Cidden çok merak ediyorum florida da bir mezarlık var gezdiğimiz sırada denk gelmiştik tüm mezarlar ev şeklinde daha çok klübe gibi aslında. Bazı aileler oraya gidim 15-20 kişi mezarların kapılarını açıp konuşuyorlar ya da fotoğraf çekip video çekerek eğleniyorlar gülüyorlar. Öldükten sonra o kişiye ne olduğunu nereye gittiğini düşünüyorlar? Mezara gittiklerinde o kişinin ruhunun orada olduğunu mu düşünüyorlar cidden bunu çok merak ediyorum. Hatta buna en iyi örnek xxxtentacion ve ailesi düzenli olarak giderek mezarlıkta konuşuyorlar falan ilginç. Müslümanım fakat mezarlıkta konuştuğumda ruhun orada olduğunu düşünmüyorum garip geliyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
züğürt tesellisi diyoruz biz buna psikolojik bir yaşam masturbasyonu
Müslümanlar nereye gidiyorsa onlar da oraya gidiyor
hristiyanım öldükten sonra aşagı yukarı aynı şeyler olcak?
O anlamda değil yahu biri ölüyor ve aileleri mezarlıklarına gidiyor mesela dans eden mi dersin konuşan mı videolar çeken mi bu aile ne düşünerek bunu yapıyor. Ölen kişinin orada olduğunu falan mı düşünüyorlar bunu merak ediyorum
mezarlık ziyaretinde dans etmek video çekmek hristiyanlıkta yoktur o kişiler bunu din bakımından yapamazlar tanrı hoş karşılamaz böyle şeyleri heleki bir kadının dans etmesini
ilahi ve dualar okunur
çok kez denk geldim ama sadece bahsettiğim tip mezarlıklarda normal tip taşlı mezarlarda bunu yapanı hiç görmedim daha sessiz sakinler ama klübe tipi mezarların olduğu yerlerde hep bi müzik sesi danslar o kapı açılıp videolar şarkılar hatta bazıları aile geleneği sanırım hepsi aynı pijamayı giyip gidip eğleniyorlar falan
işte bunu hristiyanlık adına yapmadıklarını söyledim ya da yanlış yapıyorlar mesela Türkiyede müslüman mezarlarında mezara pirinç bırakmak sigara yakıp bırakmak ne kadar saçmaysa oda öyle
pijama giymekte bir sakınca yoktur ayrıca mezarda gülemessin
Pirinç ve sigara mı saçmalık
Bahsettiğim yere baktım şimdi x in mezarıda oradaymış Broward Funeral Choices Funeral Home Fort Lauderdale
evet islam adına yapılmıyor zaten yapanlar islam adına yaptıklarını zannediyor islamda öyle bir uygulama yok
sigara mekruh zaten
Gardens of boca raton
bunları neden yazıyorsunki?
Neyi?
merak ettigin başka bir şey varsa hristiyanlıkla ilgili cevaplarım
mezarlıkların ismini? neden yazıyorsun
Mezarlıkların ismi değil doğa içi bir yer bahsettiğim mezarlıklara belki bakarsın diye atmıştım mezarlar orada yer alıyoe
sen hangi ülkede yaşıyorsun?
başka merak ettigin bir şey var mı kardeşim?
Uzun süre rusyada yaşadım şu an türkiyedeyim fakat rusların hristiyanlık anlayışları çok farklı mezara olan saygıları sonsuzmüslüman bir aileyle büyüdüm ondan çok bilgim yoktu
ruslar ortodoks ben katoligim
Onlarda cennete inaiyor
E*elerinin a*ını görmeyeceklerini sanıyorlar :P
cennet ve cehennem kavramları onlarda da var
Git incili oku
Bu olay incilden bağımsız hristiyanlık her kültürde çok farklı işleyişte sadece bu olayı gördüğüm tek mekan gardens of boca raton oraya özgüymüş gibi adeta bu yüzden sormuştum
hristiyanlikta tipki muslumanlarda oldugu gibi farklı mezhepler var hepsi birbirinden bircok konuda ayrışıyor ama en temelinde hepsi incile dayanıyor. Tam hatırlamıyorum ama hıristiyanlar icjn cennet bu dünya ve isa mesih dunyaya tekrar geldiginde inana hıristiyanlar icin burasi bir cennet olacak