ehliyet alacagım ve manuel olarak kayıt yaptırdım. daha ders almadım hatta ehliyet yazılı sınavına bile girmedim. babam biraz calıstırmaya basladı. ama cok geriliyorum debriyaja yarım bas diyor ama araba birkaç kere stop etti babam da "yüz kere mi anlatacağım debriyajdan cekmeden gaza basma" falan dedi moralim aşırı bozuldu daha da heyecanlandım. "yarın gidip otomotik vites olarak mı değiştirsek" dedi. benim de öz güvenim gittigi için tm degiştielim dedim yarın dilekçe yazıcaz olursa otomotige gecegim. sizce geçmeli niyim yoksa hocadan daha mı rahat öğrenirim? bunu babama söyledim "onlar sana 45 dk anlatıp yollayacak tüm gün sana çalıstırmayacak yapman lazım ki hoca da yeni bi şeyler öğretsin oyalanmasın yoksa sınavı geçenezsin" dedi keyfim cok kaçtı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Keyfini kacirma babayla araba öğrenilmez sürekli sinirlenip yok şöyle yaptin yok böyle yapcan hoca öğretir sana ben tam anamiyla kursta öğrendim araba sürmeyi keyfin kacmasim hatta babana inat alki görsün oda
oyomotige geçmiyim mi yani
babam sen böyle sürersen ehliyeti alamazsın diyor. bir de her alamadıgında 2500 ödüyormusuz yani maddi durumumuz cok iyi degil acıkcası o yüzden zor durumda bırakırım düye korkuyorum. sürekli "3 kere alamazsan dosya yanıyor" falan diyor
Canım iyi de sen şimdi anlamı sıkın birisi değilsin belli bir yaşa kadar gelmiş hakkını kullanabilen ne kararlar vermesi gerektiğini bilen bir kişisin ama birisi sana yanında sürekli bağırarak oyunun öyle yapmayacaksın şunu böyle yapmayacaksın diyerek bir şey öğretmeye çalışırsa moral ve motivasyon olarak düşer tabii keyfin kalmaz o yüzden hocayla öğrenmen en iyisi otomatik Alman kötü çünkü o zaman manuel araba kullanamıyorsun manuel araba al ki hem otomatiği kullan hem manueli kullan rahat rahat
üç seferde alamazsam 🥹🥹
Böyle bakarsan alamazsın zaten aklında tek bir şey olacak yazılıyı da uygulamayı da tekte geçeceğim o zaman daha rahat geçersin
ya orası öyle ama daha ders bile almadan sen böyle sürersen alamazsın deyince keyfim kaçtı
Takma İlk başta ben de sürdüğümde bana da öyle demişti ama ben hem yazılıyı hem de uygulamayı tek de geçince biraz şok oldular
Degıstırme. Hocalarınla ogren. Manuel aracı ogrenırsen otomatıgı zaten kullanırsın ama otomatıkten manuele gecerken daha cok zorlanırsın alıskanlık olmadıgı ıcın
babam sen böyle sürersen ehliyeti alamazsın diyor. bir de her alamadıgında 2500 ödüyormusuz yani maddi durumumuz cok iyi degil acıkcası
Babamla ogrenecek olsam hayatta arabaya el surmezdım cunku ogretırken asırı sınırlı olurdu bılıyomusum zaten gıbı davranırdı yanı babandan beter 😂o yuzden kursa gıt hocana soyle durumu bı ders bıle olsa sur ınan yaparsın. Aıle uyelerıyle boyle seyler ogrenılmez zaten genelde kıme sorarsan sor.
otomotige geçme diyorsun yanii
Gecme. Manuelı suren onu her turlu surer daha sonra otomatık arac bulamayıp manuel almak zorunda kalırsan suremezsın. Hocana durumu soyle en azından bı saat tolere etsınler degıstırme