorum. Evler var tek oturan benim.
Not: bekçi değilim
7 dönümlük bir yerde kalıyorum. Evler var tek oturan benim.
Not: bekçi değilim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Köpek al bende öyle bi yerde yaşıyorum en küçük tıkırtıya havlıyorlar
Civarda tilki domuz çok var köpek onların yüzünden uyutmaz beni. xaten 3_4 saat anca yapabiliyorum
Domuzlar falan gelemiyor da havlıyolar bazen uzun süre peki ssnce ne olabilir o
Bilmiyorum ya. Bide okadar bakındım etrafa hiç bir şey göremedim
Fotoğraf çek
Toprak zeminler sert burada orada ayak izi çıkmıyor ponza taşlardan farkettim. Onun üzerinden de ne olduğu belli olmuyor. Net ayak izi olsa anlardım ama anlaşılmıyor hiç. Yumruk gibi bişey ama büyük
Neyin fotoğrafını
Acaba araba ile siteye girerken domuz arkamdan mı girdi ben farketmeden. Domuzsa çok kötü ya umarım karşılaşmayız 🤦♂️😃
Öyle yerde köpeksiz olmaz
Doğru ama uyutmaz beni ya ilerde komşuların var sabaha kadar havlıyorlar. Ona bile sinir oluyorum
O kadar havlamazlar ya
Sen nerde yaşıyorsun
Ormanın içinde 7 dönüm çevrili alan 2 dönüm ev bahçe içerde iki cins köpek dışarda 4 sokak köpeği var yalnızken güven duyuyorum izmirdeyim
Sen nerede
Seninki de iyi cesaret. Bodrum bende foçadamısın
Hayır buca
Bişey sorcam ama dalga geçmek yok paranormal olay yaşadınmı hiç
Of hayır aklıma getirmek istemiyorum ama arkadaşlarım burada öyle olaylar çok olur diyor yalnız kalınca tüm ışıkları bahçeyi yakıyorum köpek olması iyi oluyor rotweiler var.
Sen yaşadın mı
Çok defa yaşadım burada
Sanada öyle geliyosa çok mu ıssız
Ama İzmir 'in genelinde çok oluyor. Yerli hslkı büyü ve fala çok meraklı olduğundan olsa gerek fazlasıyls insanlara musallat olabiliyorlar
Bulunduğum site dağ yamacında şehir aşşağıda kalıyor haliyle ıssız
Aslında bunun ıssız yerle pek bi bağlantısı yok. Frekansla ilgili. Frekansın tutuyorsa yahut büyü falan varsa ya da onların mekanlarına gidiyorsan (bilmedende olsa) geliyorlar.
Bende öyle bir şey yok o zaman aklıma getirmiyorum uğraşmıyorum
Korktum allahtan şu an yazlıktayım
Pardon. Korkacağını düşünemedim. Ne bilim öyle yerde yaşayan biri korkmaz diye düşündüm
Sen yalnız mı yaşıyorsun
Ya bazen garip anlamsız sesler duyuyorum ya da köpeklerin ikisi boşluğa falan bakıp havlıyor da sen ne yaşadın merak etmedim değil
Yaz farketmez soruyu beğenmiştim
Telefondan giriyorum bu yüzden oradakilere ulaşamıyorum
Tamam şimdi yaz
Yazdım