Tiktokta bir ritüel gördüm ama büyü çıktı?

Bir çocuktan hoşlanıyordum, açıldım ve duygularımı itiraf ettim, o günden sonra benimle dalga geçmeğe başladı. Başta anlamadım ama sonra beni kullandığını gördüm ve ben de hırs yaptım. Tiktokta bir video gördüm, ritüel olduğunu sandım. Günah olmaz diye düşünüp yaptım. Onun ve kendi fotoğrafımızı çıkarttım, yanyana koydum, baş uçlarında kırmızı mum yakıp garip bir dilde beni sevmesini söyledim. Sonra gece olduğu için uykuya dalmışım, bi de ne göreyim? Yangın çıkmaya başladı, her şey yandı bitek fotoğraflarımız dışında. Yemin ederim çok korktum, çok çok çok korktum ve tövbe ettim, dualar ettim, her maaşım geldiğinde hayvanlara yemek su veriyorum, kuşlara yemek veriyorum, hergün dua ediyorum, hala çok korkuyorum, bu olay Nisan 2024 oldu fakat haziranda anemi hastası olduğumu öğrendim, hala rahatsız ediliyorum, ürperiyorum, eğer duygularımı kullanmasaydı, dalga geçmeseydi şimdi bunlar yaşanmazdı, onu Allaha havale ediyorum, başıma gelmeyen kalmadı, sanırım öleceğim ve Allah beni affetmiyecek, çok korkuyorum😭💔
O günden bugüne kadar Allah izin vermiyor Namaz kılmama, kılamıyorum birtürlü 😭💔💔
Tiktokta bir ritüel gördüm ama büyü çıktı?